úterý 1. března 2016

Juicy Shaker od Lancome

Krásný den, mí milí čtenáři!

Dnes vás navnadím na jaro a provedu vás sladkými fotkami, chcete? Lancome si totiž připravil sladkou novinku - ovocný koktejl v podobě lesků na rty! Ty se ukrývají ve flakóncích, které vypadají jako shakery na opravdové koktejly. Dokonce se i stejně používají - před použitím se musí jen důkladně protřepat!


Lancome je teď nově uvádí na trh, konkrétně do Sephory, a to rovnou ve 13 odstínech. Pár z nich je opravdu bláznivých, třeba úplně modře šmoulých (není u nás :( ) a nebo fialově borůvkových! (ta se mi líbí nejvíce, je dost pigmentovaná a krásně voňavá).

Jejich použití je snadné a zábavné: pořádně protřepat, odšroubovat a příjemnou houbičkou nanést na rty. Barva se na houbičku dostane skrz 3 malé dírky, pomocí nichž vytýká ven a kam se také dostane otřesem. Protřepáním se spojí olej se třpytky a na rty se tak dostane jemná barva. Náplň flakónků božsky voní. Název vždy odpovídá vůni, ale to opravdu doslova. 


Když je řeč o těch olejích, tak Juicy Shakery obsahují brusinkový olej, sladký mandlový olej a omega 3. Na rtech jsou poměrně nenápadné, ale za to moc příjemné a rty opravdu vůbec nevysušují.


Cosmopolitan mi nabídl 3 z nich na testování a já neváhala. Do rukou se mi dostala přesladká 313 Boomeringue. Vážně voní po meruňkách, které jsem však do koláže nesehnala :-D Druhá část názvu jsou pusinky, které jsou neskutečně sladké a fotogenické. Ty kupuji v Německu, kam čas od času zavítám pro takovéhle maličkosti. (a kosmetiku, samozřejmě)

Tato barva je na rtech nenápadná a moc hezky vypadá na růžové konturce, kterou nejprve vybarvím rty. Obsahuje maličké třpytečky. Je mým jasným favoritem!


300 Lemon Explosion je doslova citrónová exploze. Přesto ale voní sladce. Ta naopak obsahuje větší třpytky, což se mi zase tolik nelíbí, rty to ale krásně rozzáří.


Wonder Melon mne také potrápil, ale sehnala jsem ho! Tato barva je na rtech poměrně výrazná, nejvíce ze všech 3.



A teď mám pro vás skvělé zprávy na závěr! Na stránce zenylancome.jenprozeny.cz právě teď startuje skvělá soutěž o tyto luxusní oleje na rty. Každý týden celý březen porota vybere 3 z vás, kterým výhru pošle, podmínkou soutěže je jen vyplnit formulář a odpovědět na otázku, proč jste si vybrala danou příchuť. Pak už jen nahrajete fotku sebe a můžete si držet palce! A to by šlo, ne?

Doufám, že se vám dnešní článek pro Cosmo líbil a že oceníte fotky, na kterých jsem si dala opravdu záležet!

P.S. Jsem celkem dost ošmikaná. Nevím, co mne to popadlo, ale strašně moc mi padají vlasy a potřebovala jsem změnu.

P.S.2 Umřel mi foťák. Pro blogerku a studentku čvut, které na něm stojí život - docela průser. Ale nebojte! Pánové v opravně ze mě udělali hysterického blbečka. Strčili do něj jejich baterku a tradá-funguje! Uffff!

Mějte se krásně a buďte veselí!





21 komentářů:

  1. S fotkami sis vyhrála na 1*, fakt krása :). A odstíny lesků Ti sluší všechny 3

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty vypadaji paradne, moc se mi libi prvni odstin a nas to krasne nafocene.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Tyyy jo tak to je mazec :) Pořídím, moc mě to zaujalo :)
    Jsi krásná mimochodem :)

    Sleduj mne také na :

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý fotky a oleje na rty vypadají taky zajímavě, a to hlavně kvůli jejich balení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jako vždy nádherné fotky! Juicy shakery jsou strašně rozkošné, ale škoda toho, že obsah už tak wow není :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Rendy, je to taková srandička na pěknou parádu, to je pravda :-)

      Vymazat
  6. Líbí se mi odstíny i roztomilé balení :))) Mě by se líbil ten co voní po melounu :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. jeee ty jsi podvodník, tak pěkný fotky! :D hlavně ty pusinky.

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné!!! To balení je vážně extra roztomilé a tvoje fotky jako ostatně vždy nemají chybu :) Já sice na lesky moc nejsem, ale tyhle bych i já klidně ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  9. jeeej tak čo už nevymyslia nadhera keby niečo take uvidim hneď kupujem ale moja peňaženka by z toľko noviniek to už nezvládla:))

    OdpovědětVymazat
  10. Mas to uzasnyy a krasna jako vzdy <3

    OdpovědětVymazat
  11. Mňa teda najviac dostalo to balenie, také maličké a milučké :) Škoda, že na lesky veľmi nie som, inak by som nad nimi rozmýśľala :)

    OdpovědětVymazat
  12. Kristi, překrásné fotky a nádherný článek. Také mám doma jeden, moc se mi líbí ten nápad a balení ☺.

    OdpovědětVymazat
  13. No ty fotky, to je nádhera, to se vážně povedlo :) Nápad je fakt super, ale je mi jasné, že za "blbý" lesk nedám takové peníze, které určitě bude stát, protože to je Lancome... :)

    OdpovědětVymazat
  14. Fotky skvelé a celkovo je to super nápad si myslím, vyzerá to zaujímavo, aj keď ja lesky moc nemusím. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadají opravdu nádherně na fotkách. Soutěže jsem se zúčastnila, teď jenom doufat :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Hi! This is Lancome Social Media team reaching out to you about this post. We would love to feature it on our channels. Especially the photo of you holding the juicyshaker closed. It's beautiful! Please provide us with an e-mail so we can contact you. Thank you! Follow: @LancomeOfficial

    OdpovědětVymazat