pátek 5. června 2015

Essence event + co jsem si odnesla

Hezký slunečný den!

Jak si užíváte tak krásného počasí? Já moc, konečně mohu nosit ty nejoblíbenější  a nejbarevnější věci z mé skříně, které přes rok zůstávají opomíjené... Ale dnes se tu budeme bavit zase o kosmetice! Je jí tu poslední dobou plno, vynahradím vám to ale brzy nějakým outfitem :-)

Víte, že kosmetiku Essence můžu a o to víc jsem se radovala z pozvání na akci, kterou tato značka organizovala. Čekala jsem, že to bude super, ale celé odpoledne dokonale předčilo mé představy. Bylo to ještě lepší! Díky blogu jsem se mohla zúčastnit již spousty akcí, tahle se rozhodně zařadila mezi ty nejlepší. Díky vám, jste skvělí! A mám takové tušení, že dnes to bude dlouhé. Tak si článek užijte stejně jako já!


Znáte kavárnu Sweet Rock Café? Ne? No tak to ale jestli jste z Prahy, měli byste to napravit, její prostory jsou opravdu dokonalé a stejně tak její milá obsluha. Essence tým ji krásně naaranžoval, nechyběly sladké polštářky s logem, laky na nehty všude kam se podíváš, kosmetika i na záchodech, krásné tulipány, skvělá společnost...


Každá jsme dostala notýsek s tužkou, na kterém byla připnuta naše jmenovka. Každá jsme na něm měla svou podobiznu Cosmy, to bylo opravdu originální! Na stolech pro nás byla nachystaná taštička, kterou jsme si mohly omrknout a odnést. Její součástí byl i set na obočí v krásném obalu, který je nyní nejdražším Es. výrobkem, stojí kolem 180,-. Ten jsem ráda věnovala mamince, která už po něm pokukovala dříve.


A kdybyste tam viděli to jídlo! Mňam, to bylo naprosto vynikající a přesně se mi trefilo do chuti. Nemáte někdo recept na ten salát s hořčicovým přelivem?! Jinak jsme si mohli dát panini, a nebo cute cupcakes.


Po občerstvení nám byly odprezentovány novinky, nadcházející limitky, informace o značce, bylo nám řečeno něco o její filozofii, no prostě to bylo ohromně zajímavé, já si odnesla pár důležitých bodu, o kterých jsem před tím vůbec nevěděla:


  • Essence je mladá značka založena teprve v r. 2001
  • Netestuje na zvířatech
  • Je německá, stejně jako Catrice (tzn, že si zakládá na kvalitě)
  • Sortiment pečující kosmetiky není součástí drogérkových stojanů, najít ho můžeme  v Těte a nebo Globusu
  • Víte, proč si Essence může dovolit být tak levnou značkou? No je to úplně jednoduché: Neplatí si topmodelky pro svou reklamu, vystačí ji jen ikonické 'Cosmy'! 
  • I Essence už přišla na trh s matným a ombre top coatem
Pak jsme se rozloučily jsme se s klasickou řadou laků na nehty a přivítaly tu gelovou, o které jste se u mě mohli dočíst ZDE. Já jí rozhodně fandím, je super.


Dále přišel na řadu dort, který byl na pohled dokonalý, nikomu se nám už ale do něj už nechtělo, protože ty dortíky, které jsme snědly před ním... chápete :-) Ale fotokoutek tu neměl chybu. Byl vybaven mega laky, hm, ty bych si klidně i vystavila v pokojíčku :-D

 (mohli jsme si tu omrknout úplně všechny barvy laků, což byl tedy ráj, tedy vlastně celé to tam bylo jako v kosmetickém ráji)

(Věděli jste, že se znovu vyrábějí pásky na nos? Já je dříve měla moc ráda)

Na rozloučenou jsme každá dostala pořádnou tašku plnou pokladů, tedy kosmetiky. V ní jsme našly jak kosmetiku Essence, tak i mou oblíbenou značku Seba Med, Tetesept, Lirerne... Já jsem tím byla ohromena celou cestu domů, opravdu moc za tohle všechno děkuji a určitě je i vám jasné, že si to nenechám pro sebe ;-)


A mými absolutními favority jsou:
(tedy věci, které budu zkoušet a testovat :-)) Nejvíce se těším na matný top coat, na opalovací krém, který jsem už potřebovala jako sůl, na nude lesk, na laky na nehty,... 


Ještě jednou bych celému týmu, který pro nás tento kosmetický dýchánek připravil, chtěla moc poděkovat, bylo to opravdu nezapomenutelné! 

Nejpřínosnější pro mne bylo poznat člověka, který Essence čr zastupuje, komunikuje na oficiálním facebooku, zná všechny novinky na rok dopředu, popovídat si s ní o její práci a dozvědět se spousty nových informací a postěžovat si, co mi v sortimentu značky chybí. Ach, to bylo tak skvělé!

Tak a teď už to ukončím, postupně se v nějakých oblíbencových článcích o zmíněných a nejlepších produktech dočtete a vůbec tu na blogu o nich uslyšíte. Jak se vám dnešní článek líbil? Co vy máte od Essence nejraději? Těším se na vaše komentáže, Kristýna <3




11 komentářů:

  1. To musela byt opravdu super akce a tech darecku je opravdu spousta :-) Ja mam od Essence moc rada napriklad rasenky nebo rtenky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta košile ti moc sluší! Jinak já si zrovna od Essence koupila bílý lak, který je určený jako podklad pod zářivější barvy a lepší bílý lak jsem ještě neměla! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že to bylo vážně super, neskutečně si s tím vyhráli :)

    Spotřebováno: Květen 2015

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to muselo být super, tolik věcí, jídla, barev a nových věcí! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Och, odpadávam z tých krásnych priestorov, chuťoviek a dokonalých obrázkov. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  6. To je nádhera!! Essence si dalo fakt záležať. palec hore a musím uznať, že aj výrobky ma zaujali a to som si pritom už dobrý rok od Essence nič nekúpila.. A teraz vlastne klamem, kúpila som si ceruzku na pery :D Ale okrem nej nič.. ale na nové laky pozriem, gélový efekt mám rada :) A určite muselo byť zaujímavé si vypočuť o historórii značky, filozofii atď... to sú veci, ktoré mňa vždy zaujímajú :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mám rada od Essence rúže a laky :-) A koľko ste tam mali chuťoviek, MŇAM!! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Musela to byt skvela akce, laky a rtenky mam rada. Skvele veci v balicku co jste dostali.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Kristy, u nás je úplně nádherně, takže já strávím víkend sportovně - kolo a in-line :)
    Tohle už je několikátý článek, který z akce vidím, ale vždycky mě fotky z těchto akcí baví.

    OdpovědětVymazat
  10. Muselo to být skvělé! Hrozně se mi líbí prostory kavárny a jak bylo vše laděno do bílo růžové <3

    OdpovědětVymazat