středa 7. října 2015

Nejoblíbenější kosmetika za poslední dobu /dekorativní/pečující/

Krásný den vám všem!

Dnes se vám po dlouhé době ozývám s kosmetickými oblíbenci! Myslím, že už bylo na čase, dlouho se tu nic podobného neobjevilo. Většinu z věcí jste u mě ještě neviděli a nebo se tu o nich nemluvilo, tak to bych dnes moc ráda napravila. Objeví se tu tedy novinky i věci, které už používám déle a nakonec i jeden parfém.


Začnu pečujícími produkty od Dove, se kterými jsem se poprvé setkala na nedávné tiskové konferenci. Odnesla jsem si toho domů poměrně dost, tyhle dva parťáky jsem si ale zamilovala nejvíce. Suchý tělový olej z řady Derma spa jako jediný neobsahuje látku 'dimethycone' (silikon), které se snažím vyhýbat. Mou pokožku krásně vyživý, nežmolkuje se a hlavně nezanechává žádný mastný film, takže se mohu hned obléci.

Další věcí od této značky je roll-on, který má za úkol pokožku zpevňovat. Pod víčkem se ukrývá masážní hlavice s třemi chladivými kuličkami, a pomocí nich se na kůži vytlačuje gel, který rovnoměrně roztírají. Pokožku hezky prokrví a tím zpevňují, myslím, že tím také bojuje proti celulitidě. Za mne moc příjemná pomůcka!

A nakonec je na fotce přírodní pleťový krém od značky Dulcia natural, o kterém jsem se dostatečně rozepsala v tomto článku. To nejlepší, co jsem si na pleť kdy mazala!


Z dekorativní kosmetiky tu mám řasenku Wake me up od Rimmelu, která je dokonalá! Mé dlouhé řasy pěkně rozčeše a přirozeně zvýrazní. Nežmolkuje, neslepuje. Je trošku řidší/vodové konzistence, to mi právě moc vyhovuje. Nic víc bych po ní nechtěla. A jako bonus-voní po okurkách.

Korektor Super Stay Better Skin jsem si dovezla z Německa, stejně jako EOS. Moc mi nevyhovuje aplikace, která je taková nerovnoměrná a nikdy nevíte, co všechno z tubičky vyleze. (není to na fotce, ale pod uzávěrem je klasická dirka) nanáším ho beauty blendrem, který ho nanese jemně a přirozeně. Konzistence i barva jsou super, jen je tedy škoda, že není i u nás v drogériích.

BB stickod L´Oreálu jsem si kupovala s tím, že bude dobrý. Má originální balení a pěkný vzhled, na pleti dělá pěkný matný pudrový finish. Je už na mě teď trošku tmavší, proto ho míchám s jinými makeupy. Na léto je to ale ideální makeup v praktickém balení.

EOS balzám jsem si dovezla z Německa a nemám tedy ponětí, jestli se tato příchuť prodává i u nás. Mě tyto balzámy baví, vyhovuje mi jejich hutná konzistence, přírodní složení a moc se mi líbí obal. A tento malinový tak krásně voní a chutná ;-)

O konturovacím štětci od Péti jsem už na blogu také psala, je prostě boží, ten potřebujete. Tvář, bradu, noc i čelo s ním konturuji každý den. Je naprosto přesný, vyroben ze syntetických štětin.


A i když já si na luxusní parfémy nepotrpím, tento Miss Dior jsem si moc oblíbila. V balení jsou hned 3 náplně, které se dají použít i bez toho černého luxusního obalu, takže mamka má jeden u sebe, další mám já a ještě máme do zásoby. Mě se úplně balení nelíbí, myslím ale, že zrovna v mamčině kabelce vypadá báječně. Vůně je sama o sobě dost elegantní, temperamentní a její složení je: hlava neroli, srdce-růže, základ-pačuli.

Tento parfém můžete zakoupit na Parfums přes web Slevové kódy, což se při vyšší pořizovací ceně opravdu vyplatí.

Jaký parfém teď nejraději používáte vy?


A jaké jsou teď aktuálně vaše top výrobky z oblasti kosmetiky? Shodujeme se v něčem?

22 komentářů:

  1. Já bych chtěla tenhle parfém Miss Dior a ten make-up Better skin :). Ale kdybych mohla, brala bych vše :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujal mě ten roll on :) Hezké věci :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty produkty od Dove mě moc zaujaly.. Prodávají se už? :) Jinak parfém od Dioru mám sice jiný (Pure poison), ale také patří mezi mé oblíbence :-) To samé i rtěnka od tentýž značky. Ta má ale dost výrazný odstín, takže tu jen na "lepší" události :-)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. BB stick sami celkom pozdava vyzera dobry vyrobok, že Dove suchý olej? to je ale srandovná kombinácia už som počula aj suchý krém no teda:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, zní to srandovně, to máš pravdu, také jsem se tomu divila ale opravdu to tak je. Musíš zkusit a uvidíš sama, je to celkem zážitek :-)

      Vymazat
  5. Tak to je bezva, že ten suchý olej neobsahuje silikon! Mám tyhle oleje na tělo moc ráda, ale silikony v nich nemusím. Takže děkuji za tip, hned po něm kouknu. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi ten suchý olej, na zimu by se hodil. Nejoblíbenější parfém je pro mě stále Manifesto od YSL

    OdpovědětVymazat
  7. Eos balzám mám a upřímně nechápu, co na něm všichni tak vidí :-D

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  8. Ten parfém mě zaujal, vydrží celý den?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vzhledem k tomu že je to Dior a je z té dražší cenovky, tak bych od něj nečekala ani nic jiného. A z mé zkušenosti ano, cítím ho opravdu i druhý den ráno :-)

      Vymazat
    2. Wau, ten musím mít! :D Ale nikdy jsem si neobjednávala vůni bez očuchání, jak bys mi ho popsala?

      Vymazat
    3. P.S.: Na Parfums je jich více druhů, napsala bys mi prosím, který to přesně je?

      Vymazat
    4. Hele já myslím, že je to hrozně subjektivní a že na každém voní trošku jinak a každý by ho i každý jinak popsal. Je luxusní a trošku těžší, radila bych ti, aby sis ho zašla vyzkoušet do parfumérky a pak ho až objednat :-) Jak píšeš, je i několik druhů, každý rok vychází nová :-) a na parfums si můžeš i nechat zaslat vzorek :-) http://www.parfums.cz/dior/miss-dior-blooming-bouqet-toaletni-voda-pro-zeny/

      Vymazat
    5. Tak ochotnou blogerku, co se týká otázek a jejich odpovědí na ně jsem už dlouho nikde neviděla. Možná vůbec :-) Děkuji ti moc, zkusim napřed ten vzorek :-)

      Vymazat
  9. Miss Dior sa mi vždy páčila, aktuálne najviac používam Gucci Flora Eau Fraiche :)

    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  10. Dnes som dostala od mojej lásky k narodeninám Miss Dior :) rovno krásnych 100 ml a je to teda rovnocenná sestra mojej milovanej Coco Mademoiselle :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezký článek Kristýnko, s tím silikonem Dove je to pro mě nová informace, děkuji za ni :-). Parfémy na podzim/zimu mám raději výraznější, ale zase né úplné slaďárny, používám teď hodně Emozione od S. Farragamo a Coco Mademoiselle od Chanel.. Mám moc ráda tvůj blog, opravdu úžasně fotíš :-), kromě toho, že vypadáš fakt dokonale, dost mě překvapilo, že používáš korektor neřekla bych nikdy, že bys ho mohla potřebovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájo, moc ti děkuji! A nikdo není dokonalý, bohužel, mám dost výrazné kruhy pod očima ;-)

      Vymazat
  12. Super článek Kristý, mám tu světlejší zelenou řasenku od Rimmelu a taky jsem s ní dost spokojená :) Na drahé parfémy mě také neužije, většinou se mi jich sejde několik, co dostanu na narozeniny/Vánoce a sama si je ani moc nekupuju. Ale už dlouho si říkám, že bych prubla nějaký ten dražší, tak až dopotřebuju tu zásobu, co mám doma :) Momentálně mám nejoblíbenější pivonku od L'Occitane!

    OdpovědětVymazat
  13. Zaujal mě ten olejíček od Dove, ten si asi pořídím.

    OdpovědětVymazat
  14. Tento parfém Dior mám také oblíbený. Koupila jsem ho nyní na Notino s kupónem z https://slevovykupon.net/s/notino-cz/

    OdpovědětVymazat