neděle 5. dubna 2015

Kosmetičtí oblíbenci poslední doby - mega edice

Hezkou Velikonoční neděli!

Dnes mám pro vás nachystaný mega post plný kosmetiky, která mě poslední dobou baví. Ukáži vám jak pečující, tak i dekorativní produkty. Bude to dlouhé, tak pojďme bez zbytečných řečí rovnou na to!


Začnu micelární vodou a deodorantem od značky Eucerin, které mám ze stránky videolekarna.cz. Víte, že jsem dlouhou dobu nedala dopustit na deodorant od Rexony, který přežil úplně vše a byl spolehlivý. Ráda jsem ale vyzkoušela něco nového, navíc značka Eucerin má dobré jméno. Tento kuličkový antiperspirant je skvělý a stejně spolehlivý, jako Rexona, dokonce mohu říci, že mu konkuruje. Je bez zbytečné parfemace a příjemně se používá. Na pokožce není vidět, a pocení opravdu zamezuje, koupila bych si ho znovu a jsem ráda, že jsem ho objevila. Stojí cca 200,-.

Dále jsem si konečně pořídila micelární vodu, bez které jsem dlouhou dobu přežívala, nebo jsem ji spíše považovala za zbytečnou. Teď jsem ráda, že ji mám, skvěle dočistí pleť i když máte pocit, že to není potřeba. V lékárnách stojí cca 250,-.


Dále tu mám něco ze sprchového koutu, a to nové šampony od Pantene s antioxidanty, které pomáhají bránit poškození vlasů způsobenému oxidačními minerály obsaženými ve vodě. Kamarádka s mamkou stále testují, já už ale toto duo používám měsíc a proto vám mohu říci více. Není to nic extra převratného, co by vás zasáhlo, ale po těchto šamponech mám pěkné a lesklé vlasy, asi i výrazně lesklejší, než byly předtím, lehké a hlavně krásně voňavé i třetí den. Já si vybrala variantu pro mastné vlasy a musím říci, že se mi mastí stále stejně, v tomto pokrok nevidím. Takže je to rozhodně zajímavá novinka s myšlenkou, ale nic, co by svět šamponů převrátilo vzhůru nohama. V rámci používání šamponů za poslední dobu je řadím do oblíbenců, klidně bych si je koupila znovu.


O tělových sprejích a mlékách od Victorias Secret jste jistě slyšeli, já si dvojici Passion Struck vybrala na skvělém eshopu Elnino. Tato vůně je svůdná a sexy, přitom lehká a něžná. Je mi potěšením s tímto eshopem spolupracovat, o to víc, když nabízí takhle žádané značky. Není divu, že jsou často vyprodané, jsou naprosto skvělé. Tělový sprej je nejskvělejší do letních dnů, protože je lehký. To samé bych řekla o tělovém mléce, jehož vůně na kůži vydrží dlouho. Věřím, že je vlastníte a jestli ne, měli byste to napravit!


Co vy a peelingy? Já se přiznám, že je moc nevyhledávám, ale tento mě omámil. Voní jako zelený čaj, který miluji, a The Body Shop prostě umí. Ať jsou to skvělé krémy na ruce, nebo právě produkty do sprchy. Je příjemné si jednou za čas udělat pořádný peeling, a já to dělám hlavně před použitím samoopalovacího spreje.


A nakonec tu mám něco z dekorativní kosmetiky, kterou už jste na blogu viděli. Produkty od Rimmelu jsem vám představovala v jednom z minulých článků, právě řasenka a pudr jsou mí favorité. Ale co jsem vám slíbila ještě je to, že vám napíši, jak obstál čirý gel lak od Essence. Tak tedy, je stejně geniální jako nude verze, ale už je asi zbytečné se tu o nich rozplývat, když už nejsou v prodeji. Škoda, tohle Essenc neodpustím.


Nezapomeňte se ještě rychle do 8 hodin zapojit do soutěže o lístky na Interbeauty, vyhlášení bude ještě dnes!

18 komentářů:

  1. Já mám teď čokoládový peeling od Saloos, kterej je úžasnej :) Nějaké tělové mléko od VS bych taky ráda vyzkoušela

    OdpovědětVymazat
  2. Ten peeling se zelenym cajem vypada vazne skvele :-) A nejaky telovy sprej od VS bych si chtela poridit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. u nás som stále videla tie gellaky od essence normálne v predaji :) a VS mám sprej a vonia božsky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zvláštní, už nejsou v sortimentu, je to asi doprodej :-)

      Vymazat
  4. Já jsem na peelingy trošku lajdák, ale vím, že bych to měla napravit:(
    VS jsem prozatím neměla čest vyzkoušet, ale ráda bych:)
    Rimmel mám moc ráda, především jejich make-upy a korektor. Pudr asi taky vyzkouším:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Veci od VS vyzerajú dobre a tiež sa mi páčia tie Essence laky, ale asi by som tieto vecičky nepoužívala. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Kosmetiku od VS mám ráda, stejně tak tu micelárku od Eucerin. Je super i pro citlivou plet a kupuji si ji docela často :)

    OdpovědětVymazat
  7. eucerin micelárku mám také moc ráda, na šampóny od pantene se chystám - přišly mi slevové kupónky z DMka na ně, no a tělové mléko a sprej od VS mám doma také a také je řadím mezi mé oblíbence :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  8. Eucerin micelarni vodu miluji a ten peeling vypada lakave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Používám peeling od Saloos s vůní Mojito a nemůžu si ho vynachválit! :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  10. Peeling Green tea musí být super, miluji takové vůně. Moc pěkní oblíbenci. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  11. deodorant od eucerinu používam aj ja, pretože mám hrozne citvlivú pokožku a po oholení som sa nemohla ani hýbať:D ale s týmto deodorantom je život hneď ľahší a je to ako balzam na dušu:D

    OdpovědětVymazat
  12. VS kosmetiku bych také chtěla vyzkoušet. :-)
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
  13. Od Eucerinu jsem moc věcí nezkoušela. Měla jsem dva krémy - jeden na obličej a jeden na oči, ale extra mě nenadchnul ani jeden z nich. Za tu cenu bych si určitě pořídila spoustu lepších krémů. Nicméně ještě bych něco dalšího ráda vyzkoušela. Od VS bych si ráda pořídila tělový sprej, tak už se těším, až se k tomu konečně dostanu :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
  14. Hmmm, peeling, na ten si zacinam brusit zuby aj nechty. Zboznujem telove peelingy :-)
    http://little-lovely-corner.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Pantene šampóny mám ráda proto jak voní a že mám po dnich vždycky vlasy hebké a lesklé, ale souhlasím s tebou, že po stránce redukce mastnoty nic moc.

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
  16. Micelárku Eucerin mám veľmi rada, nelepí na pleti, odlíči tak make-up ako aj oči a nie je až tak drahá ako väčšina micelárok ponúkaných v lekárni, minula som už niekoľko balení a je fakt skvelá.
    Bianka

    OdpovědětVymazat