čtvrtek 12. května 2016

Outfit v Žitavě

Krásný čtvrtek, milí čtenáři!

Tento outfit mě stál mne přesně 1500, tedy cenu za mé béžové Komono brýle s růžovými skly, které se mi podařilo při focení někde v centru Žitavy zapomenout. Pamatuji si na období, kdy jsem jako malá holka ztrácela stále něco. To byly klíče, ne jedny, několik mobilních telefonů, jednou dokonce celý batůžek naplněný novými dárky k narozeninám, které jsem nesla někomu ukázat, včetně Mattelovské bárbí....no a od dětství se mi to nestávalo, až doteď. Oplakala jsem je, byly to mé první sluneční brýle, do kterých jsem investovala. Navíc jsem si jimi udělala radost loni na konci léta, kdy k jejich nošení nebyla příležitost a kdy jsem na ně přes zimu zbožně koukala... Achjo!


Alespoň jsem s nimi stihla vyfotit outfit. Ten kazí jen můj 'bad hair day', snad mi prominete. Ale zpět ke kalhotám. Ty jsou opět ze Shein tohoto odkazu a musím říci, že vypadají přesně jako na obrázku a dokonce předčily má očekávání. Jsou strašně pohodlné a cool. Na mě tedy víc s podpatky. Myslím, že je toto léto budu nosit hoodně často. Navíc jsou přesně v 'mé' barvě a skvěle se kombinují s basic topy, kterých mám fůru.


Tento pletený top je jedním z mých klenotů ve skříni. Jak jinak - sekáčový úlovek. Dá se nosit jen v teplém počasí a proto ho mám také spojený se skvělými akcemi a okamžiky. Divné, co? Normální člověk nezaznamenává vzpomínky skrz tričko, já ano. Jo, a navíc jsem v něm fotila na blog jeden z prvních outfitů, který je už raději dávno smazaný. Škoda.


Myslím, že kabelku i boty znáte. Boty jsou z Deichmanna a stále nechápu, jak mohou být tak pohodlné. Kabelka, která mě už nebaví, protože je moc tuctová, je z New Yorkeru. Chtělo by to nějakou originální, stylovou.

Užijte si dnešní pořádnou kupu fotek, ale nemohla jsem si je odpustit a všechny vám neukázat!



Jak se vám tento střih a styl kalhot líbí? Máte podobné?

Mějte se krásně a těším se na vaše komentáře,

K.

15 komentářů:

  1. Ach já si nemohu pomoct, ale ty kalhoty mi k tomu nějak nesedí, jinak je vše suprové :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Moc zajímavé :) konečně outfit, co není jen o converskách a černém blazeru

    OdpovědětVymazat
  3. jee a mně se to líbí moc! kalhoty jsou super! moc mě mrzí brýle, ale já zas minule nechala v mekáči na táce úplně nový stravenky taky za 1500,-. se prostě stane no.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty kalhoty jsou krásný. A škoda těch brýlí, vypadají dobře. :( :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky jsou opravdu hodně podařené! Všude ti to hrozně sluší a ty kalhoty i top vypadají úžasně. Jinak nebuď smutná, já takhle ztratila třeba hodinky po mámě (sice nebyly nějak drahé nebo vzácné, ale i tak...), stane se.
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Co bylo cílem tve cesty do Zitavy? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Žitavu máme 40 minut cesty z Jablonce, takže tam jezdíme celkem často. Milujeme její centrum, občas tam jezdíme jen tak, jen se projít, tentokrát jsme jeli do lékárny pro nějaké speciální léky, které v čechách nemáme a já vždy omrknu drogérky :-D Ale bohužel, češky je dost vykupují, koupila jsem tam třeba ten balzámek od Maybelline :-)

      Vymazat
  7. Strašně ti to sluší, tohle je přesně můj styl, škoda jen, že teď už si musím oblékat víc praktičtější věci kvůli kojení a tak :-D Nicméně inspirace na potom skvělá ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jo, to je opravdu krása, moc ti to sluší! Kalhoty se mi líbí hrozně moc a dokonce bych podobné chtěla, ale na mojí postavě by určitě nevypadaly takhle hezky. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  9. Krááááása, culottes jsou bomba, já jsem si také jedny pořídila, jen béžové koženkové. Neřekla bych ani, že dělají špatnou figuru, jen jsme si moc zvykly na skinny jeany a teď se musíme trochu rozkoukat :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  10. Můj styl to není, ale na tobě to vypadá moc dobře! Ty brýle mě fakt mrzí, to je pech :(

    OdpovědětVymazat
  11. wow, prvý krát som natrafila na tvoj blog a čumím. Pre mňa si veľmi zaujímavá, krásna, modelkovský typ, dobre sa na tie fotky pozerá, čo sa póz a výrazov týka... už ťa aj sledujem :)
    A outfit, i keď to nie je môj štýl, je veľmi pekný a zaujímavý a sandálky sú úplne mega!!
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, ty jsi skvělá, moc ti děkuji za krásný komentář! ❤

      Vymazat