středa 16. prosince 2015

Kulma PROtect od Remington - lokny jako z červeného koberce

Krásný den, milí čtenáři!

Nepsala jsem celou věčnost. Proč se tak děje jsem popsala v dalším kosmetickém článku, který plánuji asi na pátek, kdy si doma budu moci dofotit věci, které jsem si zapomněla v Praze. No, klasika...

Dnes bych vám moc ráda představila tuto kulmu se širokým průměrem, která se mi před nějakým časem dostala do rukou k otestování. Po podobné jsem dlouho toužila, protože jsem vždy obdivovala a sama chtěla ty krásné velké lokny. Zkušenosti jsem měla s těmi klasickými, úzkými a nebo kónickými.


Kulma PROtect je inovativní hlavně v tom, že má ochrannou technologií Hydracare bránící poničení vlasů. Tato chytrá technologie chrání vlasy pomocí studené páry, která umožní úpravu účesu při nižší teplotě bez poškození. Navíc je napuštěná směsí kondicionérů s keratinovým, arganovým a makadamovým olejem pro lesklé a zdravé vlasy. Na nich je to opravdu dost znát. Lokny jsou lesklé, voňavé a zdravé. Toto je pro mě nové a moc mě to baví.

(do této odjímatelné baňky se jednou za čas nalije destilovaná voda)

Jen jak asi víte, mám s vlasy celkem starosti. Kromě toho, že mi teď dost padají, jsou ještě tak moc jemné, že vlnit skoro nejdou. S kulmou s malým průměrem to ještě jde, ale tyto velké vydrží opravdu jen na fotku. A také já si je nedokáži udělat tak pěkně, jako když mi je dělá někdo jiný a lokny v kroužcích rovnou připíná k hlavě.


Samotná kulma se mi moc líbí a také se snadno ovládá. Díky klipsně se vlny dobře dělají, dobře se s ní manipuluje. Jen záleží, jak je kdo zvyklý vlnit. Někdo klip nepoužívá a pramen namotá a zaklapne/zajistí, jiní pramen pod klipem poposouvají. 


Máte s podobnými širokými kulmami zkušenost? Jak se vám s nimi vlní a pracuje? Jak dlouho vám vlny vydrží?


Omluvte mou dnešní stručnost, příště se polepším! Snažte si užít poklidného adventu jak jen to jde, a prosím, i za mě! Děkuji moc za vše, K <3

12 komentářů:

  1. Mas krasne vlasky :) Kulma vypada dobre, taky bych si potrebovala nejakou poridit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mas krasne vlasky :) Kulma vypada dobre, taky bych si potrebovala nejakou poridit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Kristy :) vlasy máš krásně nakulmované, takhle Ti to sluší. Já doma žádnou kulmu nemám
    Taky Ti přeju poklidné dny, doufám, že se u Tebe neděje nic vážného

    OdpovědětVymazat
  4. měla bych od ní určitě popálené všechny prsty i obličej :D ale vlnky s ní vypadají moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, na tom něco je. Opatrnost je tu na místě ;-) ale jde to!

      Vymazat
    2. No, na tom něco je. Opatrnost je tu na místě ;-) ale jde to!

      Vymazat
  5. nádhera! mně vlny drží nejvíc od kónické kulmy, jinak taky pěkně blbě.

    OdpovědětVymazat
  6. kulma ktorá aj chráni vlasy tak to je pre mňa novinka, ja si vlasy dokonca ani nefenujem aby som ich viac neničila ako sú, ale ako vidím už ani toho sa postupne nemusíme báť aby sme neničili vlasy:)

    OdpovědětVymazat