pondělí 8. června 2015

Mé letní nezbytnosti

Hezké pondělí vám všem!

Věřím, že pondělky jsou tím nejméně chtěným dnem a proto bych vám ho dnes ráda rozzářila článkem zaměřeným na mé letní nezbytnosti, tedy věci, bez kterých se neobejdu. Klasice jako jsou plavky nebo ručník (plavky nemůžu najít, ehm) se dnes vyhnu a zaměřím se hlavně na kosmetiku. Do komentářů mi můžete napsat, v čem se se mnou shodnete a naopak, co bez čeho se neobejdete vy!


Na článek jsem sbírala inspiraci v novém Cosmopolitanu, kde je hned několik stránek věnováno přípravě na léto. Mimo zbavení se celulitidy je tam také článek o barvení vlasů. Já ty své obarvit nechci, ale docela mne láká vyzkoušet jen na konečky Sunkiss Jelly, po mých světlých koncích se mi docela stýská. Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto 'balzámem'?


V létě a v parných dnech voňavky nepoužívám, ráda se ale voním lehkými spreji, třeba tímto božským od Victorias Secret. Mám k němu i tělové mléko a místo těžkého parfému je to opravdu super combo. Seženete je na Parfums a nebo na Parfémy-Elnino za cca 270,-.

Další, nejlépe osvěžující věc ever, je sprchový gel od The Body Shop, který prostě voní úplně stejně jako mojito. A vzoreček tělového másla ze stejné řady jsem již sice dopoužívala, to je ale úplně stejná pecka.


Nedílnou součástí jakýchkoliv letních radovánek je beze sporu krém na opalování s vysokým faktorem. Já mám teď Seba med, s faktorem 30, občas ale používám i mnohem nižší faktor.

A další věcí, kterou potřebuji na noc i den je hydratační krém na pleť. Momentálně používám Nuxe, denní krém na normální a smíšenou pleť, ve kterém cítím fialky, ale spíše je to ta klasická Nuxácká božská olejová vůně. Není ani gelový, ani hutný, přesně něco mezi. Pleť mám po něm ráno svěží a vypnutou, večer zase oceňuji jeho skvělé  hydratační schopnosti. Krémům v teplém počasí dávám přednost před pleťovými oleji. Tento seženete na Elnino.cz za 244,-, přesně TADY.


K létu patří otevřené boty a k otevřeným botám pěkná a upravená chodidla. Já se letos poprvé v DM rozhodla vyzkoušet peeling, protože na péči o nožky v zimě nedbám a teď, na jaře, vypadají tak jak vypadají. Musíte ho používat pravidelně, aby to celé k něčemu bylo, pak ale samotný výsledek bude stát za to. Určitě vám tento peeling nevynahradí klasickou pemzu, ale nožky krásně zjemní a zmiminkovatí.

Tak trošku nemístně, vedle peelingu na nohy, stojí tužidlo od Aussie na vlasy, které vám udrží vlny na místě. Je super, opravdu. Poslední dobou nejraději vlním žehličkou takové neposedné vlny a díky němu mi vlny drží déle. Navíc, jak jsme u Aussie zvyklí, krásně a neotřele voní.


Na pleť teď nedávám nic jiného než korektor, řasenku, tuhle TBS (milovanou a několikrát opěvovanou) tvářenku a na rty lesk. Nic více nepotřebuji a navíc mám pocit, že pleť v horkých dnech makeup akorát trápí. Takže třpytkám v létě říkám ano a oba tyto produkty zbožňuji. Po lesku se mrkněte, až budete mít příležitost, je opravdu krásný a já na nich na rozdíl od rtěnek obecně oceňuji to, že nezvýrazňují mé věčně popraskané rty a naopak, že je schovávají.


Rozhodně bych ještě měla zmínit jelení lůj, který u sebe musím mít celoročně, teď si asi pořídím nový EOS, ten mi opravdu vyhovoval a navíc originálně vypadá. Dále pak i deodorant, bez kterého také nedám ani ránu.


Tak a co vy a vaše letní výbava?

Těším se na komentáře, K<3

14 komentářů:

  1. Ta tvářenka z Body Shopu je prostě skvělá! Mám rozjasňovač a chtěla bych i tvářenku i bronzer :). Pěnu od Aussie sice nemám, ale mám ten sprej na vlny a je také super, ikdyž trošku vysušuje. A na léto bych právě taky chtěla vyzkoušet spíše nějaký tělový sprej, lákají mě ty z The Body Shopu :).

    OdpovědětVymazat
  2. Mě nejvíce zaujala ta tvářenka, vypadá božsky :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/vybarvi-se-2-do-oranzova.html

    OdpovědětVymazat
  3. Hmmm, ta vune mochita od sprchoveho gelu musi fakt vonet nadherne. Mrknu na nejake jejich daldi vune.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Lesk mám v růžové barvě a je na rtech vážně moc fajn!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Kristy, máš hrozně krásný blog :-)) Baví mě jen listovat tvými články a koukat na fotky, tento článek taky moc super :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, děkuji moc, udělala jsi mi radost! <3

    OdpovědětVymazat
  7. ta tvářenka mě láká víc a víc !:D

    OdpovědětVymazat
  8. Sprej od VS jsem si konečně pořídila a teď čekám na to, až mi přijde. Zatím s nimi žádnou zkušenost nemám, tak jsem na to zvědavá. Balení mají krásná, tak uvidíme, co vůně a výdrž, moc se na něj těším :)

    MONČA / SOUTĚŽÍME ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Jelení lůj u sebe musím mít celoročně taky, teď mám nejvíc oblíbený kokosový z YR :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jojo, tělový sprej od VS, to prostě chceš! Já má vanilkový a asi budu muset pořídit nějakou letnější vůničku :)

    OdpovědětVymazat
  11. Teda, krásný článek :) stejně jako tvůj blog, moc se mi líbí a s radostí jsem se stala pravidelným čtenářem :) Ten tělový sprej od VS je úžasnej :) a mojito mám hrozně ráda, takže přemýšlím, že si koupím ten sprchový gel :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  12. Super článek, spreje od Victoria´s Secret jsou dokonalé, člověk by měl nejraději všechny, což mi připomíná, že aktuálně nemám žádný a musím to napravit :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Kris, jak voní ten sprej od VS? Já mám Mango temptation a je dost sladkém a kámoška by chtěla víc svěží. Tak přemýšlí, který koupit.

    OdpovědětVymazat
  14. už se těším až řadu Virgin Mojito okouknu osobně o víkendu :) já jsem teď posedlá shodou okolností také sprejem od Victoria's Secret (mám Pure Seduction) - stříkám se s ním pořád! <3

    OdpovědětVymazat