pondělí 27. června 2016

Letní osvěžující soutěž - 2x

Krásné pondělí vám všem!

Pondělky je už z principu třeba si něčím zpříjemnit, že? A co rovnou dvojitou soutěží, plnou samých letních produktů? Každý balíček je maličko odlišný a bude záležet jen na štěstí (a random.org) kdo vyhraje! Tak pojďme na to...


Balíček č. 1 obsahuje:

-Dove set - antiperspirant, šampon a kondicionér z řady Intensive Repair, tělové mléko
-Fa sprchový gel z limitované kolekce
-Největší balení Bi-Oil
-Got2b sprej made4 mess
-Got2b glued gel
-Douglas červenou rtěnku a lak na nehty
-Blistex balzám

2. balíček:

-Kompletní sadu Dove na poškozené vlasy z řady Regenerating nourishment (olej na konečky,masku, šampon, kondicionér)
-Fa sprchový gel a antiperspirant
-Got2b sprej made4 mess
-Got2b pudr pro objem
-Got2b glued gel
-Bi-Oil střední balení


Pravidla:

-soutěž ukončím tuto neděli, tedy 3. července
-soutěžit mohou všichni, kdo jsou mými pravidelnými čtenáři přes GFC, tedy jsou k mému blogu připojeni tady vlevo, přes účet od Google (nemusíte mít blog, stačí jen email od google a registrovat se tu, a díky tomu tu i budete moci psát neanonymní komentáře, klasicky pod vaším jménem)
-napsat mi do komentáře, proč máte rádi léto, na co se nejvíce těšíte, prostě něco pěkného letního <3

A samozřejmě, držet si palce!
K.

77 komentářů:

  1. Gfc Marketa Kralova
    Macu@seznam.cz
    Tesim se jak na cas straveny s detma, tak i na volno jen s mym muzem, protoze toho my si uzijeme opravdu malo :-) A taky na teple letni vecery na nasi chaloupce.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné balíčky.Já mám ráda léto,protože je sluníčko,jahody,dovolená,pivko na zahrádce a je všechno veselejší než v zimě.

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji <3!

    Létě je více usměvavých lidí, méně starostí a hodně dobrého pití a jídla :-). Zbožňuji grilování, melouna a válení se u bazénu. Příští rok si léto už budeme užívat s malým prckem <3.

    denisavary@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Dlouhé večery, různé ovoce na zahradě, nádhernou přírodu a zvýšený počet výletů ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji přes GFC jako Kriss
    kiss.iii(zavináč)seznam.cz
    Na létě miluju sluníčko, grilovačky, koupačky, meloun, jahody a hody :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, sleduji tě jako hanicka.cica:-) Můj email je hanicka.cica@seznam.cz. Jsem učitelka na střední škole, a tak je léto jediná doba, kdy si mohu vybrat dovolenou, takže už z principu se na něj těším:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Gfc ervulenka
    Ervulenka@seznam.cz
    Těším se na grilování, koupání v bazénu, na chatu a k mori s přítelem :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jééé, děkujeme za krásnou soutěž :-)
    blog i fb sleduji- nechci přijít o žádné novinky (míša šikulová).
    Těším se každý rok na léto jako takové - období plné sluníčka, tepla, minimum vrstev oblečení na sobě (beze stavu méďa béďa, hihi. Lidi maj obecně lepší náladu a víc se na sebe usmívají. Letos se asi nejvíc těším na "chalupaření".....vyjet z města a užívat zahrádku, vesnickou pohodu, vařit a péct z plodů zahrady a zavařovat dobroty na zimu :-) Čas tam běží tak nějak pomaleji...hihi
    Přeji pěkný večer
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  9. sledujo, super soutez
    v lete se tesim na grilovacky, cestovani, traveni casu s prateli a pritelem
    tomanova.kateina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Léto? No protože se přece nemusím učit na zkoušky a je teplo! ;) Navíc je konečně čas na dovolenou a na přečtení těch knížek, které nejsou ve výčtu povinné literatury.. ;) k.trnovska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Na létě mám nejradši ovoce, nanuky a zmrzliny <3, slunění se na lehátku, koupání, dlouhý dny a čistou modrou oblohu bez mráčků. :)
    aneta.xw@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. gfc Barbora Perháčová
    Barborqaaa1@azet.sk
    leto mám veľmi rada a preto som si vybrala aj letnú svadbu ktorá sa koná túto sobotu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Na létu mám ráda to teplíčko,chuť točené zmrzliny,vůni posekané trávy a hlavně loupačku 😘😍

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Kristy 😊 to je teda spoustu skvele kosmetiky. Na co se uz fakt mic tesim je to, ze mi tento tyden skonci zkouskove a zacnu chodit na brigadu a taky se budu moci zase naplno venovat posilovne. Zrovna vcera jsem totiz byla prijata na brigadu, ktera se tyka meho oboru, takze jsem nadsena. Pres tyden teda bude prace a o vikendech budeme jezdit na vylety. Na zari chci naplanovat delsi dovolenou a jeste s pritelem uvidime, jestli bude po CR nebo poletime do zahranici :). A co chystas na leto ty? :)

    OdpovědětVymazat
  15. Léto, protože prázdniny:) Sice chodím do práce, ale syn ty prázdniny má, takže ubudou starosti se školou a je na spoustu aktivit více času.
    Přeji hezké léto!
    Veronika V., v.veronika25@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. GFC Kateřina Výmolová
    blogbeautybyk@gmail.com
    Léto miluju! Mám ráda sluníčko, výlety, ale i to vedro :D. Jsem prostě blázen.

    OdpovědětVymazat
  17. GFC Vendula Janků
    Léto je prostě nejlepšíí koupání sluníčko dovolená relax na to všechno se vždy moc těším :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. GFC Miška
    Já léto opravdu miluji, dny kdy svítí tak se opalovat císt knizky popíjet drinky :) Hned bych jela nekde k mori, ale to si jeste musím pockat az mozná přístí rok :))
    Misa.Pavlikova15@gmail.com
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  19. Protože je sezóna třešní, které naprosto miluju :-D a dlouhé letní večery ideálně strávené s přáteli někde venku :-).
    papaaaya@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Hned druhý víkend o prázdninách bych měla jet na festival s mojí nejlepší kamarádkou a ten další víkend jedu na chatu, kde se strašně moc těším. Přes týden budu nejspíš chodit na brigádu, což bude hrůza, protože budu vstávat brzo ráno, ale uklidňuje mě to, že alespoň uvidím vycházet sluníčko. To je něco, co naprosto miluju a strašně mě to fascinuje. Stejně jako když sedím v létě pod pergolou a koukám na sluníčko, které zapadá ♥ To jsou prostě takové malé věci, které dokážou udělat radost a jsou strašně krásný.
    GFC: Markéta Štefková
    email: stefkova.ma@email.c

    OdpovědětVymazat
  21. já mám léto velmi ráda, vždy sem se těšila na prázdniny, které jsou letos poslední, ach, prostě konec mládí se nezadržitelně přiblížil :-D vždy se těším na letní ovoce, na sluníčko, dlouhé dny...
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Já se moc těším na to, že si konečně odpočinu, protože poslední půlrok byl dost náročný. A taky se těším, jak si budu užívat tepla a sluníčka, protože to mě vždy maximálně nabíjí energií :)
    lucie.krouzkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Na lete mám rada hlavne to, že je dho večer svetlo....i keď prídem z práce o 8 večer, tak ešte možem niečo podniknúť :)
    d.keleceniova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, na létě mám nejvíc ráda to teplo, slunění se na lehátku, čtení knížek, zmrzlinu a to, že si vytáhnu skicák a začnu malovat krásné západy slunce a tu bujarou přírodu :). kovarikovakacka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Nádhera, úžasné zpříjemnění týdne :)
    Léto mám ráda kvůli sluníčku, které mě dobíjí energií, pokud tedy nepočítám extrémní pařáky :D A hlavně mám léto spojené s dovolenou u moře, které naprosto miluji a vždy se tam těším celý rok.
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji jako Simona Stupenova
    Léto je mým nejoblíbenějším obdobím, protože svítí sluníčko a to mi dodává energii:) Takový ty bezstarostný opalovačky, koupání, grilování, užívání si s přáteli...to v zimě prostě člověk nezažije! :)
    simushka.ss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Na létě mám ráda teplo a takovou tu pohodičku, kdy je dlouho světlo, všichni jsou venku, chodí k vodě, prostě léto no :D Momentálně se nejvíc těším do nového bytu, kam se stěhujeme za dva dny, ze začátku to bude docela bojovka, protože musíme koupit hodně nábytku, ale těším se právě na to, že si to budu čančat k obrazu svému :)
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. GFC: Peťuška
    ja sa najviac teším na to všetko čerstvé ovocie a zeleninu, relax, slnko... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Nejraději mám na létu to teplo (překvapivě) a nošení mála oblečení. Užívám si opalováním, výlety i procházky. Je to nádherné období.

    MonicaSvideo@gmail.com - sleduji jako Monika Svarcova (Monnica) pres GFC

    V případě výhry by se mi více hodil první balíček, protože šampony z druhého a vlastně celou Dove řadu mám doma.

    OdpovědětVymazat
  30. Na létě nejvíc miluju, že je více času na čtení a výlety po okolí i po ČR. Už teď jsem dočetla 2 knihy a prázdniny pořádně ještě nezačali. :)
    janyska13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. sledujem Roumí
    aj.ro.na.trio@gmail.com
    Momentálne som bola rada že sa trochu ochladilo lebo kde robím sa to nedalo už vydržať ale inak leto mam rada lebo nemusím chodiť naobliekaná:))

    OdpovědětVymazat
  32. Léto je nejlepší kvůli počasí a prázdninám! Těším se na spoustu melounu a na čtení knížek,na které mi přes rok nezbyl čas :-)
    zkusotevritoci@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Milují léto, protože milují zahradniceni a naši zahradu. Trávím tam svůj veškerý volný čas, je to taková moje oaza klidu. Vždy se na čas strávený na zahrádce moc těším a proto jsem moc vděčná, že ji mám a nemusím trávit léto v paneláku :)

    maladominika14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj, sleduji Tě přes GFC pod tímto jménem. Na létě mám nejradši tu pohodu, kdy je klid od všech zkoušek, můžu si v klidu lehnout do houpací sítě s nějakou dobrou knihou a domácí limonádou nebo ovocným pivkem, aniž bych se musela stresovat tím, co všechno musím ještě stihnout :)
    Měj se krásně a užívej léta!
    p.e.t@seznam.cz

    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, leto sa mi spája s vôňou pokosenej trávy, dlhými letnými večermi s najbližšími, nekonečnými grilovačkami a radosťou zo života :)
    ada.filkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Já mám léto ráda hlavně proto, že nesnáším zimu a vše okolo ní, nemusím chodit navlečená a celkově to nádherné počasí na mě působí hrozně pozitivně :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Sleduji přes GFC jako Ms.Luccy
    Na létu mám nejradši to teplo, koupání a opalování :) a taky teplé letní večery, grilování s přáteli a celkově tu atmosféru, je to moje nejoblíbenější období v roce :)

    OdpovědětVymazat
  38. Mě na létu těší, že je všude kolem tak nějak živěji, a tudíž je co pozorovat. Především v teplé vodě z jezírka, nejlépe nabrané i s řasami, je při zvětšení živo jak na Václaváku. GFC Jana Nováková. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Léto mám ráda kvůli tomu volnu a odpočinku, protože pořád ještě studuji a taky kvůli tomu, že se dají konečně stihnout výlety, na které v průběhu roku nebyl čas! :) peckovaveronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Já mám na létě nejradši sluníčko a teplo, protože to mi zbytek roku hodně chybí :-). A jinak klasika a letní aktivity, bazén, fesťáky... :-)

    OdpovědětVymazat
  41. teplo, sporty, sluničko koupání :) ♥
    luckaber@email.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Léto pro mě znamená hlavně klid od učení a období bez stresu, kdy mi přestanou padat vlasy :D Horko nesnáším, v bytě je jak v sauně, ale na chalupě je to vždycky super. K moři se nechystám, dokonce ani k vodě nechodím, ale ráda chodím na houby a jezdím na kole. Bohužel zatím jsem měla pokaždé praxi, takže nikdy jsem neměla úplný klid. Tak snad za rok po Bc.... :D 6naire@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Teplo, vysedávání venku až do noci, grilování, popíjení vína, voda. Odpočinek, výlety. Minimum stresu. To na létě miluji. :)
    hra.lucie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Dřív jsem měla léto ráda samozřejmě hlavně kvůli prázdninám, teď v dospělosti je to kvůli setkávání s přáteli na zahrádkách u vína, grilovačkám, festivalům, procházkám jen v šatech uprostřed noci..
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Abych pravdu řekla léto v oblibě zase tak moc nemám. Ale i přesto se na něm najde něco pozitivního - meloun! Spousta melounu, který můžu jíst po kilech :)
    janca.holikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Sleduji GFC : Adéla Voráčová
    ada.voracova@gmail.com
    Vybrala bych si balíček č. 2

    Já se nejvíce těším v létě na festival! Jedeme už patým rokem s přítelem a kamarády na Hip Hop Kemp a musím říct, že je to něco neskutečného, 5 dní s lidmi, kteří jsou naprosto stejní, poslouchají tu samou hudbu no prostě bomba + krásné počasí, možnost koupání . No prostě na 5 dní nové město pro naprosto stejné lidi.! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Po pěti letech jsem se přestěhovala za svojí láskou a toto budou naše první opravdu společné prázdniny. Takže motorka-koupání-koupání-motorka,zahrádky se střikem, nebo pivem, koupání-motorka :-) Oba balíčky jsou fajn, ale č.1 vyhrál. factory123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. já se těším nejvíc na letní plody babiččiny zahrady, protože jinak budu celý prázdniny pracovat a učit se na zářijové zkoušky do školy, proto i s rodinou budu trávit jen velmi málo času, protože bydlím jinde kvůli škole.

    terezapatero@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. GFC slovakovairca95
    Léto mám ráda proto, že miluji šaty a všechno letní oblečení . Nemám ráda zimu a vrstvení oblečení. Po delší době tento rok poletím zase k moři na co se moc těším.
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj:))
    Leto mám najradšej hlavne vďaka jeho živej atmosfére, keď všetci trávia čas vonku, posedenia na letnej terase, koncerty, grilovačky, čítanie si v hojdacej sieti na záhrade a jednoducho je to taký symbol znovunačerpania energie:)
    menicver@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj :) Na létu mám nejradši tu pohodu. Jen tak si lehnout k vodě, dát si ledový kafe nebo něco dobrýho a trávit čas s kamarádama ;)
    Kudrnovarenata@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  53. na létě mám nejradši ty letní večery, grilovačky, procházky...a taky letní festivaly, stanování, hudba, kamarádi, pivo, jídlo...to je nejlepší :D <3

    cermi.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Krásná soutěž :-) Já se vždycky těším na léto protože je tak nějak všechno veselejší. Mám ráda výlety na koupák, dovolenou v přírodě a hlavně miluju zmrzlinu ( a v létě chutná nejlíp!). l.jerlingova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahojky, na létě mám nejradši to teplo, že se můžu plácnout někde u vody, miluju kytky, kterých je všude dost...a taky zbožňuju třešně, meloun, maliny, jahody...takže tohle období si opravdu užívám :-) a další věc - letní dovolená, na tu se už opravdu těším :-D
    Misula16@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, pravidelně tě sleduji a tato soutěž je super. Na léto se těším, protože mě prvně čeká svatba a poté příprava bytu a výbavičky na prcka :)

    OdpovědětVymazat
  57. Abych řekla pravdu, tak léto není moje nejoblíbenější období a mnohem radši mám třeba jaro nebo podzim. Každopádně v létě si alespon odpočinu, od školy, povinností apod. :)
    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Na lete milujem cestovat a jest kila zmrzliny :-D
    rajanka444@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Super soutěž, na létu nejvíce miluji sluníčko , vodu, melouna, zmrzku :-D a nejvíce se těším na blbnutí s mou malou dcerkou, ta totiž léto miluje snad ještě víc.
    Sleduji Tě jako Tereza Hradecká, terezkaaa.h@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj, krásna súťaž :)
    Cez gfc ťa sledujem už dlho ako Veronika Sunrise :)
    Na lete mám najradšej tú dobrú náladu, optimizmus, možnosť uskutočniť plány a veci, na ktoré počas roka nie je dosť času. Možnosť ísť sa niekam kúpať, užívať si pohodu a ničnerobenie, chodiť na výlety do prírody, letné grilovačky, kupovanie nanukov, ovocia, letného oblečenia..:)
    Pre toto všetko mám rada leto :)
    sunriseofmylife787@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. krasna sutaz :)
    gfc Nikola Benko
    n.princess@azet.sk
    ja milujem hlavne tie dlhe dni a teplo vecer a krasne romanticke prechadzky !

    OdpovědětVymazat
  62. Panečku, krásné balíčky, vlastně ani nevím, který by se mi líbil víc :D
    No a léto? Je super, protože skončilo zkouškový, konečně se můžu uvolnit, vzít knížku, sednout ven na sluníčko s něčim na zub (kafe nebo zmrzka, ideálně dohromady :D) a užívat, užívat, užívat!
    GFC: Aileen A
    mail: Aileen.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Letos strávíme s přítelem léto zabydlováním se v novém bytečku, kam utíkáme od rodičů :) Na dovolenou bohužel skrz počáteční poplatky nevyjdou penízky, ale to nevadí, těšíme se na to, že budeme konečně samostatní :) Sice to není moc letní, ale takhle holt bude naše letošní léto vypadat, z přírody do města :D :)
    pavla.lehnertova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Těším se na teplo, trávení času s rodinou, sezení na zahradě...:)
    barabasovajana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  65. GFC: Veronika Pospíchalová
    vera.p@centrum.cz
    Těším se jak najdu pěkné místo venku a budu s knížkou pít cider a užívat si tyhle dlouhé líné podvečery :)

    OdpovědětVymazat
  66. Pro mě je léto konečně velký odpočinek po náročeném školním roce. Vyspávání, voda a teplé večery. Nic pro mě není větší relax, než být večer v létě venku, bosa chodit po trávě a vědět, že nemusím spěchat domů, protože další den nemusím vstávat :D
    marketabenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Najviac milujem na lete to, že nemusím ísť spať o 10 a učiť sa nekonečne dlhé zošity :D hlavne však, preto, že je teplúčko, môžem sa vyvaliť na deku a opaliť do krásy, byť s priateľmi dlho vonku :D
    nika.kubala@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. V létě mám vždy paradoxně více energie, chci zzkoušet nové věci, mám na vše čas atd! Prostě nejlepší období! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  69. Na létě mám ráda hezké počasí, nemusím nosit 100 vrstev oblečení a venkovní akce s přáteli. :)
    GFC: ZdeňkaM
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Sleduji :) Léto je pro mě obdobím, kdy mám čas na své přátele, na dohánění veškerých restů, ale také na klid, relax, pohodu a především cestování, čehož si chci užívat letos :)

    kaca.vyslouzilova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Léto miluji především proto, že si vždycky pořádně odpočnu. Užívám si ty chvíle bez stresu a nervů ze školy. :) A samozřejmě i ten volný čas, který věnuji přátelům, příteli a rodině. ♥
    diaryofgirlythings@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Já se těším celkově na tu pohodičkovou letní náladu :-)
    Moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. mam rada leto lebo sa mi spaja s cestovanim :) gabika.komorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Ahooj, letní měsíce mám ráda hlavně proto, že můžu hodně času trávit s foťákem okolo krku a zachycovat letní podvečery, které přináší neopakovatelnou atmosféru a nádherné světlo, které mám na fotkách nejradši. Vždycky si ty fotky šetřím na zimu a pak vzpomínám a "zahřívám se". :) K tomu bych přidala sezení na nahřátých hradbách okolo Špilberku v Brně, chození na boso v trávě, ťapkání v dešti po teplém chodníku cestou domů v parku, vůni toho deště a tisíc dalších věcí. Léto je prostě moje srdcovka! :) Přeju krásný večer! tichoaklid@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  75. Skončeno, všem děkuji za krásné letní komentáře!

    OdpovědětVymazat