úterý 22. září 2015

Nové štětce PETRA LOVELY HAIR + mé 'běžné denní' líčení

Hezké úterý, milé čtenářky!

Dnešní článek bude zajímavý a asi pěkně dlouhý. Chtěla bych vám v něm představit nové štětce Péti a ukázat vám mé každodenní líčení a produkty, které k němu aktuálně používám.

Dlouho tu nic podobného nebylo a já věřím, že se vám článek bude líbit. Ještě než začneme, Pétě bych chtěla moc poděkovat za možnost nové štětce otestovat a vy, kteří nevíte nebo se neorientujete, koukněte na e-shop!


Začnu jednotlivým popisem štětců a tím, co si o nich myslím já.

Jako první mě zaujal mrňous Expres kabuki v krásném a praktickém pouzdře, který je určen na nanášení makeupu nebo pudru, je vyroben z umělých vláken a je poměrně velký a hustý. Přiznám se, že toto není úplně štětec pro mne. Na makeup mi přijde takový 'humpolácký' a navíc mám u těchto 'flat topů' pocit, že vsáknou moc makeupu, mnohem víc, než mi skončí na pleti. Pak mi také vadí jejich mytí, které by mělo být časté, jelikož je to vhodné místo pro usazování bakterií a následné sušení. Více mi vyhovuje při nanášení pudru. Dokáži si představit, že ho mám neustále u sebe v kabelce a denně si s ním pudruji lesknoucí se čelo. Ale naštěstí, tento problém nemám, spíš naopak. Štětec je opravdu dost praktický a asi si ho vezmu do Prahy na kolej, kde ho asi teprve docením.

Seženete zde za 320,-


M56 - Rosebud štětec z Master řady je ale jednoduše dokonalý. Je určen na pudr, tvářenku a rozjasňovač, já jsem jeho využití našla ve všech variantách a nemohu se rozhodnout, při které je lepší. Možná by nebylo od věci mýt rovnou 3! Oční okolí se s ním pudruje skvěle, tvářenka se s ním dobře nanáší a o rozjasňovači ani nemluvě. Má krásný tvar tulipánu. Pleť při nanášení tvářenky jemně hladí a vše krásně a rovnoměrně nanáší díky svému kulatému tvaru. Je vyroben z přírodních štětin, které jsou na omak jiné než ty umělé, řekla bych že trošku hrubší, vůbec mi to ale při líčení nevadí/nepřijde. Po té druhé stránce trošku ano, kdybych si mohla vybrat, sáhnu po tom umělém.

Seženete zde za 299,-


M57 - konturovací štětec opět z řady Master je věc, kterou už jsem si chtěla koupit a na kterou jsem se těšila. Žádný podobný totiž doma nemám a věřila jsem, že ho potřebuji. A také že jo! Nic vám nevykonturuje obličej tak dokonale a přesně! Je opět z přírodních štětin, ale čert to vem. Je hodně hustý. Tenhle štětec potřebujete! Na bronzer/kontury na lícních kostech, na nos, bradu i krk.

Seženete zde za 259,-

Jinak všechny štětce mají dřevěnou rukojeť a opečovávat se musí s láskou a péčí.


K běžnému líčení teď používám vám dobře známý a můj oblíbený L'Oreál NUDE, který mám už vypotřebovaný. Korektor mám nový, z německa od Maybelline Super Stay Better Skin, který je super, jen mi chybí ten aplikátor od Anti age, který si asi koupím znovu. Nanáším ho BB blendrem. Dále pudr od Rimmelu, růžičkovou Milani tvářenku, konturovací set od Sleeku, skvělou okurkovou řasenku od Rimmelu, a k dnešnímu líčení jsem si vzala podkladovou bázi pod oční stíny od UD a stejně tak Naked3, kterou v líčení uvidíte asi poprvé.


Musím říci, že s Naked Basic2 se nedá srovnat. Což je logické, jde o jiné barvy, ale tato mi přijde docela prášivá a několik stínů v ní přímo postrádám, třeba jemný lesklý pod obočí. Na druhou stranu se s ní dá ale vytvořit mnoho looků, od jemných a nenápadných až po kouřovky.


Níže vidíte štětce v akci. Nejdřív nanáším makeup kabuki štětcem, což mi, jak jsem psala v úvodu, moc nevyhovuje. Možná je to i proto, že NUDE Magique je dost tekutý makeup. Lepší je s ním dle mého nanášet pudr.


S M56 jsem zrovna pudrovala okolí očí, teď jsem si ho oblíbila spíše na tvářenku.


Korektor od Maybelline Super Stay Better Skin z německé drogérie mi vyhovuje. Nanáším ho BB blendrem.


Konturovací štětec a Quatro od Sleeku, které mimochodem používám už přes rok.


Výsledné líčení jsem přefocovala, protože s tím původním jsem nebyla spokojená. Na fotce mám třpytivý lesk od Rimmelu.


Péti štětce používám od doby, co s nimi přišla na trh. Mám flat top z původní základní řady, mamka též, pak další zaoblený flat top na tvářenku a z master řady M51, dále i basic sadu na oči. Používám je skoro denně a mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti. Jsem ráda, že je na našem trhu možnost tyto štětce koupit. Myslím, že seny jsou příznivé a navíc si štětce můžete koupit jednotlivě.

Co vy a štětce LOVELY HAIR? Jak se vám novinky líbí? Máte je vyzkoušené?

A dnes jsem v Praze a plno toho zařizuji a večer se opět sejdeme na jedné blogové akci, tak sledujte Instagram, ať jste tam se mnou!

A děkuji vám za všechny krásné komentáře u předchozích článků! K.

18 komentářů:

  1. Ten štětec na konturování vypadá dobře, nějaký takový bych potřebovala :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Brushes look great :)))

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Nude makeup miluji, taky ho vlastním, akorát v odstínu 100 :). Štětce jsou moc povedené, nejvíce mě asi láká ten tulipánkový :). Líčení se ti moc povedlo.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný makeup, i ty štětce! Já mám od ní jeden z té černé řady, který je zřejmě starší, a naprosto ho zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
  5. No budu si muset také od Petry pořídit nějaké štětce, vidím že jsou fakt super! :)))) Líčení jako vždy moc pěkné :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Mně pořád láká ten kabuki, na pudr mi přijde úplně ideální :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jojo, Péťa to umí :) vlastním od ni dva štětce a brala bych klidně další!

    Zvu tě na Dior giveaway :)
    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Taky se mi líbí tyhle štětce od PLH a přemýšlím, že si je pořídím. :)
    Líčení se ti povedlo.
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a určitě pořiď, Šárko, alespoň budeš mít srovnání :-)

      Vymazat
  9. Na prvních fotkách máš skvělé nehty! Nemuzu si pomoc ale je to tak:-) jinak štětce super:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Štětce od PLH mám taky a nemůžu si je vynachválit. Používám je už jak dlouho a pořád jsou v top stavu.

    OdpovědětVymazat
  11. Štětce vypadají pravdu krásně a kvalitně, asi se taky rozhoupu a do nějákých investuji:-)

    http://eli-rou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Kristynko, co vsechno pouzivas na oboci? Moc se mi libi a porad hledam, jak to svoje vysperkovat k dokonalosti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosímtě, obyč tužku na obočí od Essence, to je snad jediná dekorativka, kterou kupuji stále dokola. Je fakt skvělá. A když se chci piplat v detailech, přejedu ho ještě hnědým gelem od Alverde :-) Děkuji za pochvalu!

      Vymazat
  13. Jéé tie štetce sú fakt krásne ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné jemné líčení, ty to prostě umíš a vždy máš dokonalé fotky. Také moc děkuji za recenzi, to jsem ani nečekala a moc mě to potěšilo, že jsi se štětci spokojená, at dobře slouží ♥. A také moc děkuji za čtvrteční setkání, i když nebyl čas, moc ráda jsme tě viděla ♥.

    OdpovědětVymazat