neděle 11. října 2015

Podzimní outfit

Hezkou pohodovou neděli vám všem!

Pro mne teď, pravděpodobně, neděle budou ve znamení balení a přemýšlení nad celým následujícím pracovním týdnem, abych si vzala vše, v čem v Praze budu chodit a vše, co budu potřebovat. Doufám, že to takovéhle bude jen na začátku a nějak se to ustálí. Ve středu mě čeká jedna dokonalá akce, na kterou se moc těším a o které určitě udělám článek a fotky z tohoto večera budu postovat na facebook i instagram. V pátek mě pak čeká imatrikulace v betlémské kapli, takže jsem na to vše zvědavá.


Dnes bych vám ráda ukázala můj podzimní outfit s novými koženými botami, které jsem si nedávno pořídila v CCC a které jsem vám ukazovala v jednom z minulých článků. Focení bylo původně naplánované v Praze, nakonec to ale nevyšlo a fotky mi nafotilla maminka, které moc děkuji!

Nejsou úplně dokonalé, trošku jsme bojovaly s jejich ostrostí, ale pomohla jsem jim v počítači. A mimochodem, po x letech píši z krásného, nového a výkonného notebooku, jupíííí!


To, co mám na fotkách je taková moje podzimní uniforma. V těchto věcech a barvách se cítím opravdu dobře a také jsem přišla na to, že vůbec nepotřebuji k životu černou. Necítím se v ní. V zimě na ni asi dojde, teď se ještě ale vyžívám v tónech hnědé, zelené, béžové...


Článkem mě opět inspirovalo Cosmo, tedy přesně stránka věnována kotníkovým botám. Na ty mé jste se mě dost ptaly, jsou z CCC a stály 1300,-. Za kožené boty v tomto provedení je to ještě slušná cena. Myslím, že mi tyto i něco vydrží a jsem z nich stále nadšená. Pár mých kamarádek sice proneslo, že jsou jako ke 'koním', myslím ale, že jim to na ničem neubírá :-) Jak se líbí vám?


Košili mám novou a ulovila jsem ji v New Yorkeru. Moc se mi líbí barva, ale její materiál trošku elektrizuje a na fotkách je to asi docela vidět. Kabelku mám z eshopu H&M, kalhoty z F&F, šálu z Lindexu, kabát ze Shein, hodinky KOMONO a řetízek ve stejné rose gold barvě z Happines butiku. Myslím, že právě tato barva kovu se k tomuto všemu skvěle hodí.


Na historky ze studentského života si ještě musím nechat trošku času, není to tak lehké psaní, jak jsem si původně říkala. Ale v Praze se mi moc líbí, škola také vypadá zajímavě, ale bude asi docela těžká a já budu muset makat.

Přeji vám hezký pohodový týden, během kterého si tu trošku zasoutěžíme. O balíčky s Radox přípravky a o lístky na Interbeauty, které se koná v pátek a v sobotu. Chystáte se?

A kdybyste měl v Praze někdo chuť a čas třeba na nějaké vzájemné focení, budu moc ráda!

A také, jestli to tu máte rádi a rádi čtete mé články, budu moc ráda za každý hlas v Blogerce roku TADY, kam jsem vámi byla nominována. Děkuji!

20 komentářů:

  1. Tak tento outfit se mi na tobě hodně moc líbí :))) Košile je velmi pěkná a ty botky na tobě miluji :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně ti to sluší! Ta hnědá se k tobě skvěle hodí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Botky a kabelka josu krásné a celkově ti to moc sluší:-) Jsi jako sluníčko a černou opravdu nepotřebuješ :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, z naší bloger scény děláte jednoznačně nejkvalitnější fotky. Mají šmrnc, nápad a krásné provedení. A vy jste nevídaná fešanda :). Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terez, wau, moc děkuji, udělala jste mi velkou radost!

      Vymazat
  5. Ty jsi tak nádherná a sympatická! :)) sluší ti to!

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se nejvíc líbí barva těch bot. Jinak přestože černou mám ráda, tak na podzim mě to táhne právě do nejrůznějších odstínů hnědé. Nějak mi to k tomu podzimu sedí líp.:)
    Mimochodem kdyby jsi vážně chtěla uskutečnit nějaké to focení, tak já se hlásím.^^ Už jsem hrozně dlouho neměla možnost si někoho vyfotit a nechat se vyfotit.^^ Navíc bych konečně taky mohla mít nějaké použitelné outfitové fotky.^^ Takže kdybys měla zájem, tak dej vědět.;)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkný outfit a chválím fotky :))

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné fotky i outfit, sluší ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Príjemne skombinované kúsky, páči sa mi to a tebe to naozaj pristane. Najviac sa mi páči šál, najmenej zasa džínsy, ktoré ti podľa mňa až tak nesedia, resp. nesedia mi k botičkám. Chelsea sú aj moje obľúbené, dokážem v nich behať trištvrtinu roka :D

    OdpovědětVymazat
  10. Outfit se mi moc líbí a k tobě ty barvy perfektně sedí :) A myslím, že maminka zvládla fotky na jedničku :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak mamce se fotky moc povedly, ta moje by mi nikdy outfit fotit nemohla :D Mamka a jakákoliv technika, to k sobě prostě nejde :D Naštěstí mám šikovného přítele, který zvládá focení outfitů skvěle! Tento outfit ti moc moc sluší, kotníčkové boty se mi líbí, vypadají kvalitně. A s tím, že každý týden přemýšlíš, co si s sebou vzít, to jen tak nezmizí. Studuju na výšce už třetí rokem a vždycky, když odjíždím z domu do Brna, jsem nervózní, na co jsem zas zapomněla :D Ať se ti v Praze daří!

    OdpovědětVymazat
  12. Skoda, ze nemam fotak, hned bych se s tebou sesla a vyfotila ti nejaky outfit, ja bych z tebe ,,na oplatku" vythla nejake ty tipy na liceni, protoze ja jsem antitalent :) Kdyby ses ale v Praze nekdy nudila, dej vedet, muzeme skocit alespon na kafe :)
    Outfit kas krasny a mamce se fotky povedly :) ja si na tobe tu cernou snad ani neumim predstavit :)) A na botach je prave nejlepsi to, ze vypadaji jako ke konim!

    OdpovědětVymazat
  13. Krasa!!!!Uplne chapem to s ciernou farbou, je na Teba prilis tvrda.Aj ja to tak mam :-).
    Zvolila si krasnu kombinaciu a ta zelena Ti vyslovene lichoti.

    OdpovědětVymazat
  14. Takto si predstavujem ideálnu jeseň, nie to upršané počasie, čo je teraz :( Ja inak nosím naopak čiernu skoro stále a cítim sa v nej v poslednej dobe najlepšie, ale tebe takéto farby veľmi pristanú :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj,
    super outfit, líbí se mi, že nenosíš jen černou a tmavé barvy. taky mám moc ráda hnědou a zelenou:-) Moc se mi líbí ta šála. Jsem v Praze minimálně každý druhý pátek, kdy mám přednášky na matfyzu. Jinak tam jezdím i jindy a nemám problém prostě přijet a ráda něco nafotím:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat