středa 2. prosince 2015

Blogerská akce s Elninem

Krásnou středu přeji!

Doufám, že se máte báječně. Dnes vám přináším spoustu fotek z akce s eshopem Elnino-parfémy, se kterým jak víte, už docela dlouho spolupracuji. A co může být lepšího, než když skvělý eshop plný skvělých lidí uspořádá nějakou akci? Nic! Akce 'kosmetická degustace' se konala v prostorách Pracovny na Žižkově, což je pěkná kavárna s obrovskou místností, ve které se, soudím, dá dělat cokoliv. My tedy očichaly několik vůní a krémů a celé se to neslo v duchu přírodní kosmetiky...

Všechny fotky jsou dnes od šikovné Pavly Mendřické, ty své jsem mezi tyto raději ani nezařazovala. Dostali jsme jich spousty, já si ale nedovolím a přijde mi to hloupé, dávat na svůj blog fotky cizích lídí, takže na nich budu převážně asi já a Kačka, která na akci byla se mnou. Já nevím, co se mi to stalo, ale nějak se na nich sobě nelíbím. Navíc kolejní žehlička nežehlí tak spolehlivě, jak tvrdila paní na vrátnici.


Teď se vás stručně a rychle pokusím provést akcí od jídla až po rozloučení. Tyto flakónky v sobě ukrývají přírodní parfém. Více se o nich rozpovídám v samostatném článku o kosmetice Frais Monde. Ta je, jak určitě víte, přírodní. Parfém je co se týká 'hnusíků' jedním z těch nejdrsnějších kosmetických produktů, takže určitě stojí za zmínku, příště!


Občerstvení bylo výborné, barevné a často obměňované. Ale na můj vkus moc zdravé a bezmasé :-D


Dekorativka FM pokrývá snad úplně všechny výrobky, které k líčení potřebujete. Dokonce i širokou škálu odstínu makeupů.


Všechna kosmetika kolovala mezi námi a tak jsme si to i vše pořádně osahali a ovoněli. Po povídání o přírodní kosmetice, certifikátech, testování na zvířatech, představení značky Frais Monde a představení jejího sortimentu přišla na řadu značka Diet Esthetic, o které jsem se zmiňovala v minulém novinkovém článku. Přírodní úplně není a ráda ji nemám.


Potom přišla na řadu soutěž, kdy jsme v páru s blogerkou líčily modelku. Ta naše byla moc milá, děkujeme a zdravíme <3 S Kačkou jsme byly sehrané. Ona líčila, já česala. Výsledek byl dokonalý, co myslíte? Ale nevyhrály jsme...


Líčili jsme samozřejmě jen dekorativkou FM.


4 modelky 4 soutěžních týmů, vyhrála nejblonďatější slečna.


Akce byla moc povedená, děkuji celému Elnino týmu a také skvělé fotografce. Zase mám na svou nástěnku co dovytisknout ;-)



Těšíte se na článek věnovaný kosmetice Frais Monde? Znáte tuto značku? Těším se na vaše komentáře a děkuji za ně! Kristine<3

8 komentářů:

  1. Akce to musela být parádní :) Pěkně jste modelku učesaly i nalíčily s Káťou

    OdpovědětVymazat
  2. Já na Elnino nakupuju docela často, zrovna nedávno jsem si tam koupila parfém :). A akce to musela být skvělá!

    OdpovědětVymazat
  3. mně se váš výtvor líbí moc! :) nikdy jsem se pořádně nenaučila uplést francouzský cop, na rybí jsem už naštěstí přišla :) a hezky jste sladily rtěnku s věnečkem i šátkem :)
    http://thankgodiamwoman.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Od Frais Monde znám jen parfémové oleje a jsou super, miluju je, zvlášť teď v chladnějších měsících a vydrží vonět věčnost.

    OdpovědětVymazat
  5. moc pěkné a inspirující. Tvůj blog moc ráda čtu. Má to vtip, pěkné fotky, ikdyž tentokrát ne tvoje.
    Parfém od Frais Monde mám a je velmi příjemný. Modelka se vám povedla.

    OdpovědětVymazat
  6. Musela to byt povedena akce, vytvor byl skvely.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju moc za skvělý look, jste moc šikovný a milý! Taky zdravím ;-)

    OdpovědětVymazat