středa 29. června 2016

Workshop s Niveou o správném čistění pleti, aero jóga + soutěž

Krásný den, milé čtenářky!

Dnes vám přináším zajímavý a nevšední článek! Uvidíte v něm, jak jsme s Cosmoblogerkami vyzkoušely aero jógu, která byla spojena s workshopem o správném odličování od Nivey. A nakonec na vás bude čekat soutěž! 

S holkami jsem se sešly v Domě jógy na Andělu. Všechny jsme byly plné očekávání, jaké to vlastně bude, žádná z nás s tím doposud neměla zkušenost. A bylo to fakt zajímavé. Za hodinu úvodní lekce jsme jen těžko odhalily všechna kouzla a cviky tohoto cvičení, ale pobavily jsme se, vyzkoušely si to. Myslím, že mi to i docela šlo.

/Sára, Tereza, Marie, Karolínka, Alice, já, Lucka/

Poté nám byly představeny výrobky Nivea a holky, které souhlasily, se pod podrobným dohledem odlíčily. To hlavně proto, aby poté viděly pod UV lampou na kameře svůj obličej a hlavně místa, která zapomínají mazat opalovacím krémem a která budou zároveň později náchylná ke vzniku pigmentových skvrn.


Dále se pak mazaly opalovacím krémem a i když se hodně snažily, na některá místa se i přes to nedostalo. A to je dobré vědět, abychom se tomu mohli vyvarovat. Jsou to hlavně oblasti pod nosem, kolem očí, u kořene vlasů. Takže je mažte mažte! A nezapomínejte to během dne opakovat.


Já jsem nově do své odličovací rutiny na chviličku zařadila tyto produkty. Odličovač voděodolného makeupu funguje skvěle, odlíčí vše. A odličovací mléko do sprchy je boží věc, znáte, používáte? Ve sprše na namočený makeup ho nanesete prsty, nepotřebujete tedy odličovací tampónek. Je třeba pak ještě pleť dočistit pleťovou vodou.


 Zásady správné péče o pleť:

-Pleťová voda neslouží k odlíčení! Jen a pouze k dočištění pleti po odlíčení odličovacím mlékem/olejem.

-Pleť je třeba čistit ráno i večer. Večer je to samozřejmé, ale ráno už tolik ne. Ale nezapomeňte, že i přes noc pleť pracuje a na její povrch vyplavou nečistoty.

-Nesahejte si během dne na obličej! Je to těžké, i já s tím bojuji, ale vždy, když si představím, jaké hnusíky mám na rukou, si to rozmyslím.

-Nezapomínejte na krk! Jak při péči - krémování, tak i při odlíčení. I když si krk třeba nelíčíte, během dne se na něj stahují nečistoty a líčidla z tváří.

-Při odličování na svou pleť buďte extrémně citlivé.


Soutěž!

Komentář, který se mi bude líbit nejvíce, vyberu jako výherní. Výhra bude jedna jediná, a zajímá mne, jaký nešvar v péči o pleť se rozmohl u vás. A zároveň vás tímto komentářem třeba přinutím se jemu vyvarovat. Tak šup, podělte se o něj!

Vítěz dostane kompletní balíček odličovací a pečující kosmetiky Nivea.

Soutěž ukončím asi za týden!



Těším se na vaše nešvary!
K.

19 komentářů:

  1. waaau,super :) a aké ste všetky krásne slečny :) páči sa mi veľmi tá fľaša :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiiiš to vypadá super tyjo! Asi by mě měli lidi ukamenovat ale žádnou pleťovou rutinu nemám :D Nečistim, nemažu. Ale asi začnu abych nevypadala jak rašple ve 40 :D

    OdpovědětVymazat
  3. Casto se mi nechce odlicovat, proto by se mi tyto produkty hodily :-)

    OdpovědětVymazat
  4. mým nešvarem je nechuť používat pleťové masky, vždy se k tomu musím hodně nutit, když už mám nějakou rozdělanou, ale pak když ji dopotřebuji, tak mne dlouho trvá než si pořídím nohou, přitom mi přijde, že masky mé pleti opravdu prospívají. Další nešvar je, že ráno pleť ničím nečistím, jen opláchnu vodou, zatím mi přijde, že to stačí.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak u mě to je jednoznačně to, že si pořád sahám na obličej a o to víc když mám nějaké pupínky, to se je navíc ještě snažím vymáčknout. Vím, že je to pro pleť opravdu škodlivé, ale je to takový můj zlozvyk, takže odnaučit se pořád si sahat na obličej bude asi hodně těžké. Sice si uvědomuju, kolik špíny si tím na pleť nanesu atd., ale většinou na to zapomínám.

    OdpovědětVymazat
  6. Moc dobře vím, že odličování je základ, a myslím si, že se o svojí pleť starám příkladně a spoustu nešvarů jsem léty odbourala. Jediný, který mi zůstává je, že si "nípu" pupínky a někdy si nenamažu obličej krémem s SPF.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Vůbec jsem doteď neřešila při odličování krk, takže to rozhodně napravím. A jinak se snažím takovým prohřeškům vyvarovat, od jisté doby už si kupuju výhradně odličovací čisticí gely a pěny, které můžu naplácat ve sprše a smýt. Ideální řešení pro mně, protože na tom se fakt nedá nic zkazit :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Muj nešvar je večerní čistení pleti, on za to spíš může můj milovany babyblogger Noelko, který se ještě kojí a většinou večer zaspíme spolu😝
    Marianadaska1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. já se snažím dodržovat všechny zásady pro čistou pleť, které znám, i když čas od času neujdu stresu, ten se mi na pleti vždy podepíše. problém mám s tím, že nenanáším krém na obličej s spf,protože žádný nemám, a tak se spoléhám na to, že mě ochrání makeup, který faktor má. vím, že to není dobře, do budoucna ho určitě plánuju koupit.

    mail: terezapatero@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec jsem nechala losovat random.org, aby byl výherce vybrán spravedlivě. Vyhrála 9ka, takže gratuluji!

      Vymazat
  10. ja sa napr. ani vo svojich 27 rokoch neviem zbaviť vyrážok... a ešte k tomu si ich vždy tak rozrýpem, že sa mi hoja omnoho dlhšie... neviem s tým prestať, aj keď chcem... :/

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  11. krásne fotky !
    mne sa nechce odlicovat a potom sa mi o tu plet nechce postarat moc ani rano ale potom musim a hrozne si nadavam lebo sa mi deju skarede veci na tvari... proste vecer som hrozne leniva !!!
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Můj největší, nejhorší nešvar v péči je rýpání se v obličeji pinzetou... :( kdy se takto snažím "čistit" pory. Fakt příšerný zlozvyk, vhodný leda tak pro vytvoření nehezkých jizev. Moje pleť by mohla vypávět.
    amyle@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Uff tá najhoršia vec pre mňa, že neviem odolať rypaniu do boľavej vyrážky :( a potom sa to len zhorší a ja z toho som len smutná a aj ked viem, že to len zhorším vždy rypnem -_- bodajby mi niekto vtedy ruky zviazal :D
    nika.kubala@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Jé, tak to je paráda, že se tady soutěží o Niveu. V poslední době jsem si ji hodně oblíbila. Každý večer se snažím si poctivě natírat klasickým krémem v modré plechovce ruce, je skvělý. Mamka má moc ráda micelární vodu, kterou přirovnává k Biodermě. Já jsem si teď nově pořídila krém na obličej, tak jsem na něj zvědavá. A naprosto jsem si zamilovala Nivea vlhčené ubrousky (a ty medvídci na nich).. ♥

    Můj nešvar je asi to, že kolikrát se mi nechce odličovat - ale i tak se odlíčím - ale pouze pleť a oči si nechám nalíčené a kolikrát i s umělými řasami přes noc. Ráno pak mám oči podrážděné, červené a pálí mě. Ale jsem docela neponaučitelná a dělám to tak vždy, když se mi nechce se odličovat. Což není úplně často, ale stává se mi to. Jinak se nemohu dokopat k tomu, abych si po ránu čistila pleť nějakým gelem - čistím si pleť jen rychle tonikem, ale chtěla bych i po ránu o pleť více pečovat.

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Nešvary v péči mám podobné jako uvádí ostatní, ať už sahání na obličej nebo nedostatečné používání SPF. Co ale u sebe ještě pozorují, že při odlíčení zbytečně tlačím a pleť "drhnu" tamponkem, což je špatně zvlášť v očním okolí.
    vera.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Hmmm, nešvar nešvar..snažím se s nimy bojovat a celkem bych řekla, že se to daří! Každopádně jakmile se objeví nějaký pupínek, nemá před mýma rukama kam utéct! :D a obecně jakákoliv ranka, suchá kůžička nebo nějaký další nedostatek kdekoliv na obličeji je nemilosrdně "ňoupán" do té doby, než se jeho stav tak 10x nezhorší! :D Jsou to holky zlobivky, ty mé tuce! :D Ale snažím se je mít pod kontrolou, alespoň někdy! :)
    www.lifestylebirdie.com
    lifestylebirdie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Soutěž je ukončena a vítězka vybrána! Moc vám všem děkuji <3

    OdpovědětVymazat