pondělí 22. srpna 2016

Kosmetika Makeup Revolution a Freedom makeup

Krásné pondělí, milí čtenáři!

Dnes bych se ráda podívala na zoubek balíčku kosmetiky od značky Makeup Revolution London a Freedom makeup, který už pěkně dlouho testuji. Poslední dobou s tím nějak bojuji, trvá mi to a musím si stále připomínat, že bych měla dané produkty testovat a používat. Ale je to pochopitelné, léto není ideální dobou k nošení výrazného makeupu, že?

Do testovacího balíčku jsem si vybrala paletku tvářenek, fixační sprej na makeup, konturovací tyčinku, jeden stín na oči a prostředek na mytí štětců. Co mne nadchlo moc a co naopak vůbec se dozvíte právě teď!


Pro Contour stick (250,-), konturovací tyčinka, kterou jsem si vybrala v odstínu 01, se mi v sortimentu zalíbila. Před půl rokem, kdy jsem si ji vybírala, to byl ještě na pultech českých drogérií ojedinělý kousek a já s ním neměla zkušenost. Vlastně jsem byla zvyklá se konturovat (když už) tak pudrovými produkty.


Za těch několik měsíců, kdy jsem tyčinku nosila s sebou v kosmetické taštičce, se stihla dost zničit. Plastová průhledná víčka popraskala a nedrží. A ani samotný obsah mne neoslovil. Připadá mi jako levný kousek z dětských líčidel. I když samozřejmě vím, že takový produkt asi v růžovém kufříku nebude :-D


Já asi nejsem správný tip na nošení tohoto produktu. Je hodně tuhý, takže i pečlivě rozetřený ho na pleti zůstane nápadná vrstva. Někomu se to třeba líbí a považuje to za pěkné, já jsem ale zastáncem přirozeného líčení. Na večer by to za mne mohlo být přijatelné. Barevně je ale skvělý, tmavý odstín je akorát a světlý také. Jsou bez shimmeru.

Na produkt se můžete podívat ZDE


Na fotce vlevo mám vykonturovaný obličej, na fotce vpravo je dodána tvářenka a rtěnka. Letos v létě jsem se naučila používat konturky na rty a je to tedy ostuda, že jsem na jejich kouzlo nepřišla už dřív! (Na rtech mám konturku s rtěnkou od Rimmelu)


Makeup Revolution Paletka 8 tvářenek Sugar and Spice (299,-) je velmi praktickým produktem. Já sáhla po této decentní barevné kombinaci a moc se mi líbí. 6 barev je matných, dvě zbylé jsou rozjasňovače. Ten horní, světlý, je megamoc pigmentovaný, ale s mírou se dá hezky použít, zato ten růžový, ten je jako pro mořskou panu a nenašla jsem pro něj uplatnění :-D

Paletka na stránkách tady.


Freedom Koupel pro štětce (TADY za 350) je fantastická věc určena na důkladné čištění kosmetických štětců! Navlhčeným štětcem ve vodě v kalíšku párkrát projedete, následně štětec vypláchnete a podle potřeby ještě párkrát zopakujete. Štětce to poměrně rychle zbaví nečistot a desinfikuje je, navíc neobsahuje sulfáty. Produkt je určen i pro makeup artisty. Tomu fandím, skvělá věc!


Makeup Revolution Oční stín v odstínu Finally je krásný béžový odstín se shimmerem. Takový univerzální stín, který je nutné mít v kosmetické tašce. Takový, který dodá tváří lesk, projasní oční koutky a oblasti pod obočím. Za 50 korun příjemná věc.



Makeup Revolution Fixační sprej na makeup (250,-) se také bohužel nestal mou nepostradatelnou součástí oblíbené kosmetické výbavy. Ve vedru jsem ho použila mockrát a nikdy jsem nedokázala identifikovat, jestli opravdu nic nedělá, nebo jestli jsem si toho nevšimla, nebo jestli si ho neumím nastříkat správně na obličej? Nemáte s ním někdo zkušenost? Já totiž opravdu nevím, jestli ano nebo nee.

TADY na webu.

Máte některý z produktů vyzkoušený? Používáte nějaký fixační sprej?

12 komentářů:

  1. Líbí se mi paletka a nejvíc se mi snad líbí barvička dolní vpravo :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadáš skvěle. Na podobné konturování jsem nikdy neměla nervy, ale možná by to už pomalu chtělo :D


    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadáš nádherně :) Moc ti to sluší.Jsi přirozená a krásná :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné líčení, máš krásný obličej :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné líčení, já mám docela hodně produktů od obou značek a mám je moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  6. mne sa práveže celkom páči ako máš vykontúrovanú tvár s tyčinkou, ale je pravda, že je to trošku výraznejšie...po tom mydle na umývanie štetcov už pozerám dlhšie, to vyzerá ako super vec :) a páčia sa mi aj tie očné tiene :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Konturovat neumím, ale ta paletka se mi opavdu moc líbí a takový jednoduchý odstín mám také v podobném odstínu od této značky a zatím jsem ho použila jen párkrát a dobrý je :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Taky nemám ráda výrazné konturování, takže se těmto tyčinkám zatím vyhýbám a používám pudrové produkty, velice jemně :) Od MUR a Freedomu toho mám poměrně hodně a skoro všechno jsou mí oblíbenci, tyhle značky jsou mi moc sympatické. A fixační sprej mám od NYXu, matující verzi, a je skvělej. Já mám normální pleť, takže nemívám problém, že by se mi makeup někam vytrácel nebo sléval, ale s tím sprejem mám jistotu, že fakt celej den budu vypadat dobře a teď přes léto se nebudu nikde lesknout :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tu koupel pro štětce zvažuji už nějakou dobu :) myju je v dětském šamponu a asi to nebude to pravé pro ně :)

    Style Solution fashion blog

    OdpovědětVymazat
  10. Konecne clanek! Ale uz se moc tesim na tvoje outfitovky, ty jsou nejlepsiii :-))

    OdpovědětVymazat
  11. Téééda moc Ti to sluší! Já konturování stále neovládám, ale mám alespoň pudrový bronzer a tuhý rozjasňovač a tak nějak instinktivně si je patlám po obličeji! :D
    Mám také blog, kdyby ses chtěla podívat a budu moc ráda za komentář nebo případný lajk na mojí fb stránce! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat