středa 18. listopadu 2015

Anděl strážný od got2b

...neboli Guardian Angel. V dějinách jsme si toto spojení vysvětlovali v úplně jiných souvislostech, než je kosmetika, ale proč ne :-)

Hezkou středu, milí čtenáři!

Včera jsme měly s maminkou naplánovanou procházku po Praze, navštívení pár obchodů a něco dobrého k jídlu. Přesně takto si představuji ideální prožití volného dne. Co jste dělali vy?

Článek dnes bude zaměřen na vlasy, konkrétně na tento ochranný sprej od firmy Schwarzkopf. Jsem nesmírně ráda, že díky vám, díky blogu a hlavně pro vás mohu podobné věci zkoušet. Koneckonců ani vy nebudete o tuto ( a spousty dalších) záležitost ochuzeni, protože je mám i pro vás!


Jde o sprej na vlasy, který je chrání před teplem, a to až do 220°C. Got2b si ponechalo tento tvar, ve kterém v létě přišel na pulty slaný beach waves, pamatujete?

Já jsem své vlasy před vlněním umyla. Teď používám nejlepší přírodní šampon od Frais Monde, který mi vyhovuje ještě o kousek víc, než ty od Bione. Blíže na zoubek se mu ale podíváme v nějakém dalším článku.


Sprej se aplikuje do celých délek ručníkem vysušených vlasů, které se pak fénují. Já ho aplikuji spíše do spodních dvou třetin, protože ke kořínkům by takovýchto přípravků mělo přijít co nejméně. Myslím, že není třeba říkat, že se vlnit a nebo žehlit se mohou jen suché vlasy.


Já k vysoušení vlasů moc ráda používám tento 'fén' od značky Braun, který má několik výměnných hlavic. Tuto používám nejvíce. Nejen, že vlasy rozčeše a vyfénuje, ještě je pěkně vyrovná. Já mám tedy vlasy celkem rovné, takže žehličku používám jen na vlny.


Vlny žehličkou jsou totiž nejrychlejší ze všech! Navíc ještě snadné a přijde mi, že i pěkně drží. Má žehlička od Ety je na vlnění přímo i uzpůsobená, tedy má zahnuté destičky na hranách a madla.


Je to dost o cviku, musíte si najít svůj způsob, jak na ně. Já vlny směruji vždy od obličeje, nikoliv opačně. Na druhé straně hlavy je potřeba si žehličku přehodit do rukou opačně.


Mé vlny žehličkou po několika hodinách vypadají třeba takto:


A teď vás jen navnadím na tuto kulmu se silným průměrem, se kterou je to trošku na dýl, za to jsou vlny takové bohémské, honosné, to můžete vidět na fotce níže. Samostatný článek bude brzy ;-) 


Jaké spreje na ochranu před teplem používáte vy a jaké z nich máte nejraději? 

P.S. O tyto spreje si brzy zasoutěžíme!


EDIT: Holky, děkuji za upřesnění informací, článek už jsem upravila. jsem moc ráda, že si takto můžeme předávat informace! <3

16 komentářů:

  1. Vlny Ti moc sluší Kristy :) Já jsem před tím měla sprej od Lorealu (ten mi přišel, že mi vlasy slepoval), pak sprej od Baley (ten byl super, hezky voněl, vlasy neslepoval, vydržely po něm dýl vyžehlený) a zrovna dneska jsem si koupila sprej na ochranu z Rossmana, přímo od té jejich značky, tak na ten jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle sprej znám už několik let, novinka to není :). Hezky mi voněl, používala jsem ho, a mám dojem, že mi dělal i lesklejší vlasy. Ale čim jsem starší, tím míň toho na vlasy používám a přijde mi, že jsou čím dál zdravější :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Je skvělý, taky používám. Co je na něm ale úplně nejlepší - vůůůůůně!!

    OdpovědětVymazat
  4. Kdybych si tepelně upravovala vlasy, tak určitě sáhnu po tomto ochranném spreji od Schwarzkopf :) používám ale na natočení vlasů plastové měkké natáčky, jinak mám vlasy úplně rovné :D ale vím, že má kamarádka ho používá na žehlení vlasů a je moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. "Horká novinka"? Prodává se to už hodně let..

    OdpovědětVymazat
  6. Nedávno jsem si ho koupila a jsem moc spokojená :). Zrovna asi před hodinou jsem ho použila.

    OdpovědětVymazat
  7. Týjo, tak ten mě tedy zaujal! Určitě ho zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já si vlasy moc nežehlím, ale každopádně mají nádherný design!:) A vlnky ti moc sluší:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  9. Tobě vlny moc sluší :). A sprej půjdu určitě omrknout, možná i pro tu vůni, jak píše slečna výše :).

    OdpovědětVymazat
  10. Já používám přesně tenhle sprej už několik let a nemůžu si ho vynachválit :) Je skvělý!
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. mám ho už minimálne 4 roky, používam ho ale málo, na tepelnú úpravu veľmi nemám čas

    OdpovědětVymazat
  12. no popravdě ochranný sprej nepoužívám, což bych měla...žehlím si většinou pouze ofinu a někdy konce vlasů, mám je dlouhé a pod tíhou se rovnají pomalu samy :) nad tímhle andílkem ale už uvažuji déle

    OdpovědětVymazat
  13. Tato žehlička je skvělá, má jí mnoho let moje mamka a je s ní moc spokojená.. Máš nádherné oči :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  14. Strážného anděla používám už nějaký ten rok minimálně a už jsem ho skoro dopotřebovala. Je nutností před každým fénováním. Koukám, že máme stejnou žehličku na vlasy :-)

    OdpovědětVymazat