čtvrtek 16. července 2015

NOVINKA: GEL ENAMEL od Gábiny!

Krásný čtvrtek, milé čtenářky!

Asi jste si všimli, že co jsem spustila soutěž s Rexonou, (ve které jste mi mimochodem psali a stále píšete skvělé náměty a přání na články, nejvíce že byste si přáli mě více poznat a dozvědět se o mně víc, a pak také co budu dělat přes léto...) každopádně vám děkuji, něco vymyslím a vy ještě běžte rychle soutěžit.

No a nepíši proto, že pracuji. I mne, i když jsem to tak úplně neplánovala, to postihlo a protože je to zase něco úplně jiného, nového a neznámého, nestíhám myslet na blogísek. Ale sžívám se, nebojte, už vymýšlím další letníoutfit a jen čekám na teplé počasí. Ale pryč k příjemným věcem, dokázali byste si vůbec představit,...

... že by mi mohla uniknout nějaká lakovací novinka od  GABRIELLY SLAVETE?! Já totiž ne a i když se se mnou 'Gábina' v srdcervoucím mailu rozloučila a tato novinka mi nepřistála ve schránce, koupila jsem si je.

Jde tedy o novinku slavných a vrcholyvzdolávajících gelovýh laků, tedy systém bez LED lampy. Odstínů se zatím vyrábí jen 5 ale všechny až na toho rajčatového lahodí mému oku. Ale kdo ví, třeba dojde i na kečup...


Já si vybrala krásnou starorůžovou, což je pro mne nejonošenější barva a i když podobných mám už několik, musela jsem. Příště vám tu ráda představím i další odstíny.

Důležité je ale samozřejmě i načasování tohoto článku, jelikož tyto laky v Rossmannu TEĎ běží v akci a dají se sehnat za krásnou cenu, tedy asi 69,- barva i topcoat (ještě k tomu my máme doma slevové 10% kartičky na veškerý sotiment, nevím ale jak vy) a díky tomu už asi na mne nezbyl ten nejsvětlejší, o kterém už po prvním lakováním vím, že ho musím mít...


Lak s topem nehet vyhladí, i když mám pocit, že jim trochu chybí báze. Skvěle, ale opravdu skvěle se s nimi pracuje a dobře schnou. No a to je zatím asi tak vše, co bych vám k tomu mohla říci, mám zatím jen čerstvé dojmy :-)

GEL ENAMEL GABRIELLA SALVETE

Co na tuto novinku říkáte? Vyzkoušíte ji?


Děkuji za komentáře a těším se!

19 komentářů:

  1. Farba je skvelá a ak ich nájdem aj u nás, tak určite aspoň po jednom na skúšku siahnem :)
    SUMMER GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Musím uznat, že to vypadá skvěle. :)))) I nádherné odstíny mají.

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherný lak :) sakra tak to si budu muset udělat v rossmannu zásobu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Máš nádherné nehty! Co bych já za takové dala! Jinak barva laku je nádherná, určitě si nějakou podobnou pořídím! :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný jemný odstín.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/vybarvi-se-3-bilaperletova.html

    OdpovědětVymazat
  6. Odtieň je krásny, jemný. Také ja môžem. :) Musím sa poňom zajtra kuknúť, takúto farbičku zháňam už dlho, tak dúfam, že je to tá pravá, haha.

    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    OdpovědětVymazat
  7. Mrzí mě, že nemají více odstínů.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to jsi mě hodně nalákala! Mám chuť si koupit všechny odstíny! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásne laky :-) musím sa na nich mrknúť :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Krásna farbička :-)) Vyzerá skvelo

    OdpovědětVymazat
  11. haha, perfektný nadpis článku :D nechty vyzerajú skvele :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  12. Ta růžová vypadá opravdu krásně, líbí se mi tvoje nehty:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Máš krásný nehty a v nabídce jsou moc pěkný odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  14. mají nádherný finish a na nehtech vypadají pěkně! také bych se nezlobila, kdyby bylo více odstínů :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný článeček, krásné fotky i krásné lákadlo :-) Jako bych těch laků už tak neměla dost :-D Ta starorůžová ti moc sluší, bych řekla, že ani nejsi typ zrovna na ten "kečupový" odstín. Máš moc pěkný nehtíky, a chtělo by to nějaký článek na téma péče o nehty. Samozřejmě, co se týče nových článků, tak mě zajímá to co ráda děláš mimo blogování, ale to už jsem myslím psala v Soutěži s Rexonou. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Mohu se zeptat, proč s tebou 'Gábina' (:D) zrušila spolupráci? Tvůj blog je skvělý, určitě má návštěvnost, co se jim nelíbilo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za komentář. Gábinu přestala zastupovat agentura, která se mnou spolupracovala a nahradila ji jiná. Toho si můžeš všimnout i na fb, změnil se způsob komunikace se čtenáři a tak, už to není takové osobní :-)

      Vymazat