čtvrtek 25. června 2015

Kosmetické novinky v akci a mini recenze

Hezký čtvrtek, mé milé čtenářky!

Fotky k dnešnímu článku se mi podařilo nafotit tak nějak spontánně a i mám pocit, že takový bude celý článek. Říkala jsem si, že jsem vám už dlouho neukazovala mé každodenní líčení a produkty, které k němu aktuálně používám, tak se to dnes tedy pokusím napravit, i když tedy ne úplně doslova. Třeba makeup jsem měla na pleti asi po druhé, a kromě líčení tedy uvidíte i zajímavou a neskutečně dlouhodržící barvu na rty.

Použila jsem kompaktní makeup od Avene, s faktorem 50. Jeho aplikace mi není úplně jasná, protože je dost tuhý a rýpat do něj štětcem se mi úplně nechce. Nejlépe se mi osvědčilo si ho naťupkat prsty, pak se mi ale špatně roztírá. A vůbec to není nic pro mě, když je hic že už by to chtělo takhle vysokou ochranu, makeupy nepoužívám. Mám pocit, že plet dost zatěžují, a zbytečně. Kdyby se dal vypumpovat z flakónku, smíchala bych ho s krémem, takhle to ale bohužel nejde.


Myslím, že kdyby nebyl tak světlý, ocenila by ho mamka. Kvůli tvorbě pigmentových skvrn faktor 50 v létě stejně používá a velké a dobré krytí u makeupů vyžaduje.


Po podkladové bázi od Maybelline Baby Skin, která je nejlepší a nejsladší, a makeupu přišla řada na korektory. Maybelline anti-age miluju, je úplně neskutečně lehký a pleti se přizpůsobí, splyne s ní. Naopak ten od Rimmelu Lasting Finish je prostě k ničemu, dělá mi mapy a ani mi kruhy pořádně nezakryje. Pro nový si budu muset zajet do Německa.


Mou oblíbenou medovou tvářenkou jsem tvářím dodala šťávu a lesk ( slouží i jako rozjasnovač) a i když používám řasenku od Rimmelu, tentokrát jsem udělala výjimku a použila Lash Princess od Essence. A jak jsem původně nebyla nadšená z Scandaleyes xx-treme řasenky, tak to bylo jen proto, že byla na začátku svého používání. Takže soudit nové řasenky nejde, na začátku jsou většinou na prd. Tahle je ale obalem krásná.


A hlavním bodem tohoto líčení je Rimmelácký Provocalips. Sice jsem si dokoupila ještě ty od Dermacolu a chtěla bych vám je shrnout a představit samostatně, dnes tu něco málo napíši. Vybrala jsem si odstín Little Minx 310, který se mi na zkoušku zdál nejnositelnější. Obešla jsem kvůli němu spousty drogérek a i ted jich je moc nenabízí, tedy alespoň u nás, spíše je hledejte ve větších městech a obchodech.


Jsou to tedy dlouho držící 'rtěnky', které jsou dvoukrokové. V prvním kroku nanesete barvu a necháte zaschnout, pak ji jen přetřete průhlednou částí, která barvu zafixuje a o rty pečuje, dodá jim lesk. Tohle opravdu funguje, prostě když pijete, nezůstane po vás na hrnku ani stopa, stejně tak na zlíbaném partnerovi, zkrátka a dobře když se k ní chováte šetrně, vydří bez problému opravdu dlouho, 6 hodin bez problému s jídlem i pitím.

Já mám s rtěnkami problém, nenosím je úplně ráda a když nemusím, tak dělám, že neexistují. Je s nimi vesměs otrava a nic nevydrží, navíc mé nebohé rty trpí. Neříkám, že s tímto netrpí, ale prostě to vydrží všechno a to je fakt zázrak. Navíc se rtěnka dá přetřít jelením lujem. Jediným mým problémem je to, že se mi pod barvou začnou loupat rty a po několika hodinách to už úplně sexy nevypadá. Stejně ale těmto produktům fandím, je to dle mého revoluční produkt.

Co vy, máte s Provocalips nebo jiným podobným produktem nějakou zkušenost? Moc mě to zajímá, určitě mi to napište do komentářů.


A tady už vidíte všechny produkty, které jsem k líčení použila. Krém od Nuxe, podkladovou bázi, Avene makeup, TBS tvářenku, tužku na obočí od Essence a gel od Alverde, projasnující tužku od Essence, řasenku Princess, zminovaný provocalips, Naked 3, blender na korektor z Ebay, oblíbené štětce.


Děkuji vám za shlédnutí a dočtení článku a o víkendu, kdy já budu relaxovat na chalupě, vy se můžete těšit na outfit! Jupí! Přeji vám krásný víkend, Kristýna <3


13 komentářů:

  1. Líčení je krásné, moc ti sluší :). Makeup jsem kdysi měla, ale já ho používala jako korektor. Vzhledem k tomu, že zakryje prakticky všechno, a má texturu spíše jako korektor, vyhovoval mi takto více :).

    OdpovědětVymazat
  2. Tu rtěnku na rty bych si chtěla koupit od Dermacolu, tak uvidíme :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Provocalips bych hrozně ráda vyzkoušela, taky těmto dlouhotrvajícím produktům fandím :)

    O vlasy se mi stará... SEBAMED

    OdpovědětVymazat
  4. pekné fotky :)) a pekný odtieň rúžu :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký článek a fotky jsou super! :) Ten korektor od Maybelline taky zbožňuji a řasenku Lash princess jakbysmet, ovšem v té oranžové verzi. Minulý týden byly v DM v akci tyto rtěnky od Dermacol, váhala jsem, ale nakonec jsem odolala. Ovšem po tvém dnešním článku se to asi změní :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám make-upy od Avene ráda. :) Líbí se mi, jak kryjí a hlavně, že hojí pupínky - nanáším je ale na pořádně nakrémovanou pleť, do které se krém ještě úplně nevsákl - dodá to tomu tu "klouzavost".
    Štětcem do toho teda klidně sahám, jen je pokaždé čistý. Jednou za čas otřu povrch make-upu desinfekčním ubrouskem. A jinak můžeš použít štětec nebo čisté prsty, "vydloubnout" si kousek make-upu na ruku a smíchat ho s krémem, to taky občas dělám. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty rtěnky od Rimmel u nás ve městě v drogerce prostě nejsou, takže mám zatím 3 kusy těch Dermacolích a jsem moc spokojená, dají se mnou celý den.

    OdpovědětVymazat
  8. Bázi BabySkin jsem už několikrát držela v ruce a stále se nemůžu rozhodnout, jestli jí potřebuji a nebo ne. Líčení ti hrozně moc sluší, jsi nádherná. Chtěla bych mít tak krásnou pleť, jako máš ty..
    Provocalips jsem nezkoušela a zatím to ani nemám v plánu, ale odstín se mi moc líbí :)

    MONČA ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Provocalips me zaujal :) Asi ho zajdu omrknou do drogerie. Jak jsi jinak spokojena s tim kremem od Nuxe? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,
    prosím tě, ten korektor se dá již koupit i v ČR?
    Díky, Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, uz mi dochazi a zrovna vcera jsem na nej koukala v DM, nikde nic. Tak asi mame smulu :(

      Vymazat