úterý 15. září 2015

Novinky / random

Hezké úterý, milé čtenářky!

V počítači mám několik druhů fotek: trochu novinek, trochu random fotek a něco málo ze žitavských drogérek, kde jsem se byla podívat. Tak dnes to tedy dávám všechno do jednoho článku a doufám, že vás bude bavit!

Jo a hodně božských novinek je opět na cestě, takže já se na ně moc těším a vy můžete určitě taky, ať už tady na blogu a nebo v předstihu na mém instagramu (@kristine_mysecret)


Asi jste to zaznamenali právě na mém IG účtu, už asi měsíc testuji tabletky na výživu vlasů od Donna HAIR. Budu o tom mluvit v jednom z plánovaných článků věnovaným péči o vlasy, ale teď vám můžu napsat, že jsem je potřebovala jako sůl, protože mi už několik měsíců strašně padají vlasy. Tak doufám, že mě tohle zachrání :-) Jo a s Cosmopolitanem je pro vás budeme mít i do soutěže!


Nad touhle kabelkou z H&M jsem slintala už asi půl roku, jenže v obchodech v čr není a je k dostání jen na e-shopu. Putovala ke mně tedy z daleka a jsem s ní moc spokojená a i když v outfitu nebyla, nosím jí pořád. Je bytelná, pohodlně se mi nosí, vejde se do ní spousta věcí, i menší počítač.


Péťa byla tak hodná a zaslala mi na otestování své nové štětce! Už je poctivě zkouším, jsou moc hezké, luxusní a plánuji s nimi brzy líčící post s jednoduchým školním líčením.


Také rádi vyhráváte? Já rozhodně ano. Poštěstilo se mi vyhrát tenhle krásný parfém od MOSCHINO. Ještě nevím, jestli si ho nechám, protože na parfémy si zrovna nepotrpím a mám jich fůru, ale i kdyby ne, někoho s ním obdaruji.


L´Oreál měl minulý týden v Rossmannu slevu na make-upy a já konečně sáhla po BB sticku z řady NUDE Magique, od které jsem milovala jejich makeup, který jsem nedávno dodělala. Na tento jsem četla spousty recenzí, vesměs negativních, ale stejně jsem prostě musela, už kvůli dokonalému a praktickému obalu. A i když ho nezkouším dlouho, asi mi vyhovuje!


A návštěva žitavského DM a Rossmanna. Máme to kousek, opravdu skoro za rohem, a tedy to je opravdu takový rozdíl, to snad ani není možné. Fotila jsem mobilem věci, které u nás nejsou a bylo jich opravdu hodně. Vy to možná máte dost zmáknuté, já jsem se tam ale cítila jako Alenka a i proto vám fotky v koláži představím.

Víte, že v Rossmannu seženete pořadače od Ebelin ještě v jiných variantách? třeba 'šuplíčky' a nádobky na vatové tampónky, 'uchšťoury' a jiné / kosmetika I Love / nová řada od L´Oreálu anti age / P2 stojan / Maybelline 24h, které už jsou i u nás / Alverde balzám na rty / A k dostání originální Tangle teezer/


Dále mě uchvátil velký anti age makup, který mě pobavil. Jeho malého brášku v podobě korektoru miluju, jaký asi bude makeup? / stojan Essie, klasika :-D / stojan dekorativky přímo DM - Trend it up / stojan Ebelin / a běžně k dostání - Arizona tea, který mi ladil s nehty /


A tenhle makeup od Maybelline, mám totiž tušení, že je geniální! nemáte někdo zkušenost?


Těším se na vaše komentáře!
K.


14 komentářů:

  1. Štětce od Péti vypadají kvalitně a krásně :) To jsi vyhrála super věci

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsem zvědavá na recenzi na Donna hair, taky jsem měla v plánu si to koupit, ale tak počkám si na tvoji recenzi:) jinak ten parfém vypadá úžasně!
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně moc bych chtěla pořadač Ebelin. Snad ho jednoho dne potkám

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  4. ja chcem zahraničné drogérky aj tu u nás .. to je radosť pozerať a v našej to je už nuda, všade to isté

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Moschino parfém vypadá skvěle, to by se mi taky líbilo vyhrát :) A ten sortiment zahraničních drogerek, ach joooo..

    OdpovědětVymazat
  6. Ty plastové pořadače jsou super. Jsem zvědavá na recenzi na ten bb stick, přijde mi, že se to na celý obličej nehodí, spíš tak jako korektor?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho používám na celý obličej, vyhovuje mi tak, akorát ho musím roztírat plochým štětcem, flat topem mi to nejde :-)

      Vymazat
  7. Ta Donna Hair je super, mám ji odzkoušenou, ale doporučím ti přidat ještě Donna Nails, jelikož obsahují trochu jiné látky (železo atd) a s padáním mi tahle dvojka fakt pomohla... Užívala jsem to přes půl roku, a jakmile budu při penězích, tak si to pořídím znova. Ještě bych ti doporučila tobolky Revalid, ale jelikož se jedná o léčivum, tak to má i vedlejší účinky (nevolnost atd) Já to musela brát po obědě, na lačno mě po nich bolel žaludek, ale s vlasy udělal hotové zázraky. Půl roční balení (to největší) mě vyšlo na jednom e-shopu na nějakých 800 Kč, jinak to v lékárně stojí i 1300 Kč.
    A ten zbytek článku jsem neměla radši vidět... Hlavně tu drogerku :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. železo není v donna hair? Na to se musím mrknout, to já zrovna potřebuji. Děkuji za komentář :-)

      Vymazat
  8. Jé, výhru závidím! :) Moc pěkné fotky :)

    Do Žitavy jezdím ráda. Posledně jsem si chtěla pořídit něco od kosm. značky Alterra - nějaký makeup a nebo pudr, ale nic mi odstínem moc nesedělo, tak jsem si nakonec nevzala nic. Ale měli zrovna akci na Rival de Loop rtěnky, které jsou moc fajn, tak jsem ráda alespoň za ty.. plus jsem objevila konečně kouzlo Carmexu! :))

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  9. Loreal anti Age, Arizona i balzámy Alverde jsou u nás už dlouho běžně k dostání - tedy u nás v Českých Budějovicích, nevím jak jinde :-) Balzámky Alverde jsou super, nic mi nezahojí rty líp. U nás prodává DM tuším 3 varianty. Jinak ty průhledné plastové stojánky na kosmetiku jsou také běžně v DM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Průhledné plastové ano, to víme :-) Jen ne ty šuplíčky, víš? Ty u nás nejsou.

      Vymazat
  10. do Žitavy bych si měla udělat co nejdříve také výlet - klidně i jen proto, abych obhlédla místní drogérii. ten sortiment je neuvěřitelný! :))

    OdpovědětVymazat