pondělí 22. června 2015

Copánkové hrátky s Babyliss

Hezký den, mí milí čtenáři!

Dnes bych ráda začala článek historkou, a proto to bude dnes trošku delší, tak se pohodlně usaďte...

Jako malá holka jsem měla svůj oblíbený baťůžek, který jsem tahala všude s sebou. Jednou jsem si do něj na cestu k babičce sbalila to nejlepší, co jsem v té době měla. Byla to luxusní barbína s ohýbacíma nohama, kterou mi všechny kámošky záviděly, pak má první kabelka, plná bonbónů, a taky můj milovaný lososový copánkovač. Myslím, že to byl přesně tento (kuk). Cestou domů, na dětském hřišti, jsem si ho odložila na lavičku a zapomněla na něj, a už ho nikdy neviděla...

Jako malá jsem si takových věcí cenila nejvíce, a proto jsem svůj batůžek náležitě oplakala. Kabelek ale od té doby vlastním několik, s barbínama si už nehraji ale ten přístroj na copánky, ten se mi teď dostal do rukou na vyzkoušení. Ach, ta nostalgie. Kamarádka, která mi s dnešním účesem pomáhala, říkala, že mi ho kdysi záviděla. Ale já jsem to měla vytuněné, jen si to představte. Nejen že jsem měla ultra luxusní copánky, já jsem měla i ty plastové korálky, které se na ně nacvakávaly a později i nějakou vychytávku, která do nich zaplétala barevné bavlnky!


Ten dnešní copánkovač, který vám tu dnes představím, už nevypadá dětsky a je černý, s růžovými detaily. Takové to klasické, jako jsou copánky podél obličeje, případně sepnuté vzadu na hlavě, to mě moc nebaví. Ale tento účes, můj oblíbený, ten mne napadl hned, jakmile se mi tento přístroj dostal pod ruce. Určitě ho také znáte - potřebujete k němu hlavně čelenku, kterou si nasadíte na hlavu a vlasy na ní z obou stran namotáváte dokola,... Je to jednoduché, přitom pěkné a luxusní. A díky copánkům se mi ho, myslím, podařilo zvednout na ještě vyšší úroveň. Obohatí ho, udělají ho ještě zajímavějším.

Samotný copánkovač se ovládá jednoduše, tlačítko posouváte nejprve nahoru - to se vám jednotlivé prameny zatočí, a když ho posunete dolů - smotají se do sebe. Jednoduché, ne?

Postup je tedy opravdu jednoduchý. Nejprve jsem si na vrchu hlavy vytvořila pár copánků a přes ně nasadila čelenku, kterou jsem na každé straně uchytila pinetkami. Následně jsem vlasy od čela začala namotávat na gumičku, prameny jsem postupně přidávala.


Když se obě strany sejdou, je potřeba je pod gumičku pěkně přichytit sponkami, aby vše drželo na místě. S účesem mi tedy pomáhala šikovná kamarádka, která to zvládla hravě, samotné copánky nechala na konec a uchytila je navrchu, aby byly vidět.


Vše jsme ještě doplnily kytičkou, kterou jsem zrovna měla ve váze. A ta tomu také dala hodně!


Makeup jsem nějak nepřeháněla, jen jsem vyzdvihla rty výrazným leskem od Rimmlu, pod který jsem ještě nanesla tmavě růžovou tužku na rty.


Ze skříně jsem vytáhla retro zavinovací top, který v naší rodině putuje od jednoho k druhému už několik let. S účesem a s květinami mi přišel nejvhodnější. Jinak bych si klidně něco takového nechala učesat na nějakou plážovou svatbu/slavnost/párty, jen bych chtěla mít sestříhané vlasy kolem obličeje, abych si je mohla natočit.


Jo a Jessicu už mám v počítači dlouho, protože to byla i má předloha k maturitnímu plesovému účesu. Byla to jen inspirace, já podobné účesy miluju. Co vy, líbí se vám také? A jaký účes byste si s tímto pomocníkem vytvořili vy?


Zalíbil se vám Babyliss? Chtěli byste ho také? Můžete ho vyhrát! Na stránce copankovamanie.jenprozeny.cz stačí do galerie nahrát fotku vámi vytvořeného copankového účesu a držet si palce. Kromě samotného copánkovače jsou ve hře balíčky vlasové kosmetiky. Tak šup, s chutí do toho ;-)

Co vy a copánkovače? Také jste je vlastnily jako malé? A co teď, šly byste do něj znovu?
A děkuji za pomoc s účesem a fotkami kamarádce Kláře! <3
K.


26 komentářů:

  1. tak zatím nejkrásnější účes s copánkovačem, který jsem na viděla.. nááádherné! tohle se ti vážně povedlo a skvěle sis s tím poradila!

    OdpovědětVymazat
  2. krásne fotky! veľmi ti to pristane a ten účes je vydarený :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle se vážně povedlo :-). Strašně moc ti to sluší a si šikovná, já bych takové účesy nedokázala, můj největší výkon je stáhnout si vlasy do culíku :-D.

    OdpovědětVymazat
  4. Jako mála jsem takový copánkovač měla, ale spíš to vlasy cuchalo, než česalo. :)
    Velice krásné fotky, jemné, jarní a svěží. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný účes!! A na copánkovač si mooc pamatuji, já měla růžový :D

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, já si copánkovač jako malá děsně přála, ale neměla jsem ho. Každopádně ten drdůlek z něj vypadá úchvatně! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se to hrozně líbí, ale soudím, že se ty pramínky pak musej strašně blbě rozdělávat a rozčesávat... ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář a ne, jen sundáš gumičku a oni se volně rozmotají samy,a když už, tak se prsty rozmotají docela snadno :-)

      Vymazat
  8. Copankovac jsem jako mala vubec nevlastnila, mamka mi je zapletala rucne. Musim rict, ze tohle se mi hodne libi a tva kamaradka to dobre udelala. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. To je paráda, já takovýhle copánkovač měla jako malá, ale takhle to teda nevypadalo! :D Ale od Babyliss jsem si teď koupila kulmu a jsem spokojená tak možná časem zkusím i tenhle copánkovač! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tenhle copánkovač si přesně pamatuji z reklamy a vždycky jsem ho hrozně chtěla, jenže teď jsem sklerotická a vůbec si nepamatuji, jestli jsem ho dostala nebo ne protože zaručeně vím, že už jsem ho někdy držela v ruce :-D Jinak vlasy se moc povedli, je to krásné a sluší ti to :-)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ježiš aj ja som mala tú istú vec na copíčky v tej lososovej farbe!Bola to v tej dobe veľká vychytávka a ja som to tak milovala a potom sa pokazil :/ ách jaj kiežby som dostaka nový copíkovač :D

    OdpovědětVymazat
  12. Wau, to je nádherný.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherný účes, moc ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Taky jsem jako malá měla růžový copánkovač a ještě k tomu byly takové ty zacvakávací korálky :D účesy jsi vytvořila moc hezké, radost pohledět :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ježiš to vypadá tak krásně, úplně jako pro vílu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ja jsem copankovac take mela jako mala, za par supu, pamatuji si, ze jsem ho milovala. Dnes mi to prijde jako zbytecnost a vyhozene penizky, protoze si "krucanky" umim udelat sama. Sice je asi pravda, ze s timhle pomocnikem by to slo mnohem rychleji, ale kdyz uz, tak bych ten cas obetovala :) Uces se mi jinak libi, prijde mi sofistikovany a pekne upraveny s puncem nedbalosti.
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
  17. Teda to je super :) ten učes je užasný:)

    OdpovědětVymazat
  18. tak toto je dokonalé. Takéto niečo ja nikdy nevykuzlim zo svojich vlasov :D je to take letné, vyzeráš ako víla, jemná, prirodzená, svieža krása :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tyjo! Tobě to tak sluší :) Jsi vážně krásná. A účes je bomba!

    OdpovědětVymazat
  20. Vždycky jsem tuto pomůcku chtěla :D
    Účes se Ti povedl Kristy

    OdpovědětVymazat
  21. A pak že dokonalost neexistuje! Právě jsem ji našla na tomto blogu. To jsou tak krásné fotky, krásný účes a hlavně nádherná ty :)
    Jinak copánkovač jsem nikdy neměla, jako malá jsem ho chtěla, ale jako větší mě úplně neláká, ráda si ty copánky spletu sama, i když za trojnásobek času :)

    OdpovědětVymazat
  22. Nádhera!!!!! Pozývam Ťa do súťaže u mňa na blogu! Budem rada, ak sa zúčastníš. V hre sú krásne a hodnotné ceny. Držím palce:-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  23. Překrásný příspěvek! Moc ti to sluší a účes je dokonalý. říkala jsem si, že jsi to nemohla zvládnout sama, já to s tím copánkovačem také zkoušela a vzadu na hlavě udělat pěkné copánky vůbec nešlo, jedině tak na straně a děsně to cuchalo a tahalo....tak nevím,co jsem dělala blbě....

    OdpovědětVymazat