pátek 14. srpna 2015

Novinky Rimmel - jaku mne obstály?

Krásný pátek, mí milovaní!

Píši po delší době, po horkém prcovním týdnu, kdy jsem pracovala i se poctivě válela u vody, a nic tedy nestíhala. Testovala jsem ale poctivě novou kosmetiku, která je tedy otestována v těch nejtěžších podmínkách. Dnes si povíme o Rimmel novinkách. Pár jich opět stojí za to a je tam, nečekaně, i jeden naprostý propadák.


Začnu řasenkou Wonder'full Wake Me Up s vitamíny a výtažkem z okurky, ze které jsem nadšená. Prosím vás, koho to napadlo, vyrábět voňavé řasenky? Já jsem z toho odvařená, moc mě to baví. Vůně je lehoučká a moc příjemná - opravdu okurková. Řasenka je svěží, lehká, letní. Je celkem řidší konzistence, takže se mi i docela obtiskává, než zaschne, jinak se mi s ní ale pracuje moc dobře a myslím, že kdybyste s ní chtěli docílit 'mega' řas, nepovede se vám to. Dělá opravdu 'fresh look'. Jo a navíc se prodává ve dvou odstínech: černý a extra černý. Stojí 230.

A navíc to balení, to se povedlo!


Když jsme u očí, kočičí linky Scandaleyes ve voděodolné verzi jsou také super. Sice je s tenoučkým kartáčkem docela práce, než vykreslíte dokonalou linku, výsledek pak stojí za to. Odličují se mi dobře, a v bazénu jsem je tedy netestovala, k vodě se nelíčím.


Dalším produktem, který vzbudil zájem, stejně jako celá NUDE kolekce, jsou rtěnky Lasting Finish By Kate. Vyrábí se v 4 odstínech a já mám 43 a 45. a stojí 130, stejně jako balzám.

Bílý obal v sobě skrývá ošetřující olej na rty s ochranným faktorem. 'Jelení lůj' v tak pěkném obalu asi nemám, tenhle navíc splňuje vše, co od pomád na rty očekávám. Jen mi vadí, když se mi dostane do pusy, má takovou divnou chuť.


45. je krásná (švestková?), která mi sluší a ve které se cítím dobře. Konzistence rtěnek je příjemná, mastnější a myslím, že mi rty ani nevysušují.


43. je naopak hnědá, které na mně vypadá oranžově, a které se mi na sobě naopak vůbec nelíbí.


Nude kolekci rtěnek doplňují i laky na nehty Salon pro Lycra, ve 3 odstínech. Nelíbí se mi balení, je takové retro, ale obsah je krásný. Lakují se dobře a stejně vypadají. Jsou takové luxusní, výdrž je průměrná. 127 GENTLE KISS.


Glitrové laky nejsou novinkou, jsou ale krásné. Tento fialkový se zlatými třpytkami  je 010 SPARKLE EVERY DAY, bílý lak je gelový od Essence.


A jestli čtete pozorně došlo vám, co bude tím propadákem. Ano, rozjasňující BB krém 9v1. Už samotný název je zavádějící, nic tolik v jednou menůže fungovat na 100%.

Jsem moc zvědavá na jiné recenze protože nevím, jestli je chyba jen u mě, u mé pleti, nebo i u ostatních. Každopádně tohle BíBíčko mi prostě nejde hezky rozetřít na pleti. Zkoušela jsem vše, prsty, štětec, vynechat krém jako podklad, a vždy byl výsledek stejný - mapovitý, drolil se, scvrkával se,... Takže prostě nee! Chcete ho někdo? Nejlépe z Liberce, Jablonce.

Cena je 159.


Už jste některé z novinek vyzkoušeli? A jak vám vyhovují, co na ně říkáte? A BB, na něj říkáte co?
Těším se, K! <333

P.S. Nezapomeňte soutěžit!


17 komentářů:

  1. Mně se ten rimmel nedrolí jen na jednom jediném krému. Zezačátku jsem ho zkoušela právě jen na něm a pak na jiném a to se mi drolil taky jak blázen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, zajímavý! Tak zkusím ještě změnit krém, stejně ale už nee, nechci ho!

      Vymazat
  2. Tak tie rúže vypadajú super, majú krásne obaly. Zatiaľ som ešte nič nevyskúšala, tak to musím napraviť. :)

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnky mě hodně zaujali, takže si určitě jeden odstín pořídím. A ten BB jsem ještě nezkoušela mám ho ve vzorku a jsem na něj zvědavá :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Máš pravdu, ta druhá rtěnka ti fakt nesluší. Od Rimmelu jsem měla takové modré bbčko ve vzorku a bylo otřesné.

    OdpovědětVymazat
  5. Od rimmelu mám laky na nechty odtieň č 227 a 306 (ten je môj obľúbený). BB krém som neskúšala, ale riasenku asi vyskúšam. Navnadila si ma :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkná recenze! Mě se velice líbí ty nude rtěnky od kate,stejně tak jako jelení lůj v bílém obalu! Přemýšlím talé o lacích na nehty. Stojánek Ebelin jsem si zrovna dneska chtěla koupit ale bohužel byl vyprodaný:( :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu! Na stojan si počkej bebo zajdi do mensiho mesta, stoji opravdu za to!

      Vymazat
  7. Zrovna teď bb testuju a mi teda žádné hrudky ani mapy nedělá. Je teda na můj vkus dost rozjasňující, ale žádnou zradu jsem na něm neshledala. Zkoušela jsi ho dávat na bázi pod makeup?

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  8. Taky už jednu rtěnku vlastním a chci 48 (myslím..., prostě tu nejtmavší :-D..)

    www.dollwithcoffee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. BBčko jsem zatím zkoušela jednou, jinak se v těchto vedrech líčím úplně minimálně, a přesto, že mám pěkně tmavej odstín (medium, fakt super), tak se mi nijak nedrolí a rozmazává se pěkně, to fakt netuším, v čem je u tebe chyba :(

    OdpovědětVymazat
  10. Okurková řasenka - to je parádní, na tu v drogerce mrknu :) Líbí se mi hodně nude lak a taky kombinace bílých nehtů s glitrama, ty si hned udělám :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mě zaujala řasenka, jelikož makeup Wake me up je můj oblíbený :) Jinak nedokážu moc hodnotit odstíny rtěnek takhle z fotek, ale obaly se jim vážně povedly!

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem ráda, že ty nude rtěnky jsou už u nás! :) Hned si pro nějakou poběžím, ta 45 se mi taky moc líbí :). A máš vždy tak krásně upravené nehty :).

    OdpovědětVymazat
  13. Ty linky, proc je tak krasne neumim :(. Novinky me zaujaly, mrknu po nich. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Rúže v drogérke iste obzriem a dúfam, že sa mi niektorý zapáči a konečne si nejaký rimmelácky produkt kúpim. Zaujala ma však fixka na linky - svoje obľúbené linky už mám, no dosiahla si ňou tak krásnu "čiarku", že by stála za vyskúšanie :)

    OdpovědětVymazat
  15. Rtěnka č. 45 je nádherná :) Moc se mi líbí ten glitrový lak - pěkná kombinace fialkové a zlaté. Jitka

    OdpovědětVymazat