neděle 3. dubna 2016

Novinky Essence jaro 2016 + líčení

Krásnou prosluněnou neděli, milí čtenáři!

I když se doma maluje a já jsem do toho zapojená, nacházím si chvilku, abych konečně na nědeli, jak bývalo na blogu zvykem, sepsala pořádný článek. Ten dnešní je mému srdci blízký a mám z něj radost, protože jak víte, kosmetikou Essence nikdy nepohrdnu a i když je levná a drogérková, přijde mi mladá, originální a na nějaké kosmetické věci od ní nedám dopustit. Také víme, že vždy na podzim a na jaře Essence obměňuje svůj sortiment, to znamená, že nějaké věci z něj úplně vyřazuje a naopak, nové přidává. A ty vždy stojí za to. Mně s nimi přišel malý balíček a nakonec jsem neodolala a pár dalších drobností dokoupila, vše vám tu dnes i s líčením představím.


Na vyzkoušení mi přišlo všechno toto:


A ještě mne ještě zaujal gel na obočí v kelímku Colour & Shape (89,-), který se vyrábí jen v jednom odstínu, tužka na rty se sametovým finishem Velvet stick matt (60,-) a top coat s nafouklým 'plum' efektem, s nímž nehty mají vypadat jako gelové. Vše už seženete v drogériích.


Začnu laky na nehty, které Essence umí. Zaujal mne lak na nehty v nude odstínu 02 I care for you (60,-) z kolekce colour & care, který by měl být obohacen o přírodní složky a který má za úkol nehty posílit. Přiznám se, že složení laků na nehty nerozumím a nemohu posoudit, zda je opravdu pravdou, že je složení 'přírodnější'. Pokud by někdo chtěl, pošlu mu screen! Jinak se mi myšlenka líbí, to je u E. zase něco nového.

Lak má krásnou nude barvu, která nikdy nikoho neurazí. Ve dvou vrstvách obstojně kryl a s topcoatem i pěkně uschnul. Topcoat Gel look plumping (44,-) je tedy opět skvělý, jak jsme zvyklí. Je hustý, aby vytvořil xxxl efekt. Do něj jděte, stojí za to! 


Nové odstíny rtěnek z kolekce velvet matt se ke mně dostaly v odstínech 23 a 24. Jedna barva je krásná nude, druhá rebelsky borůvková. Mají matný finish a slušnou pigmentaci, ale na suché a popraskané rty to nebude nic moc.

V balíčku byl přiložen ještě lesk na rty v tubičce. Ale prosím vás, ten se vyrábí snad od začátku působení této značku, to fakt neberu jako novinku a ani jako nic zajímavého.


Toužím po dokonalém produktu na obočí. Už jsem vyzkoušela všemožné barvy v tubě i kelímku, a nikdy jsem nebyla úplně spokojená. Proto mou stálicí v úpravě obočí je obyčejná tužka na obočí od Essence, která mi vyhovuje barvou. Jako jediná. Obočí chci mít totiž stejné jako vlasy. Tento gel se vyrábí jen v jedné barvě, a v dost tmavé. Essence, udělejte variantu i pro světlé typy. Jinak se s ním hezky manipuluje, i když mám pocit, že v obočí dělá trochu neplechu - hrudkatí. Stojí 90,-. 


U Essence bych nikdy nevsadila na makeup nebo korektor. Mám za to, že v drogérce seženete mnohem lepší produkty u jiných značek. O tom mne přesvědčil i nový ultra našlehaný korektor Soft touch mousse (90,-). Někdo říká, že je fajn, dokonce i pod oči. Já si to nemyslím. Nepovedl se mi nanést rovnoměrně, flekatěl, 'srazil se', moc nekryl, byl suchý. Na pupínky bude možná lepší, to nemohu posoudit. Takový kamufláž od Catrice stojí stejně a je o sto procent jinde. Takže nee.

Zato tvářenka/rozjasňovač/bronzer v jednom Silky touch blush (75,-) v odstínu Indian summer je boží. Na pleti moc krásná, teplá, přirozená.


Pak tu mám dvě řasenky, z nichž jedna má být klasická řasenka a ta menší top coat. Nikdy jsem řasenkový top neviděla, asi mi to přijde zbytečné, ale každopádně jsou skvělé. Mé řasy dělají úplně wau, dlouhé, výrazné, oddělené, to po řasence chci. Obě kolem 80,-.


Linky ve fixu Essence umí, to víme. Mají pevný dlouhý kartáček, s nímž se dá vykreslit krásná linka. Hubená i silná. Tato je ve voděodolné verzi. Už je to ale trošku nuda. Mám návrh. Co ji takhle vyrábět v hnědé, růžové, modré,... co?


Uáá, a teď to nejlepší! Barva na rty Velvet stick matt (60,-) je dostupná v 5 krásných odstínech. Podobné ale trošku odlišné barvy mají i v lesklé verzi. Já si vybrala nejkrásnější barvu - Peony stars. Když mě něco natolik uchvátí, i když vím, že rtěnky a podobné věci moc nepoužívám, musela jsem tuto mít. Je pod ní třeba perfektní podklad, jemné rty bez šupinek, ale je nádherná. Taková studená, přirozená, trendy. Co na ni říkáte? Já jsem z ní paf, budu ji ráda nosit!


Na očích mám stíny z Essence paletky, linky, které jsem vám dnes ukazovala, obě řasenky, gel na obočí, tvářenku. Pod očima mám Anti age od Maybelline, jako vždy.


Děkuji PR Essence za balíček novinek a vy, jestli máte jakékoliv dotazy a nebo jestli jsem zapomněla něco dodat, ptejte se! 

Co vás z novinek zaujalo?

Těším se na vaše komentáře, Kristine <3

29 komentářů:

  1. Ta barvička na rty v tom nádherným odstínu je naprosto boží.

    OdpovědětVymazat
  2. Nalicena vypadas skvele! :-) tuzka na rty vypada dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Vždy žasnem nad tým, ako dokonale sa dokážeš nalíčiť. Hlavne tie pery. Moje tak nikdy nevyzerajú. :D Rešpekt. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to ti moc děkuji, ale i já sama mám pocit, že rtěnky nosit neumím. Mám křivou pusu a nejasnou konturu, tak vždy dost opravuji, než jsem spokojená :-)

      Vymazat
  4. Ty tvoje fotky to je vždy pastva pro oči :) nádherné!

    OdpovědětVymazat
  5. V čem je ten našlehanej makeup/korektor novej? Já jsem tohle používala si před 3 lety, v tu dobu mi to skvěle vyhovovalo, ale z okolí jsem taky slyšela většinou nespokojenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, podle mého inovují složení, napíší něco trošku jiného na kalíšek... :)

      Vymazat
  6. Tužka na rty mě jednoznačně velice oslovila :) určitě na ni kouknu :) tmavou rtěnku mám, jsem s ní celkem spokojená i když by to měla být matná rtěnka, tak není :) krásné fotky.

    www.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. náádherný fotky a krásnej článek. hlavně ty rtěnky na tobě vypadají skvěle.

    OdpovědětVymazat
  8. Mám tu fialovou 24 rtěnku a ta barva je skvělá. Jinak mě zaujala tvářenka a matná tužka na rty, ty asi budu muset jít omrknout :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Dá se prosimtě vlastně ještě někde sehnat Anti-age od Maybelline?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Čechách bohužel ne, já ho kupuji v Žitavě a nebo na Ebay :-)

      Vymazat
  11. Ty jsi nádherná.. Ty rtěnky si určitě koupím, u delší dobu nějakých takových odstínech pokukuji :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  12. Tak za prvé - Jsi nádherně nalíčená a za druhé - nejvíce mě zaujaly produkty na rty + fix na linky si pořídím, už jednou jsem od Essence fix měla a zatím byl pro mě ten nejlepší :) A to máš pravdu, že by mohly začít vyrábět i více barviček

    OdpovědětVymazat
  13. Hrozně se mi líbí tvoje líčení :3 Je naprosto úchvatné! Ta rtěnka číslo 24 mě uchvátila už v prodejně, ale pořád jsem si nebyla jistá.. Docela mě zklamalo, že není víc do fialova, ale i tak je nádherná. A na ten stick si dělám zálusk :) Vypadá božsky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I v té druhé 'lesklé' variantě mají na výběr dokonalé barvičky, třeba ti více padne do oka jedna z nich :-) A moc děkuji <3

      Vymazat
  14. Jsi krásně nalíčená :) Značka Essence se poslední dobou hrozně zlepšila :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ten tmavý odstín rtěnky je úžasný! A ty jsi úplně nádherná. :) Máš to vážně krásně nafocený, ty tulipánky, ach

    OdpovědětVymazat
  16. Tu rtěnku v tužce jsem si před dvěma týdny prostě musela koupit, odstín nádherný, na ruce krásně krémová konzistence. Jenže asi nemám úplně hladké rty a tak mi na rtech vytvořila takové divné žmolky. Myslela jsem, že je to tou rtěnkou, ale asi ne, když vidím, jak nádherně vypadá na tobě :). Zkusím pořádně obrousit rty a dám jí ještě šanci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaký peeling - třeba cukr + olivový olej je před aplikací nutnost, no :-)

      Vymazat
  17. Krásný článek :) Já mám Essence celkem ráda, některé produkty stojí opravdu za to! :) Všichni laky od essence chválí- proč si musím kousat nehty -_- Ty rtěnky no to je božský odstín! Já mám tvářenku Silky Touch blush už hrozně dlouho a je skvělá a ta barva na rty no tu musím mít ♥ Hrozně ti to sluší :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  18. Ty tužky jsou super, mám je ráda :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  19. laky na nechty vyzeraju uzasne :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já si koupila rtěnku z kolekce Velvet Matte, pak Velvet Stick Matt a linky ve fixu a zatím spokojenost!

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné jarní fotky! :) A ty barvy rtěnek Ti šíleně sluší! Pro mě osobně by ta fialová určitě nebyla, ale Ty jsi přesně ten typ, kterému to sedne :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  22. Nádherné líčení, strašně ti to sekne. Všechny rtěnky vypadají dobře a zaujala mě ta fialová, asi si pro ni zajdu :)

    Simple living: Novinky z nákupního seznamu

    OdpovědětVymazat
  23. Ten lak vyzerá nádherne! Kiežby aj moje nechty vyzerali tak upravene :D veľmi ma zaujal ten gél na obočie a rúž velvet stick matt :) Zrovna dnes som si od essence odniesla kontúrku v podobnom odtieni - ja proste takýmto studeným prirodzeným farbám nikdy neodolám!

    OdpovědětVymazat