středa 20. července 2016

Letní kosmetické novinky + příběh s bílými kalhotami


Kdyby vás třeba napadlo, kde zatraceně jsem, když ne tady, tak:

Život nám neustále přináší různá překvapení. Ty, o kterých tajně doufáme, že se jednou dostaví a ty, o kterých naopak doufáme, že nikdy nepřijdou...

Tak přišly.

A stále se mi dějí podivné věci, jako třeba:

Mám ráda čočkovou a kde mohu tak si jí dám. Bylo to včera u Libereckého Bláhy, který tu, jak někteří možná víte, provozuje jídelny. Dojedla jsem ji, ale pak, když jsem v práci zasedla k počítači, se ve mě začalo dít něco podivného. Bylo to, jako by se v mém žaludku rozpoutala válka. A taky že jo! Po nějakém čase, kdy jsem si namlouvala, že z toho nic nebude, to přišlo. A stalo se to v bance - to nechceš.

Ulevilo se mi a já jsem měla potřebu uspokojit mé nakupovací touhy, jak jsem si ten den ráno slíbila. Totiž, přesně před 8 lety jsem si v obchodním centru v Jihlavě koupila bílé úzké kalhoty. Nekecám, do včerejška jsem je nosila. Ale měla jsem potřebu je vyměnit za nějaké více strečové. A tak jsem si koupila nové. Nasedla jsem s nimi pyšně do tramvaje (protože jsem si vyzkoušela jedny, a hned ony byly ty pravé) a doufajíc, že je všechno zlé za mnou, jsem spokojeně usedla do sedačky.

Na půli cesty to na mě ale přišlo zas a i když jsem se urputně snažila to zadržet, ty kalhoty v igelitové tašce to odnesly. Achjoo, proč mě se dějí takovéhle věci!

Prázdniny jsem začala se zánětem močáku a antibiotiky, teď jsem na dietě a jím jen suché rohlíky. Kdy já si už konečně začnu užívat prázdnin a dozlatova se opálím? No přeci, až budu v Itálii! Juch, to je ta dobrá zpráva. A vás vezmu s sebou, chcete?

No, tak to by na úvod beauty novinkového článku stačilo. Snad vás úvod jiný než obvykle nevyvedl z míry a máte stále chuť pokračovat ve čtení.


Lakům se v mé sbírce daří dobře a přibývají jako diví. Lakuji, swatchuji - těšte se na to! Nové vylepšené lahvičky s keratinem od Sally Hansen a kolekce Pupa Milano.


V ní toho bylo hodně. Pravděpodobně jste již tento balíček zahlédli na jiných blozích, ani já vás o něj neochudím. Moc mě baví přípravky na opalování, rozjasňovač, stíny na oči v tužce... Testování si opět necháme na později.


Nový suchý šampon od Batiste s názvem Marakech již také není horkou novinkou. A co teprve ty tetovačky. Těch si letošní léto opět užívám!


O slavném Bi-Oilu jsem se již zmínila na Instagramu. Bohužel to není nic, co by mne lákalo k vyzkoušení vzhledem k jeho nelíbivému složení.


O těchto botkách jste už si také vše přečetli :-) Jsou z H&M. A už mám další pár v botníku - jsem hrozná!


V NYXu jsem konečně po poslední zkoušce udělala můj první nákup. Přiznám se, že Lingerie jsem ještě nezkusila. Není k tomu vhodná příležitost. Jsem děsná beauty blogerka! Ale ty linky, ty jsou top! Mám s nimi nafocený článek, tak snad se k němu dokopu...


Také mi přišly k vyzkoušení novinky od TheBodyShop. Je to řada s Tea Tree olejem. Větší tuba skrývá naprosto fantastický peling, čistící gel a masku v jednom. Mohu říci že je to to nejlepší z této kategorie, co jsem kdy vyzkoušela! A s BB krémem stále bojuji. Schválně, k jakému výsledku se dobojuji ;-)

Nakonec bych vám nemohla neukázat novinky od Rimmel London. Ten, jak jste jistě již také zaznamenali, k výročí 15-ti leté spolupráce s Kate Moss vydal novou kolekci rtěnek a laků na nehty. Je to skvostné, koukejte:



Rtěnky: 51 Muse Red (tmavě červená), 53 Retro Red (klasická červená), 54 Rock N Roll Nude (světlejší nude), 56 Boho Nude (tmavší hnědá) Laky se mi někam na fotkách zatoulaly. Neva, ukáži je vám příště :-)

Jestli to zase nezaspím, více vám je někdy představím i na sobě. Rtěnky jsou krásné, hlavně ty nude nosím moc ráda. Dokonce jsem se i naučila si rty obtahovat konturkou!

Krásné léto bez nemocí a překážek a starostí, Kristýna <3

12 komentářů:

  1. Ty nové Rimmel rtěnky jsou moc pěkné, asi si nějakou pořídím :) a Pupa je super, ještě jsem tam nebyla, ale plánuju ji, konečně si nebudu muset vozit věci z Budapeště :D a teda ten úvod, uff... to musel být strašný pocit... tak ať ti je brzo líp, kočko!

    OdpovědětVymazat
  2. Uf, soucítím s tebou kvůli té "drobné" nehodě. Já zas měla velmi nepříjemnou noc. Hrozně mě bolel žaludek, jakž takž ležet jsem mohla jen na levém boku, pořád jsem se budila a 2x jsem myslela, že to vyhodím :D A ani nevím příčinu, nejedla jsem nic zvláštnímu a nikomu jinému nic není. Ty rtěnky Rimmel jsou boží a odstíny laků SH taky. Olejíček jsem kdysi zkoušela, ale ani funkcí mě moc nezaujal, za ty peníze....

    OdpovědětVymazat
  3. Ta nová kolekce od Rimmel se mi hrozně moc líbí :) Budu si muset také aspon jeden odstín pořídit :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Začátek článku mě pobavil, chápu to dobře tak, že jsi se musela v tramvaji plné lidí vyzvracet do té igelitky?! Mně se tohle stalo za bílého dne na ulici, takže s tebou soucítím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hele, jako nechtěla jsem to takhle na férovku psát, protože přeci jen, moc se to sem nehodí, ale jo, tohle se mi přesně stalo :-D A kdyby jen do prázdné igelitky, kdyby v ní sakra nebyly ty kalhoty! :-D

      Vymazat
  5. Fuuu tak ta příhoda s kalhotama... To nechceš :(
    Všechny novinky vypadají skvěle! Rtěnky i další novinky od Rimmelu mi také přišly, zatím jsem neměla příležitost je zkoušet, ale už teď vím, že to bude všechno super.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsi mela "prijemny" den. Nejsi sama, to se stalo urcite mnohym z nas. Nejhorsi je hodit savli tam, kde jsi denne - prace atp. Muj pripad :-P

    Jinak bych se te chtela zeptat,jestli jeste prodavas ty bozi korále? (Dohromady s naramkem a nausnicemi)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj milá Anonymko, díky za komentář! No, korále užnedělám :( ale má úžasná maminka teď dělá divy za mě. Náramky na styl pandory za pár korun...kdybys chtěla, mohu poslat fota na mail :-) Krásný den!

      Vymazat
    2. Mohla bys mi, prosím, znovu poslat mail? Někam se mi zatoulal :(

      Vymazat
    3. Mohla bys mi, prosím, znovu poslat mail? Někam se mi zatoulal :(

      Vymazat
  7. mrzí ma tá situácia že ti prišlo zle,ach jaj :(
    a limitka Kate Moss je nádherná!
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  8. Ten úvod mě pobavil, ale muselo to být pěkně nepříjemné. Popravdě, pochopila jsem to až v komentářích.. Myslela jsem si něco horšího. Že to z tebe šlo dolem, jestli chápeš. :-D Tak tohle je ještě v pohodě. Mně se jednou udělalo nehorázně zle na DĚTSKÉM kolotoči na hřišti! Byla jsem tam s mou malou sestřenicí. Sedla jsem si na ten kolotoč s ní a ještě s pár dětma. Nějaký asi sedmiletý kluk ten kolotoč tak roztočil, že jsem myslela, že umřu. :-D Při tý rychlosti jsem musela seskočit a samozřejmě jsem ten dopad na zem nevychytala, protože se mi motala hlava, takže jsem prostě spadla na bok. Musel to být perfektní pohled.. Pětileté děti na kolotoči a já válející se pod ním celá zelená, jak mi bylo blbě. Od té doby mám hrůzu z točících se kolotočů, atd.
    Adéla :-)

    OdpovědětVymazat