neděle 20. září 2015

Tiskovka Dove novinky + Derma Spa

Hezký den!

Minulé pondělí jsem měla možnost zúčastnit se tiskové konference u příležitosti uvedení na trh novinky od značky Dove - řadu Derma Spa. No a kromě toho, že jsem si domů přivezla asi 5 kilo pečující kosmetiky mě až do dneška pěkně bolí záda!

Celá akce se konala v Aureole Fusion Restaurant & Lounge, rovnou v 27. patře. Byla jsem z výhledu unesená, akorát pořád trošku zmatená, jelikož i když se zanedlouho Praha stane mým druhým domovem, nejsem schopná se v ní zorientovat.


Mohli jsme si vyzkoušet měření hydratace kůže rukou a jejich následnou masáž krémem Intensive, což bylo moc příjemné. Pak jsme si vyslechly odborný výklad o novinkách, o jejich vývoji, o jejich složení. Mimochodem, řada voní typicky jako výrobky Dove voní vždy, tedy čistě, jemně a luxusně. A na vůních výrobků se podílejí mistři v tomto oboru, kteří spolupracují například s Marcem Jacobsem.


Obaly jsou nesmírně luxusní, ze stojanů v drogériích jsou po této stránce nepřehlédnutelné. I jejich ceny jsou vyšší než konkurenti.


Nechybělo samozřejmě ani výborné občerstvení a skvělá společnost blogerek Renči, Áji a Stáni.


Novinky od Dove spojují luxusní zážitek z lázní s dermatologickou péčí. Technologie Cell-moisturisers působí uvnitř buněčné struktury a nechává ji hydratovanou. Má za úkol: vylepšovat vzhled pokožky, posiluje a hydratuje vrchní vrstvu, pomáhá odstraňovat kožní buňky a urychluje produkci nových. Já vám teď jednotlivé produkty rychle představím.


Zlatá řada GODNESS je nejobsáhlejší a taková 'nejvymazlenější', tedy alespoň podle mě. Obsahuje tělové mléko, tělový olej, tělový krém a výživný krém na ruce. Mým favoritem je jednoznačně suchý tělový olej, i když tento s třpytivými částečkami mi není zdaleka tak sympatický, jako ten, který uvidíte níže. Obsahuje omega olej z rakytníku a dle tiskových materiálů voní po krémové vanilce, šťavnatém kokosu, pižmu, citrusech, zázvoru...

Tělové mléko - 169,-
Tělový olej - 299,-
Tělový krém v kalíšku - 229,-
Krém na ruce - 129,-


Modrá řada UPLIFTED+ má za úkol hloubkovou hydrataci a hlavně obnovení pružnosti a pevnosti pokožky. Právě proto obsahuje masážní tělový Roll-on, který je také mým favoritem, dále tělové mléko a tělový olej, který zatím vypadá na absolutní jedničku ze všeho, co nám zde bylo představeno. Voní po leknínech, okurce, fialkách a santalovém dřevu.

Tělové mléko - 169,-
Tělový olej - 299,-
Masážní Roll-on - 299,-


Řada YOUTHFUL VITALITY je určena zralé pokožce. Obsahuje intenzivní revitalizující sérum, které pokožku vypíná a navrací jí mladistvý vzhled. Voní po malinách a mandarinkách, růži a karafiátu, makadamiovém oříšku. Obsahuje tělové mléko, tělový krém a krém na ruce. A tato řada se má údajně ještě rozrůst.

Krém v kalíšku - 299,-
Tělové mléko - 169,-
Krém na ruce - 129,-


Poslední řada SUMMER REVIVED údajně obsahuje přírodní a jemné samoopalovací látky. Pokožce má každý den propůjčovat zdravě opálený vzhled, vyrábí se ve dvou verzích, pro světlou pleť a pro tmavou.


Máte rádi značku Dove? Co vás na nové řadě zaujalo nejvíce?
Těším se a přeji krásný zbytek neděle!
K.

14 komentářů:

  1. Akce vypadá suprově, určitě sis to moc užila:))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. to musel být super zážitek, takové hýčkání:)) masážní roll on vypadá vážně dobře!
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  3. Muselo to být super! hlavně ty dobrůtky, viď :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aureole je strasne fajn restaurace! Pracuji v te stejne budove hned patro pod ni :D Dove me nikdy nelakal, ale ted mozna zmenim nazor :)

    OdpovědětVymazat
  5. Akce vypada skvěle :)
    Dove jsem nikdy moc nepoužívala, ale z tohohle me zaujal ten roll-on, ktery mozna vyzkousim.
    Super článek!
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to zajímavě!
    Moc hezký článek :)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  7. Dove mám ráda, zrovna teď mám od nich antiperspirant a sprchový gel :) Tyto novinky mě zaujaly

    OdpovědětVymazat
  8. kosmetika vypadá krásně, o jídle ani nemluvím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kosmetika Dove je fajn, mám ráda její vůni, je skvělá :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle rady jsem uz zahledla v prodeji v Uk a docela nad nejakou premyslim.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  11. Docela by mě zajímaly ty olejíčky :). Je fakt, že vůní by mi asi více seděl ten první, ale když obsahuje mini třpytečky, achjo, to není nic pro mě. A je u mě na blogu teď giveaway např. o kosmetickou taštičku od Zoelly, pokud by tě to zajímalo :-* :).

    OdpovědětVymazat
  12. Z Dovu jsou pro me stalicemi sprchove gely, jednoznačně :) ted mam policeno na tuhle novou radu Derma Spa :) jsem zvedava, jaka bude :)

    OdpovědětVymazat