úterý 29. prosince 2015

Laky China Glaze + vánoční nail art

Krásné úterý, milí čtenáři!

Po příjemných svátcích se tu opět hlásím v plné polní. A rovnou s lakovacím článkem, který tu už nebyl, ani nepamatuji. Asi v listpadu se mi do rukou na otestování z Modeláže nehtů dostaly tyto laky od značky China Glaze, které se jmenují Ever Glaze. Barvičky mi padly do vánoční a silvestrovské noty, takže i mé 'nail arty' budou ještě v tomto duchu. 


Myslím, že trošku více se o mých vánocích a dárečcích rozepíši v nějakém dalším článku, který tedy nakonec udělám a dnes se budu věnovat jen lakování. 

Toto jsou klasické dvoufázové laky, tedy barvička a topcoat. Laky v porovnání s ostatními dost výrazně zapáchají. Díkybohu to ale rychle vyprchá a po zaschnutí už je to ok. Jen spolu dohromady fungují dokonale, nedoporučuje se je používat samostatně a nebo s jinou značkou. Toto duo nepotřebuje podkladový lak, to 'kouzlo' funguje jen s barvou a topem. Ty se vytvrdí pomocí denního světla, avšak je nutné je nechat dobře zaschnout. Po pár minutách jsou ale dokonale 'tvrdé', takže nějaké obtiskování do peřin neexistuje. Sláva!


Lakují se mi dobře, klasicky a celkem i vydrží. Ale deset dní, to mi nedají pomalu ani zapékací gelovky. Takže po 5 dnech odlakovávám, i dříve. Ty třpytivé vínové se mnou vydržely celé svátky.


Tato krásná vínová vánoční nese název I'M NOT BORDEAUX. Při lakování vyžaduje dvě vrstvy, ale je fajn. Má dobrý štěteček a s průhledným topcoatem rychle, ale opravdu bleskurychle schne.


Poté jsem měla chuť na třpytky, které k vánocům neodmyslitelně patří. Tento lak od Golden Rose je ideální a navíc tyto nehty poutají pozornost a kde kdo má chuť a potřebu prohlédnout si je zblízka.


Růžový lak BLUSH MUCH je přímo princeznovský. Také pěkně drží a dobře se lakuje, i když vyžaduje více vrstev, než vínový. Doplnila jsem ho zlatými konečky, na způsob francouzské manikúry. To jsem lakovala úzkým štětečkem od ruky.

Jedna lahvička vyjde na 290 korun standardně se odlakovávají klasickým odlakovačem.


Jaké jsou vaše nejoblíbenější nail arty? Co zdobilo vaše nehty o Vánocích?

13 komentářů:

  1. Ten vínový vypadá vážně skvěle :))) Já měl tři nehty bílé barvy a dva nehty glitrovým od Miss sporty :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, krásné laky i krásné nehty. U mě je bohužel lakování na nic, za prvé mi to nejde a za druhé mám naprosto nemožné a lámavé nehty. Přemýšlela jsem nad umělými, ale z jednoho důvodu je nesmím mít, takže se asi budu muset smířit s tím, že prostě nikdy nebudu mít hezké a nalakované nehty
    Pinki Claire
    Zvu tě na svou giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. ta vínovo-zlatá kombinace je nádherná! moc hezky nalakované a nafocené, máš krásné nehty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne nehty i manikura, nemuzu se rozhodnout která se mi libi vice :-)

    OdpovědětVymazat
  5. toe odtlačky od perín to je teda hrúza, vyzerajú úžasne hneď by som si niaky kúpila:)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne fotky, opäť. Čo viac dodať! :)


    sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  7. Nehty se zlatou aplikací se mi líbí moc :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je pecka, naprosto boží, úplně všechny zbožňuju!! Ten rudý s Golden Rose lakem vypadá dokonale.. :) tleskám, fakt nádhera!

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  9. Poslední dvě kombinace se zlatou vypadají úžasně! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji, holky, mám radost a jsem moc ráda, že se vám nehty tolik líbí :-)

    OdpovědětVymazat