čtvrtek 2. června 2016

Hromada kosmetických novinek a jedno milé setkání

Krásný čtvrtek, milé čtenářky!

Ajaj, to už je čtvrtek?! V úterý mám první zkoušku a už se ke mně také dostavila zkoušková panika... Ve škole to teď byl docela děs, ztratila jsem veškerou chuť do studia a tak jsem přemýšlela, jestli má smysl se tam trápit... Ale ještě to zkusím, kousnu se do zadku a s vidinou prázdnin to snad nějak zvládnu. Ale když se mi vybaví statika a její příklady, dělá se mi mdlo před očima, tak nevím :-D Není ale nad to od učení na chvilku utéct sem, kde se s vámi mohu podělit o věci, které mne baví a které mám ráda.

Dnes to bude čistě kosmetické, o novinkách, které přistály u mne doma. A tedy červen je plný skvělých akcí, to jsem zapomněla, a ty trošku to zkouškové dělají příjemnější.

A vlastně ještě jedna novinka! Jsem na Snapchatu, najdete mne tam jako kristi_mysecret, tak si mne přidejte, docela mě to tam začalo bavit ;-)


Šušká se, že kosmetika PUPA MILANO vstupuje na náš trh a že tu bude i otevírat své prodejny. Mne oslovili s nabídkou vyzkoušení produktů a jak jsem jásala nad úvodním emailem, tak obsah zásilky mne moc neohromil. Každá blogerka dostala to samé a navíc takové nudné produkty. Myslím si, že třeba makeup a pudr by udělal větší službu a hlavně na těchto produktech o kvalitě značky odhalíte víc! V balíčku, se kterým asi ještě nafotím líčení, které tu sto let nebylo, byla řasenka, červená rtěnka a červený lak na nehty, stíny.


Značka Fa mne se svou limitovanou letní edicí antiperspirantů a sprchových gelů překvapila, stejně tak jako Rexona se svými novými deodoranty, které mám moc ráda. Vše bych za léto sama nevypotřebovala, tak se těšte na nějakou mega soutěž!


V květnu jsem se díky eshopu kupkosmetiku podílela na jednom zatím tajném projektu, a za odměnu jsem dostala výbavičku na léto. Loni se mi toto opalovací mléko osvědčilo a letos se navíc těším těším i na to po opalování. A houba na čištění obličeje je novinkou, tu už jste ale asi viděli :-)


Blogerky prý nově testují i zubní kartáčky :-D


A miceární vodu od Lirene s čistícím gelem...


Eshop Elnino-parfémy umí dokonale překvapit! Nejen, že akce, které pro nás pořádá, stojí vždy za to, podívejte se na tento krásný set. Vše přišlo v obří krabici ještě s proutěnou taškou a šátkem. Kosmetice Frais Monde sice plně nefandím, ale toto vypadá moc hezky!


A nakonec tu mám řadu Regenerate nourishment od Dove, kterou už také znáte. Tu nechám komplet pro vás, sama jsem ji již zkoušela. Olejíček je můj oblíbený. A k ní se poutá skvělá akce, na kterou jsme s holkama byly pozvány do pasáže Millenium Plaza.


Na fotce já, Kristýnka, Táňa, Klárka, Nikolka a Natálka. Holky, které vždy moc ráda vidím! My, které odcházíme vždy poslední...


Utíkám zpět k učení, vy se mějte krásně, užívejte krásného počasí!

A sledujte

14 komentářů:

  1. Krasna spousta novinek. Tesim se na recenzi Dove a urcite ocicham Fa, ktere vypada skvele.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Na fotce vypadáš jako filmová hvězda. Pokud půjde Pupa na náš trh, bude to skvělé. Přeju hodně štěstí at už ve statice nebo statistice :-)
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No prosímtě :-D ale děkuji! A je to statika, bohužel :-)

      Vymazat
  3. My, které odcházíme vždy poslední... Krásně řečeno :-D Moc ráda jsem tě zase viděla a těším se na další setkání ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší Vám to na společné fotce :) Novinky vypadají hezky všechny
    Přeju hodně štěstí do zkouškového

    OdpovědětVymazat
  5. Samé skvělé novinky! Balíček od Elnina mi udělal velkou radost :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od Fa jsem strašně dlouho nic neměla, vybavím si jen jeden deodorant, který mě ale po čase omrzel, protože voněl strašně sladce a silně. Tyhle vůně mě docela lákají, tak se zajdu kouknout do drogerie :)

    OdpovědětVymazat
  7. Wau, tak to je fakt poriadna nádielka kozmetiky. Moja oblubená rexona, Dove. A aj vecičky od Pupy vyzeraju super, už som dávno u nich nenakupovala.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  8. Teda super článek plný skvělých produktů, všechny si zapisuji na seznam a musím vyzkoušet!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám značku Frais Mondé moc ráda a Dove taky.... Hezký článek :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  10. Balíček od elnina mi taky udělal obrovitánskou radost :) Na Pupu jsem zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  11. Uz netrpělivě cekam na outfit post!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, to mám radost, ale já se zase netrpělivě učím na zkoušky! Prosím trošku strpení <3

      Vymazat