středa 21. října 2015

Podzimní novinky Rimmel + líčení

Hezký den, milí čtenáři!

Ještě než si dáme slíbené 'historky' z vysokoškolského života spojené s outfitem, musím vám už konečně napsat o novinkách, se kterými Rimmel London nedávno přišel. Domů mi totiž přišla další zásilka novinek a to už jsem tedy pochopila, že je čas napsat vám o těch předchozích. Možná že se mi do článku nechce, protože žádná z dnes zmíněných nebude stát za to. Ale alespoň budete vědět, po čem v drogérii nesáhnout. Fotky jsem fotila ještě před nástupem do školy, tedy už před pěkně dlouhou dobou. 


Začnu tím nejhorším, což jsou mono oční stíny Magnif'Eyes. Obal je drogerkový průměr, takový klasický, ten by mi vůbec nevadil. Kámen úrazu je tu obsah, který práší který a není skoro vůbec pigmentovaný. Je mi to líto, ale je to tak. Navíc jeden stín stojí 100,- a když si přepočítáte, co byste dali za paletku z těchto stínů, kde by jich bylo třeba 10, tak cenově budete někde u paletek podstatně lepších a kvalitnějších značek, teré jsou mnohem kvalitnější.


Na levé fotce mám jen růžový stín na celém víčku, na pravé v záhybu oka hnědý, ale ten je vidět jen lehce, a to jsem se tak snažila. Při nanášení stínů jsem vyzkoušela i aplikaci mokrou variantou, moc jsem tomu ale nepomohla. Stíny jsou navíc na bázi silikonů. Od toho si slibují to, že nebudou zalézat do vrásek, také jsem bohužel nezaznamenala něco extra, do vrásek se mi po celém dnu stejně slily.

 /Růžový stín se jmenuje Poser, hnědý All About The Bass/

Rimmel také snad vůbec poprvé uvedl na trh bázi pod oční stíny EXAGGERATE. V drogériích ji seženete do sta korun a je opět na bázi silikonů. Ty opravdu vrásky vyplní a víčko/kůži dokonale vyhladí. Já jsem zvyklá na bázi pod stíny od Too Faced a UD a těm se nevyrovná. Něco málo přežije, já jsem ale stíny slité ve vráskách večer pozorovala. Myslím, že za tuto cenu je lepší báze třeba od Catrice. A také ty silikony, ty se mi tam moc nelíbí. Netvrdím, že mnou oblíbené značky je neobsahují, bohužel ano, já za ně ale hledám přírodní alternativu, nebo alespoň složení bez dimethycone. Myslím, že pochodím u Alverde. A já mám raději báze matné, tato je bílá a třpytivá.


Řasenka Supercurler 24H je opěvovaná všude možně a označována za objev roku. Já vám nevím, kartáček má sice boží a řasy se mi s ním rozčesávají moc dobře, horní i spodní (a to je co říci) ale ten obsah. Je možné, že se ke mně dostal vyschlý kus a jen já to vidím takhle, ale na to, že jsem zastáncem přirozených řas a jen lehce pročesaných řasenkou je tohle málo i na mě.

Řasenka slibuje maximální natočení, jako kleštičky na řasy. Jak jsem u psala několikrát, já mám řasy pěkné a dlouhé a každé řasence se dokáži přizpůsobit. Když použiji tuto, nevidím nic extra, co bych neviděla jindy. Stojí 230,- a opět si myslím, že Rimmel má mnoohem lepší řasenky za polovinu ceny.


K jednoduchému líčení jsem použia BB stick, který už čeká v letním šuplíčku s kosmetikou, konturovací štětec od Péti, Sleek quatro, korektor Better skin od Maybelline, od této značky bázi pod makeup. Zmíněné stíny, řasenku a bázi.


Rimmel teď ale zasílal zásilky s jejich inovovanými makeupy, které jsou skvělé. Budu je mít i pro vás, takže se tu do Vánoc objeví ještě několik soutěží. Nezapomeňte na tu, kde hrajeme o kůry na vlasy od Donna Hair, stačí kliknout na obrázek v úvodu blogu.

Co vy máte od této značky nejraději? A jakou ázi pod stíny používáte nejraději? Poradíte mi nějakou dobrou, bez silikonů?

Budu se těšit na komentáře, K <3



19 komentářů:

  1. Very nice! Great look

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám právě tu řasenku hrozně ráda, krásně rozčeše, prodlouží i zahustí, nedrolí se vypadá na řasách moc hezky, já jsem s ní spokojená, ale je jasné, že nesedne každému :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    já mám ráda už dlouho bázi od Avonu a teď jsem si oblíbila i bázi od Jordany. Naopak ta od Catrice nebo od Dermacolu mi moc nevyhovuje.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. krásne jemné líčenie, pristane ti :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. ta báze vypadá fakt dobře!! tu musím vyzkoušet :)

    Style Solution

    OdpovědětVymazat
  6. Ty stíny mají hezký obal, ale asi nebudou fakt nic moc :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  7. já mám suchá víčka, takže jsem bázi nijak vyloženě nevyhledávala. ale všímám si, že spíš jakoby intenzita stínu vyprchala a tak jsem si řekla, že to zkusím. nechtělo se mi moc investovat, tak jsem koupila od essence, ale ovšem to mi moji suchou kůži akorát neskutečně podráždilo - ale kamarádka, která ji ode mne dostala s mastnějšíma víčkama je spokojená. pak jsem slyšela u Petry LovelyHair ovace na bázi od w7 a jsme docela kámošky - ta samá kamarádka si ji koupila a jí vůbec nefunguje. na tu od catrice se chystám, ale je pravda, že krok jako báze stejně skoro vždycky zapomenu :D jinak mne z těchto novinek nenadchlo nic. ale na ten make up jsem moc zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  8. Já zase sháním bázi pod make-up bez silikonů, to bude taky výzva, zatím jsem našla Bobbi Brown a Korres, ale tu u nás neprodávají. Jinak od Rimmelu mám nejradši make-upy, tam skoro nikdy nelze šlápnout vedle. Na ty stíny jsem zatím viděla pozitivní recenzi jen u Ájy z Beautypedie, která je dost náročná, tak mě to překvapilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makeup bez silikonů, hm, já se chystám vyzkoušet ten přírodní od Frais Monde, tak jsem zvědavá. Ája je opravdu chválila? tomu se mi ani nechce věřit, podívám se :-)

      Vymazat
  9. Stíny a rasenky jsem u Rimmel už dávno vydala. Bázi jsem mela a stípala me. Zato jejich rtenky jsou super

    OdpovědětVymazat
  10. Já moc ráda používám bázi od Makeup Factory - Sensitive Eye Shadow Base. Používám ji i na klientky a opravdu krásně vyhlazuje a stíny vydrží celý den a noc :). Je i na citlivé oči a pro nositelky kontaktních čoček. Stojí sice přes 300 kč, ale myslím, že stojí za to.

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám ten stín v odstínu Millionaire, taková tmavší hnědá se shimmerem, a teda jsem moc spokojená. Nepráší, je krásně pigmentovaný a vydržel mi celý den na víčku i bez báze. Tak jestli to je odstín od odstínu, to je teda pěkně na prd :/ Řasenku jsem nezkoušela, Rimmel mě jimi zásobuje požehnaně, nestíhám to spotřebovávat :D

    OdpovědětVymazat
  12. Líčenie s ružovým tieňom ti vážne ide, veľmi sa mi na tebe páči :) Ach, kedysi som aj ja nosila ružové tiene, k sivozeleným očiam tiež idú, ale teraz ma ružová akosi nebaví. Hnedý tieň vyzerá super a keby som ich nemala dosť, asi by som si ho kúpila, rovnako aj odtien Millionaire, ktorý som už musela obzrieť v drogérke.

    OdpovědětVymazat
  13. Vidíme to hodně podobně :) Na stíny jsem se celkem těšila, ale ta pigmentace je fakt bída! Fakt i zlatá, kterou mám a která se tváří pigmentovaně, je na oku skoro nepatrná. Celkem škoda, dost jsem na stíny sázela. A řasenka mi taky přijde sušší, ale mě se celkem její efekt líbí (na mých řasách) :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně se u těch stínů líbí tavr obalu, je takový jiný než všechny drogerkové, ale bohužel, tvar obalu nedělá stín stínem, takže si asi žádný nepořídím :) Ale báze nevypadá zle, mně zase UD moc nesedla, tak třeba.. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Wow liceni se mi na tobe hodne libi. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  16. Ten hnědý stín by se mi barevně líbil, ale jak vidím tu pigmentaci, tak je vážně škoda ty peníze do něj dát. Stačí našetřit například 5x tolik a koupím si raději novou paletku od Zoevy O:). Nejlepší jsou z toho balíčku asi ty gumičky, viď? :)

    Dream for Elizabeth

    OdpovědětVymazat
  17. Ten ružový tieň ti pristane, ale škoda tej kvality. Určite sa už oplatí investovať do niečoho kvalitnejšieho :)

    OdpovědětVymazat
  18. Líčení ti moc sedí... :-) Panenka :-)

    OdpovědětVymazat