čtvrtek 12. listopadu 2015

Suché šampony Batiste + příjemné blogerské odpoledne

Hezký den!

Asi jste si už všimli, že tyto legendární šampony nově okupují pulty našeho DMka! To je úspěch, že? Sice v Německu už jsou v této drogérii nějaký čas, na to jsme si už ale asi všichni zvykli :-)

Akce se konala v sobotu a to jsem pozvání přijala se zaťatými zuby, protože víkendy trávím doma a snažím se je maximálně využít k odpočinku, focení a hlavně chci trávit čas s mými nejmilejšími, které přes týden nevidím. Plánovala jsem tedy výjimečně v Praze zůstat až do soboty večer, jít s kamarádkou na skleničku a užít si to. Plány se ale na poslední chvíli změnily, já v pátek v deseti minutách popadla tašku, všechny potřebné věci a odjela domů. Ráno jsem samozřejmě zjišťovala, co vše mi chybí. Neměla jsem třeba řasenku, a ani nikdo z holek na akci ji neměl! Pak jsem neměla černý pásek, jen hnědý. Jsou to sice malichernosti a detaily, necítila jsem se ale kvůli nim ve své kůži.


Takže věčné cestování sem a tam, které je naštěstí krátké a autem dost komfortní, neustálé postrádání
důležitých věcí, no, už si zvykám, ale jde mi to těžko. Akce se konala v krásném centru Prahy, v hotelu MOOD'S. Prostory byly krásně světlé, takže se nám dobře fotilo.


Myslím, že vám o těchto šamponech nemusím nic psát a že je znáte. Nebo se pletu? Teď je tedy seženete ve všech DM drogeriích a doufám, že vás potěším zprávou, že Batiste nyní pořádá v těchto prodejnách hair show. Probíhají v Praze a Brně a na konci článku můžete vyčíst z tabulky, kde a kdy. Myslím, že to bude stát zato!


Na uvítanou jsme dostaly šáňo a krásné zápisníčky, pak makrónky s našimi cedulkami. Ach!


Toto je tedy 'základní řada' sedmi suchých šamponů. Jejich cena je 119,-. Vlevo je originální čistá a klasická vůně Original, vedle Blush - květinová, Tropical - kokos a exotika, Floral essence - květinová a živá, Cherry - ovocná a troufalá, Oriental - tajemná a svůdná, a nakonec Fresh - svěží a čerstvá.


Níže je řada s přidanou hodnotou. Třeba sprej pro blondýnky dokáže opravdu věrně a moc hezky vyzmizíkovat odrosty, až jsem se divila jak věrně. Každý z nich je lehce tónovací, takže se nemusíte bát bílých fleků. které ale nedělají ani ty základní. Fialový flakón je speciálně pro objem účesu a pružnost. Tato řada stojí 139,-.


Na akci nám samozřejmě i profík ukazoval, jak se šampony zacházet a i já jsem poté využila šance a nechala si vlasy navlnit. Když mohu, vždy této příležitosti využívám. Šampony jsou super, z mých nepoddajných vlasů udělají pěkné háro, které působí mnohem objemněji.


V průběhu odpoledne jsme i nakrojili a ochutnali dokonalý dort. Občerstvení bylo opět naprosto výborné. Na fotce níže je Nikolka se svými nehty ladícími s dortem :-)


Akce v DM:

*Většina fotek je mých, pár z nich jsem si vypůjčila.

Šampony seženete i na skvělém shopu kupkosmetiku.cz, který také pořádá pravidelné výprodeje kosmetiky Essence a také tuto značku distribuuje.

Co vy a suché šampony? Jaký k nim máte vztah? Nemůžete bez nich žít?  ;-)


11 komentářů:

  1. Milujem ich dizajny ♥ Určite to bolo veľmi príjemné stretnutie :)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš super barvu laku na nehty! :) miluji Batiste a navždy jim nejspíš zůstanu oddaná, mám doma už třetí a nemůžu si je vynachválit. Jsem ráda, že už odzvonilo suchým šamponům v prášku.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem zatím používala úplně obyčenej suchej šampon od Alpy za 25 Kč, ale smrdí děsně důchodcovsky. Říkala jsem si, jestli jsou nějaký suchý šampony s milou vůní (kromě těch ultra drahejch) :) Takže určitě zkusím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ten znám. Zanechává ale ve vlasech 'lupy', které musíš vyčesat, ne? Používala jsem ho na táborech :-)

      Vymazat
  4. Jéé díky za fotku :) Ráda jsem tě zase viděla a doufám, že se brzy opět uvidíme :) Byla to opět moc podařená akce, Martinka umí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi fakt andelsky krasna... Mam Tvuj blog moc rada. Suche sampony jsem nikdy nepouzivala, mela jsem pocit, ze vlasty ztrati lesk. Ale batiste zkusim, vypada zajimave a v zime se urcite bude hodit.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuji moc! <3 Je pravda, že tyto šampony ti z vlasů veškerý lesk vezmou. To je bohužel daň ta to, jak skvěle fungují na jejich vzpružení :-) Vždy je nejlepší se je umýt, tohle je taková záchrana, když není čas :-)

      Vymazat
  6. o akcii som už počula a videla fotky, naozaj krásna a vydarená aplikácia.No ja som úplne hotová z teba, si ako anjel, taka jemna a krásna :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ráda ten na hnědé vlasy... Poslední dobou to je můj věrný zachránce a SOS v jednom :))
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
  8. chtěla bych vyzkoušet variantu pro tmavé vlasy, protože jsem zkoušela ten třešňový a na vlasech mi nechává bílý povlak, kterého se ne a ne zbavit :/

    OdpovědětVymazat