neděle 8. května 2016

#odvšehotrochu

Krásnou neděli!

Kdybych minulý týden měla v Praze funkční foťák nebo alespoň normální telefon, ukázala bych vám v dnešním článku třeba to, jak super to bylo na Design weeku, který jsem minulý týden navštívila. Pak bych vám také ukázala skvělé fotky z Trojského mostu, který jsem také poprvé přešla i se skvělou přilehlou cyklostezkou,...

Ale proto, že čekám na novou baterku do foťáku a ta ne a ne přijít, neukážu vám z toho nic :-D Ale reklamace telefonu proběhla rychle a nejlépe, jak mohla - dostala jsem úplně nový telefon z lepší řady - Huawei P8 Lite. Jsem nadšená z designu, foťáku a hlavně z místa, který v sobě tento telefon oproti G6 má. Hned jsem si nainstalovala několik skvělých aplikací včetně Snapchatu a tak tedy jsem už aktivní i na Instagramu! Juhuuuu! Ten mi tak chyběl...

Dnešní článek pojmu jako 'od všeho něco' a v týdnu vám už konečně ukáži jeden outfit, který bude stát za to!

Představuji vám tedy mého nového společníka - Huawei PB Lite

V pátek jsem se ocitla v krásné Žitavě, kde jsem za prvé nafotila zmiňovaný outfit a pak omrkla drogerky a jejich novinky. Nic mne nezaujalo tolik, jako tahle novinka od Maybelline. Balzámek na rty s tvářenkou v jednom. Musím říci, že skoro nebarví a na tváři není znatelný, na rtech mě ale docela baví. Navíc se mi moc líbí neotřelé balení. A je sladký!


V české drogérii jsem neodolala tomuto 'MUST HAVE' korektoru. Jo, a fakt je boží.


Také jsem si po dlouhé době nalakovala nehty gelovým lakem na nehty. Jako opravdu zapékacím gelem. Juch <3


V Žitavském DM ani Rossmannu mne nic moc nezaujalo, vyfotila jsem tedy jen toto. Ale vlastně limitky Essence se mi líbily, jsem zvědavá, kdy budou u nás. Třeba limitka věnovaná jen obočí? Ano!


Pak tu mám ochutnávku z outfitu! ;-))


A dnes jsem poprvé spala v lese pod širákem. Moc se mi nejdříve nechtělo, ale bylo to dobrý :-D Už můžu tvrdit, že jsem spala pod širákem. A u toho si vždycky budu myslet, jak se super spát v posteli O:-). Ráno jsem rozlepila oči a viděla toto:



Edit: dostali se ke mně dvě fotky z Design weeku a tak by mne zajímalo, jestli ho navštěvujete pravidelně, a nebo jestli jste byli letos? Co se vám líbilo nejvíce? Mě asi držáky na kola a pak budíky z kartonu!


A už jsem vám někdy říkala, jak miluju květy a rozkvetlé stromy na jaře? Ráda je fotím a pak si s fotkami hraju a upravuji je. Už mi také zdobí plochu počítače a telefonu.


Dnes bych se s tímto rozloučila, promiňte mi mou blogovou a instagramovou neaktivitu, teď už by to ale zase všechno mělo být jako dřív! Radujte se z krásného počasí <333 K.

17 komentářů:

  1. Ta poslední fotka je snová^^...

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, to by bylo super, kdyby i u nás byla ta Essence limitka na obočí.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na outfit se těším, vypadá to na úžasné kousky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty fotky rozkvetlé stromy jsou nádherné, fotky úplně překrásné plné sluníčka :)

    OdpovědětVymazat
  5. fotíš vážně nádherně!!! :) taky mám Huawei P8 Lite a jsem hrozně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky! :) o jaký jde lak prosím? přesně tuhle barvu sháním :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji <3 Je to gellak, psala jsem tu o něm někdy v září :-)

      Vymazat
  7. Nádherné fotky, jaro je jedno z nejfotogeničtějších období roku! Mobil vypadá stylově a ten balzám jsem ještě neviděla, vypadá super! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky, jaro také úplně zbožňuji :) Jinak musím velice pochválit nehty, tohle modrá mě naprosto okouzlila,brzy plánuji zaběhnout do drogérie a okouknout nějaké laky podobné barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Aj ked ma baby lipsy moc nezaujali tento balzam sa mi páči celkom milé balenie, ale tožvie či bude niečo také aj u nás:)

    OdpovědětVymazat
  10. Kristýnko, moc děkuju za doporučení té klávesnice. Jsi skvělá! :) Jen doufám, že mi někdo něco "nehackne" :D :D Jinak já s tím foťákem právě nejsem moc spokojená. Připadá mi, že fotí tak nějak divně selfie. Tak jako "kulatě a protáhle" nevím jak lépe to říci. Tobě to tak nepřipadá? .. Jinak fotky s klasickým foťákem vzadu jsou fajn, to jo.

    Měj se krásně! S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Monni, a víš že máš pravdu?! Taky se s nim a i s minulým huawei nefotim, vládám blbe :-D za to může asi široká čočka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že to tak nepřipadá jenom mě :D :)

      Vymazat
  12. po dlouhé době mě zaujala limitka od essence - lights of orient a ona v našich drogériích prý nebude :( se zblázním... budu muset přítele vytáhnout do Žitavy, máme to z Liberce fakt kousek :)

    krásné fotky přírody, já tohle období miluju! úplně mě to nabíjí pozitivitou :))

    OdpovědětVymazat