neděle 1. listopadu 2015

Listopadový outfit

Krásnou neděli, milí čtenáři!

Dnes vás o článek neošidím, nebojte! I když jsem tento víkend zůstala poprvé v Praze, kde samozřejmě kosmetiku nefotím. Ta na mě čeká doma a musím uznat, že je docela obtížné se té, která mi přijde třeba k testování, dočkat. Proto tedy už druhý outfit za sebou, což tu není zvykem. Přeci jen se považuji spíše za 'beauty', kam jste mě koneckonců zařadili v hlasování i vy.

V Praze jsme měli o víkendu v rámci školy workshop, který nakonec končil s obědem, takže slunečného víkendu jsem si stihla užít i tak. V sobotu jsem Tady, v Dejvicích, stihla objevit kouzlo farmářských trhů, a pak jsme ještě navštívili překrásné Palácové zahrady pod Pražským hradem, které s kouzlem dušiček, za doprovodu teplého večera, svíček a svařáku působily kouzelně. Ach!


Stihli jsme nafotit i outfit. Poznáte, kde je focen? Měla jsem na sobě nové šaty ze Shein, které poslední dobou nosím opravdu často. Jsou pohodlné a na zimu pod kabát jako dělané. Jsou spíše áčkového tvaru, takže s páskem dobře nevypadají. Chybí mi k nim křivák, který vůbec nemám. Ty černé jsou na mě drsné a v jiné, stejně tak univerzální barvě (třeba šedé) jsem žádný neviděla.


Šálu mám z Lindexu, kabelku od Bati, silonkopunčochy z NewYorkeru. Botky mám nové, z H&M. Jsou pohodlné, měla jsem úplně stejné akorát semišové, ty už ale do dvou prochozených letech nevypadají reprezentativně.


V počítači mám ještě nějaký článek s novinkami a pak už se můžete těšit na reporty z akcí, kterých mě příští týden čeká fůra! Já se na mě moc těším, tak i vy se těšte na články z nich :-)

Přeji krásný týden, Kristine <3

13 komentářů:

  1. pekné fotky, to svetlo je úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý! Ty šatky jsou boží a ty jsi hrozná kočka :-*

    OdpovědětVymazat
  3. opět nádherné fotky, kombinace šedá a vínová je moc pěkná. Nejsem z Prahy, prozradíš nám, kde je to focené ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych řekla pravdu, tak úplně nevím, jak se to tam jmenuje. Je to sidliste za Cernym mostem :-)

      Vymazat
  4. Skvělé podzimní fotky :) Sluší Ti to Kristy a že je outfit takhle po sobě mi teda vůbec nevadí

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší. Na podzim miluju barevné punčocháče

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  6. Ty saty se mi na tobe moc libi. Uz se tesim na vsechny reporty z akci. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Tvůj fotograf si zaslouží pochvalu :) je radost se na fotky dívat! <3

    OdpovědětVymazat
  8. Mě úplně uchvátily ty punčochy. Z docela jednoduchého outfitu rázem udělají něco suprovýho. A ty fotky jsou hodně povedený.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat