středa 30. prosince 2015

Vánoční radosti

Krásnou středu vám všem!

Dnes mám pro vás relaxační a 'kochací' článek s maličkostmi, které jsem našla pod stromečkem. Klasicky tam něco chybí, třeba krásná brašna na notebook, ale to tak vždy vyjde, že si na to vzpomenu až když už je úplná tma. 


Ohromnou radost mi udělala multifunkční paletka od TheBalm, Autobalm California, která je naprosto dokonalá. Na mé nekonečné cestování ideální. Zahltila jsem jejími fotkami půlku článku, no, snad vám to nebude vadit, je opravdu moc fotogenická O;-)


Dáreček pro maminku, který už není tajemstvím. Řasenka od Lavery a lak na nehty od značky ZAO. Obojí kupované v Bioo v Kotvě.


Mým posledním dárkem, který jsem darovala, byla knížku Gogo, kterou jsem objednávala přes Martinius. Došla včera, ale neva. Poukaz pod stromeček v obálce to vyřešil.


Roztomiloučká pidi ale přesto velká kabelka. Brzy v outfitu.


Ampulky proti padání vlasů. Aplikují se snad celý měsíc v kuse, každý den. Ježíšek už asi nemohl vidět ty ucpané odpady a vlasy naprosto všude. Jo a nejlepší kafíčka ze Starbucks!


Krajková podprsenka z H&M.

Mamka se divila, že se z dárků letos moc neraduji. Víte, já v Praze obcházela obchody a část dárků si kupovala sama. Máte to také tak?


Nejtěžší dárek vážil 12 kilo. Byla to tahle bílá plechová polička se šuplíčky z IKEI. Při jejím sestavování s dědou jsme se celkem zapotili. Už jsem i v jednu chvíli myslela, že jsem ty zatracený šuplíky úplně odrovnala, když jsem je ohnula na druhou stranu. Naštěstí to vydržely! Uff.

Vánoce jsme s rodinkou letos poprvé trávili mimo naše teplé domovy. Totiž, na stoleté chalupě na samotě u lesa. Všechno, včetně skleniček, stromku, ubrusu i dárků jsme na jeden den vezli tam, a pak zase domů. Nedokážete si představit tu radost, když jsme 24. stromek zdobili, 25. odstrojovali, a pak zase doma zdobili, a zase budeme 6. odstrojovat :-D Níže je cenzurovaná fotka naší rodiny. Byl záměr to takhle vyfotit, chtěla jsem to totiž ukázat vám. Ta necenzuroaná, na kterou se rodina těšila, se nepovedla.

Já jsem vlevo, kdybyste nepoznali, a hned za mnou je divočák visící na stěně :-D


Konec a zvonec. 
Jaké byly vaše Vánoce?

K.

6 komentářů: