pondělí 31. srpna 2015

3 ways to wear - pouzdrová sukně z H&M

Milí čtenáři!

V neděli zase nebyl článek, a víte proč? Ještě jsem si užívala poslední teplé chvilky krásného léta, které tedy dneškem asi už končí. Nemá cenu nad tím smutnit, i když u mne na blogu letos ještě uvidíte jeden letní overal :-D

Dnes jsem tu s něčím speciálnějším, než tu obvykle v rámci outfitů bývá, a je to tedy 'stejná sukně 3x jinak'. Uff, to bylo náročné! Jak to nafotit (místo focení bylo daleko od všeho), tak fotky vybrat a upravit. Sedím nad tímto článkem už dlouho, teď jsou asi 2 hodiny ráno.


Hlavní roli tedy hraje pouzdrová sukně z H&M, která je stále v nabídce, prodává se v černé a v pruhované variantě, a stojí 250,-. Je moc pohodlná a já jsem z ní nadšená, moc ráda ji nosím a skvěle se v ní cítím. Dělá pěknou postavu a krásně zvýrazňuje zadek, pas a boky. Právě proto jsem si vymyslela tento článek. Myslím, že podobná sukně by neměla nikomu chybět v šatníku. Jen je tedy problém v tom, že se při chůzi vysouvá nahoru, ale s tím asi nic dělat nejde.

První outfit je takový do 'kanceláře', a přesto pohodlný. Sukni doplňuje roztomilý top z Tally Weijl, s drobnými kvítky, který jsem doplnila výraznou kabelkou z Dresslinku, kde jsem mimochodem objednávala poprvé a byla jsem moc spokojená. Botky dobře znáte, jsou pohodlné, mé oblíbené a také z H&M.


Druhý outfit je lehce 'sexy'. Sukni jsem tentokrát doplnila bílým topem z NY, který jsem kupovala už loni a teď mě mrzí, že jsem si je nekoupila v jiných barvách. Psaníčko a náhrdelník jsou z Ebay.


Poslední varianta je taková rozverná a nejsem si jí moc jistá. Usuďte sami, jestli se vám líbí. Top je také z Dresslinku a i když jsem pod ním neměla podprsenku, dělá ohromně velký hrudník. Boty jsou z Deichmanna, kabelka z C&A.


Jsem zvědavá, jaká varianta se vám bude líbit nejvíce, to mi určitě napište do komentářů. Těším se na vaši odezvu a děkuji, že tu se mnou stále jste! K <333


20 komentářů:

  1. Mám ji také a ještě v kratší variantě, která mi sluší asi víc (jsem mrňous). Nejraději ji nosím právě se zastrčeným topem, jako ty na první fotce. :-) Povedené outfity, líbí se mi všechny. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Páčia sa mi všetky tri varianty, mám pocit, že puzdrová sukňa je tak univerzálny kúsok, že k nej ide naozaj všetko. Najviac sa mi ale na tebe páči s modrým kvetinkovým topom, asi je to aj tým, že vyzeráš veľmi mladunko a ten top pôsobí tak dievčensky a hravo a hodí sa mi to k tebe ;) Ja by som ale k tomuto outfitu možno radšej zvolila biele plátenky alebo nejaké balerínky, aby som ešte viac podporila ten dievčenský "look", ale to je možno len mnou, lebo ja celkovo podpätky veľmi nemusím :) Každopádne ale chválim a takéto príspevky, keď niekto rovnakú vec použije viackrát v rôznych outfitoch, ma bavia :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi tak krásná! Nejvíce se mi líbí poslední varianta.:)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně ten poslední outfit s modrým volánkovým topem! To je hravé a krásné :))

    www.dollwithcoffee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi opravdu všechny varianty, ale asi nejvíc ten poslední :)) Ten top je vynikající :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc se mi líbí v kombinaci s tím croptopem :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  7. A mně se zrovna předchozí varianta líbí nejvíc, přijde mi, že tě "osvěžuje".První dvě mi přijdou obyčejné a ničím zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  8. Mne sa najviac páči posledná varianta, paráda! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Za mě nejlepší druhá varianta :)

    OdpovědětVymazat
  10. Líbí se mi nejvíce druhá varianta, mám takové jednoduché kombinace ráda :). Ale třetí outfit je také parádní a kousky z dresslinku vypadají dobře, sama jsem uvažovala, zda tam objednávat má cenu. A vypadá to parádně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! A myslím, že to cenu má. Je to tak levné, že ti ani těch peněz nebude tolik líto :-) Já jsem fakt nadšená ;-)

      Vymazat
  11. Ahoj, všechno ti sekne, druhá varianta se mi líbí nejvíce.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj,
    asi mi nejvíc líbí první varianta, přijde mi taky sexy, i když vlastně neodhaluješ tolik kůže. Hodně dobře vypadají ty černé boty z HM. Myslím si, že ten třetí outfit není vůbec špatný:-) Super fotky!
    Krásný večer, Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, máš asi pravdu, i ten první outfit je docela sexy :-)

      Vymazat
  13. Já jsem asi jediný člověk na světe, kterému tahle sukně nesluší - jsem prcek s mám silnější lytka :-( ale na tobě se mi moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, já jsem taky prcek, a má lýtka také nejsou zrovna nejtenčí :-D A vidíš, funguje to ;-)

      Vymazat
  14. Krása, nejvíce se mi líbí asi ta první varianta :-).

    OdpovědětVymazat
  15. nejvíc dvojka! já ji ještě nosím se zastrčeným volným trikem :) ale spíš mám rači skater sukně :))

    OdpovědětVymazat
  16. Ta poslední varianta se mi líbí nejvíce! :)

    OdpovědětVymazat