neděle 12. dubna 2015

Interbeauty, tiskovka, outfit

Hezkou neděli!

Já odpočívám v posteli, po několika náročných dnech, které jsem trávila v Praze. V pátek jsem se byla podívat na Interbeauty, kde jsem se zúčastnila tiskové konference k příležitosti uvedení nového laku od EBD - Up to X day nail polish, který jste dostaly ke vstupence, pokud jste veletrh navštívily. Ještě než začnu mluvit o samotném veletrhu, ukáži vám můj outfit.


Vzala jsem si na sebe jemnou halenku z New Looku, kabátek ze Zary, boty od Bati, kabelku z Kiki Riki, kde je to mimochodem skvělé, obchod je plný úžasného oblečení. Je asi bohužel jen v Lbc. V kabelce jsem měla na odpoledne pohodlné balerínky.  Outfit je focen přímo u výstaviště, kde už kvetly úžasné magnólie, které miluji.

Makeup je můj nejoblíbenější, nic barevného, jen podtržená přirozenost, zvýrazněné oči zemitými stíny od UD, obočí, sjednocená pleť, nude rtěnka...


Tiskovku vedla milá Nikola, která mimochodem i bloguje. Já jí tímto děkuji za pozvání, za možnost otestování nových laků a nejen jich, které vám krátce představím:


Jde o novinku od EBD, o laky, které se prodávají v několika nejoblíbenějších odstínech, (je jich myslím 40), které mají na nehtech vydržet až 10 dní. Fungují a svůj účel plní jen v kombinaci s top coatem, bez podkladového laku. V prodeji bylo i několik barevně sjednocených sad s topcoatem, jednu z nich jsem si odnesla i já.


Kromě nich jsme byly seznámené s všemi druhy EBD laků, konkrétně gellaků, slupovacích i klasických, na kterých ujíždím, to asi víte. Moc mi vyhovuje klasická manikůra, která prostě vydrží dva týdny bez starostí. Ve stánku jsem si je všechny prohlédla a určitě si nějaké musím pořídit a vyzkoušet je, abych měla srovnání s těmi od Essence.

Dále jsem si odnesla dvoutýdenní vyživující a regenerační péči od CND, což je takový olejíček plný samých zázraků a těch nejlepších látek, který také vyzkouším (asi na mamce) a dám vědět :-)


Sešlo se mi teď na testování několik laků, ještě mám na nehtech stále ty nové od essence, tak se pak hned pustím do těchto. Co vy, jak se vám líbí?


Stánek modeláže nehtů mne zaujal, ten je vždy plný novinek, ale jinak veletrh samotný ani moc ne. Je tam v podstatě každý rok to samé a když nejste vyloženě nehtoví maniaci, moc dalších věcí vám tam nezbývá. I když asi trochu přeháním, letos tam byly dva stánky s úpravou obočí, což spočívalo jen v tom, že vám na obočí byla přiložena šablonka, kterou vám vyplnili stínem. A celá ta sranda i s pinzetou stála přes tisícovku. Mě to nechytlo, já mám obočí plné a husté, ale mamce, které nechce dorůst, se to líbilo. Ale sada šablonek od Essence to jistí, takže vyzkoušíme nejdřív ty :-)


A vlastně i tohle se nám líbilo! Leštička na nehty z mrtvého moře, po které vaše nehty vypadají jako nalakované průhledným lakem. Vyzkoušeno na vlastních!


Nic jiného nás nezaujalo. Co vy a veletrh? Líbilo se vám tam a co? Těším se na vaše komentáře a vy se těšte na pokračování tohoto úžasného dne, které se tu objeví na začátku týdne!

K.

18 komentářů:

  1. Strašně ti to sluší!
    Ta 3. fotka je božská!

    OdpovědětVymazat
  2. Skvely outfit. Ja tam nebyla, mam to docela dost z ruky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný odstíny laků a hlavně bych si dala to sushi :D

    OdpovědětVymazat
  4. já na veletrhu nebyla, nějak mě tento rok nelákal. jinak ti to moc slušelo - líbí se mi barva vlasů :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné, tam bych šla už kvůli tomu sushi :D a tobě to jako vždycky sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  6. och, to sushi! :D bola si krásne oblečená, veľmi ti to pristane :) a laky vyzerajú krásne, zaujímavé farby.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Moc Ti to sluší a outfit se mi líbí!
    Lak jsem samozřejmě dostala a zítra se chystám lakovat, tak jsem zvědavá:))

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Mě na veletrhu nejvíc zaujala Havlíkova přírodní apotéka. Přírodní produkty, milé slečny a skvělý výklad.

    OdpovědětVymazat
  9. Ten outfit je hrozně krásný! Moc ti to sluší! :) A laky vypadají zajímavě. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný článek a moc povedený outfit. Mimochodem na té třetí fotce ti to ohromně sluší!!! :-)

    http://veronicawill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Téda, to sushi! Já ho moc nevyhledávám, ale tady fakt vypadá skvěle. Outfit je skvělý, k tobě se ty jemné tóny moc hodí. Na veletrh bych nešla, ani kdybych bydlela v Praze, je mi jasné, že tam každý rok bude to samé..

    OdpovědětVymazat
  12. To sushi! ♥ Nádhera! :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
  13. vůbec jsem netušila, že k těm EBD lakům má být i topcoat, ten tedy bohužel nemám. z Interbeauty mám takové smíšené pocity, protože to bylo opravdu zaměřeno hlavně na nehtech a já jsem čekala něco trochu jiného no.

    už jsem to tu asi psala, ale s úsměvem Ti to stejně sluší nejvíce! :))

    OdpovědětVymazat
  14. krásny outfit, a tie topánky sú nádhera!

    OdpovědětVymazat
  15. Je, ted jsem narazila na tvuj blog. Moc se mi libi, ze v porovnani se spoustou jinych ceskych blogerek nosis i jine barvy nez cerna/bila/seda a pro zmenu zase cerna:-). Skvele videt, ze se nekdo neboji experimentovat a zkousi i jine veci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Dnešní článek jen potvrdí, co jsi napsala :-)

      Vymazat