neděle 27. září 2015

Novinky minulého týdne + co jsem dělala

Krásnou pohodovou neděli vám všem!

Nadpis zní trošku zvláštně, nemyslíte? Po hektickém týdnu, kdy jsem dva dny strávila v Praze a obcházela různé akce a zařizovala poslední věci do školy jsem si teď ráda sedla s kávou k počítači a těším se, až vám tedy o všem povím a ukáži vám, co mám nového. Je toho trošku víc, potřebovala jsem se vybavit na studenější počasí a mám pocit, že ještě nekončím :-) Navíc mi přišlo několik nečekaných balíčků a překvapení, ze kterých jsem nadšená a které jsou tak hezké! Tak rovnou začneme, co říkáte?

Začnu věcí, která je mým jediným letošním úlovkem ze Dnů Marriane. Jsou jím naprosto prďácké a boží sluneční brýle KOMONO Stella ze ZOOTu, které mě se slevou stály asi 800. Seženete je zde. Od této značky již vlastním hodinky, na které se stále nemohu vynadívat, a tak jsem si k nim pořídila ještě brýle. Vsadila jsem na světlou variantu, ta se ke mně přeci jen hodí více a hodí se mi k šatníku. Takže, poprvé v životě mám dražší sluneční brýle a tedy doufám, že mi dlouho vydrží.


Pak tu mám maličkost, která už obletěla blogosvět. Je jím minimalistický řetízek z Happinessboutique, do kterého jsem se jednoduše zamilovala a který nosím pořád. Tato stránka nám nabízela ze svého sortimentu v rámci spolupráce cokoliv, mě už ale masivní a výrazné náhrdelníky nebaví, proto jsem vybrala ten nejjednodušší, který byl na výběr. Navíc je z mé oblíbené barvy 'růžového zlata' a myslím, že i materiál není úplně špatný. tedy jestli je pravda, že je pozlacený, což píší na stránkách řetízku přímo TU. No, také stojí skoro 23 euro. Co vy a minimalistické šperky?


Nečekaným balíčkem č. 1 byla zásilka od Rimmelu, který opět posílal novinky. Už jsem s nimi stihla nafotit článek s líčením, tak se můžete těšit. Děkuji!


A dalším dokonalým překvapením byl balíček plný Granka! Ukrýval nejen nejlepší kakao, ale také originální puntíkatý hrneček, roztomilý náhrdelník s mini hrníčkem a návod a stuhy na retro účesy! Něco pro mne ;-) Děkuji!


V úterý jsem kromě zápisu na VŠ stihla navštívit další tiskovou konferenci značky Dove, která si nedá pokoj a stále na trh přináší novinky. Minule pečující kosmetika, dnes nová řada na vlasy. Tato se jmenuje Regenerate Noutrishment s výtažkem z červených řas a je určená na poškozené vlasy. Kromě šampónu, kondicionéru a masky řada obsahuje i speciální olejíček, který sice není na fotce, určitě ho na blogu ale uvidíte, protože Dove olejíčky na vlasy umí. I když já nemám poškozené vlasy, řadu ráda vyzkouším a pak podám info! :-)


Minulý víkend jsem opět navštívila Žitavu a kromě výletů jsem stihla skočit do DM a koupit si tam voňavý EOS, který tam, mimochodem, prodávají krásně zatavený na papírovém podkladu, ne jako tady u nás. A všechny příchuti měly testery, takže jsem si je v klidu očichala a vybrala ten nejlepší. Pak jsem si odnesla miniaturky značky I love... Jo a v Reve prodávají upečené makrónky! viděli jste to někdy? Já jsem z toho nadšená, před vánoci je tam všechny vykoupím :-D


Tento týden také vyšlo říjnové Cosmo s dárečkem, lakem na nehty z Douglasu. Pak jsem si koupila cestovní LED lampičku od Essence do Prahy, která je teď zlevněná ze 600 na 150! No to bych neměla to srdce jí tam nechat. Navíc se jen strčí usbéčkem do PC, takže nepotřebujete zásuvku! A pak blbůstky z výprodeje, Catrice tužka pod obočí a hnědé gelové linky od Rimmelu. Věděli jste, že je vyrábí? Já rozhodně a jsem na ně moc zvědavá.


Se studeným počasí jsem přišla na to, že postrádám pohodlné skořicové boty, které by mi ladily se stejnobarevnou kabelkou. Podobné se mi líbily všude možně, ale 2 tisíce zatím asi nejsem ochotna investovat do bot, tak jsem nakonec vsadila na tyto kožené z CCC Lasocki, které mě i tak vyšly na 1300. Jsem moc ráda, že jsem si je koupila, vím, že je 100% vynosím.


Pak tu mám další boty, o kterých nevím, co si myslet. Nevím, jestli se mi líbí nebo ne. Jak vám? Ještě mi v botníku chybí bílé Converse, a tohle byla dočasná varianta. Teď si ale nejsem jistá. Kupovala jsem je zde v dětském oddělení.


Článek zakončím vizitkami a razítkem! Na plese jsem vyhrála poukaz, tak jsem si ho konečně vybrala. Mít vlastní blogové razítko je docela machrovina, nemyslíte? Do druhého dne vám ho ale vyrobí skoro v každém papírnictví nebo tiskárně :-)


Bylo toho dnes spousty, že? Inspirovala jsem vás dnes něčím ke koupi? 

Jinak v týdnu se konečně těstě na dlouho slibovanou recenzi na Q-laky (gelové laky) od EBD!
A ve čtvrtek mi začíná semestr, tak mi držte place! 
Těším se na komentáře, K<333



16 komentářů:

  1. topánky si si kúpila prekrásne! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Na sampon od dove se tesim na recenzi protoze je to presne pro muj tip vlasu. :) ty hnede botky jsou krasne.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Ty boty jsou krásné, mám několik kožených Lasocki bot a jsem moc spokojená, ty Reebok se mi popravdě nelíbí, mám designem radši do města New Balance. Ta LED lampa od Essence je super úlovek, taky se po ní mrknu, je nějaký rozdíl, když budu gellak zapékat UV nebo LED lampou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lampy se liší jen dobou tvrzení gelu, UV asi 3 minuty, že? a LED 30s většinou, této dokonce stačí jen 10!

      Vymazat
  4. Nadherna perka, tech neni nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat
  5. ¨jéé ten granko balíček by mi udělal radost!:) miluji kakao a ta krabička je skvělá už vidím, kolik věcí bych si do ní nacpala!:)
    Lovies 47
    Zvu tě na GIVEAWAY o knihu, náhrdelník a pleťovou masku

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se líbí botky Reebok :) Z balíčků se mi nejvíce líbí Granko a Rimmel taky, samé super novinky a razítko je teda parádní

    OdpovědětVymazat
  7. Tak z těch bot umírám! :) a ten náhrdelník je krásný, takový minimalistický :) a ty brýle! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z nich také stále umírám,vyplatilo se mi do nich investovat :-)

      Vymazat
    2. Já z nich také stále umírám,vyplatilo se mi do nich investovat :-)

      Vymazat
  8. Boží věci! A to razítko, to je teda něco :))

    OdpovědětVymazat
  9. Brýle vypadají naprosto božsky, také se na ně chystám :) www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  10. tie vizitky su super vec aj ja sa stale odhodlavam :)

    Poslednych 5 dni GA o 50€ darcek, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  11. Mě teda hodně baví ty brýle. Ty vypadají vážně skvěle. Mám pocit, že dost podobné sluneční brýle má jedna moje kamarádka. Stoprocentně jsou od té stejné značky, ale nevím jestli to je úplně ten stejný model. Vypadají podobně. Párkrát jsem si je od ní půjčovala a seděly mi moc dobře. Taky si nějaké takové budu muset sehnat. :)

    OdpovědětVymazat