neděle 8. března 2015

Úprava obočí s Brow Tint od MUR - recenze

Hezkou sluníčkovou neděli, milí čtenáři!

Dnes zdravím tedy hlavně čtenářky a přeji vám jen to nejlepší k dnešnímu svátku! <3 A i článek bude dnes vyloženě ženský, protože se zaměříme na dokonalé obočí. To pro mne znamená korunu krásy, stejně jako třeba vlasy, o kterých se to říká více :-)

Než se ale pustíme do článku, dovolím si soukromou vložku: svůj vlastní maturitní ples už mám za sebou, představte si ale, že jsem se připletla k plesu mé kamarádky, jejíž třídě vymýšlím předtančení a tak to celé prožívám, sice v menší míře, ale znovu. Proto je teď můj život hektický více než kdy jindy. Učení stále odsouvám a zaměřuji se na takovéhle záležitosti. Proto i blog jde trošku stranou, ale vydržte to do pondělí!


Dnes bych vám chtěla blíže představit mou novinku od MRL, Ultra aqua brow tint. Už jsem vám ji na blogu letmo ukazovala a schválně, jak obstojí. Přečetla jsem si na ní pár recenzí a byly tak rozporuplné, že jsem se chtěla sama přesvědčit, co je pravdou.

U zahraničních youtuberů, hlavně u Chloe, jsem vždy obdivovala jejich obočí - přesné a přesto vkusné. Měla jsem za to, že to samé dovede i Makeup revolution London.

Tak tedy nedovede. Jeho aplikace je poměrně pracná, zdlouhavá a náročná. Chce to cvik se ho naučit nanášet tak, aby to celé bylo koukatelné. Na fotkách jsem se s tím prděla a trvalo mi dost dlouho, dostat obočí do takového stavu. Navíc nejsvětlejší barva Fair je dost tmavá. Nanáší se pomocí štětečku a barvu musíte nejprve někam nanést, třeba na hřbet ruky, což by mi nevadilo, kdyby produkt stál za to.


Na ruce vypadá barva dobře, přímo na obočí mi přijde taková do zrz. Ale zase na druhou stranu když to vidím na fotce, tak mi to tak hrozné nepřijde, dokonce se mi to i líbí. Ale čekala jsem něco jiného. No tak já vážně nevím, co si o tom mám myslet. Co vy, máte s tímto Brow tintem zkušenost? Vyhovuje vám?


Přikládám i druhé obočí, které mám zvýrazněné tužkou od Essence, kterou mám už po několikáté a vyhovuje mi nejvíc ze všeho, co jsem kdy vyzkoušela. Hlavně odstínem. A když nejsem lenoch a mám ji ořezanou, vykreslí mi i precizní ocásek.


A ještě tu mám variantu č. 3- vykreslení stínem. Tu já nepoužívám, ale teď jsem testovala set na obočí od Rimmelu a i když je na mě tahle barva příliš tmavá, je to skvělá věc. Hlavně přiložený gel, který není čirý, ale hnědý a obočí krásně zafixuje a přiložený kartáček obočí krásně rozčeše a dotvaruje.


Brow tint za pár korun jsem ráda vyzkoušela, znovu bych do něj ale nikdy nešla. Nesplnil má očekávání, je s ním práce a je moc tmavý. Ale na druhou stranu na fotkách vypadá dobře, takže rozporuplné pocity tento produkt nejlépe vystihují. 150,-.

Tužka na obočí od Essence je můj stálý produkt. 50,-.

A set na obočí od Rimmelu Brow this way sice pošlu dál kvůli tmavé barvě (na fotkách to není vidět, ale on vždy barvy 'sežere') ale příjemně mě překvapil, hlavně fixační gel. 130,-.

Tak jakou úpravu obočí preferujete vy?



9 komentářů:

  1. Mám taky ten set od Rimmelu a asi už ho nedám z ruky, ten gel je boží a nikdy jsem neměla obočí tak suprácké, i když tužka od Catrice je taky skvělá :) Do toho tintu od MUR tedy nepůjdu, taky čtu samé rozporuplné recenze...

    OdpovědětVymazat
  2. z tej poslednej fotky sa mi viac páči vykreslené obočie tým tintom ako tieňmi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Brow tint jsem chtěla vyzkoušet a pořídit si ho v další objednávce. Už nechci, jsem ráda, že jsem si tvoje poznatky přečetla :)

    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. No právě ten od MUR vypadá na fotce božsky :))) Ale já tužky na obočí nepoužívám jen raz za čas barvu :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Chtěla jsem si koupit ten set na obočí od Rimmelu, ale zatím se mi ho nepodařilo sehnat. Snad budu mít příště více štěstí. Nad tím MR brow tintem jsem uvažovala, ale už vím, že ho zkoušet ani nebudu. Díky za recenzi :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Já si jako první koupila obyčejnou tužku, Miss Sporty nebo Essence, teď si nejsem jistá, potom jsem si ho začala barvit obyčejným hnědým stínem od Sephory, což mi překvapivě dost vyhovovalo, šlo to rychle, jednoduše, obočí se mi s tím dařilo dělat dokonce i stejné (ano, můj největší problém :-D) a jen jsem to zafixovala transparentním gelem Alverde :-) No a teď jsem si nedávno koupila set na obočí od NYC, podobný tvému od Rimmelu, tak se zkouším naučit pracovat zase s ním :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám taky tu tužku na Essence, jiný produkty jsem zatím nezkoušela :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. tak mám teď tužku od essence a jsem velmi spokojená s odstínem, studená hnědá :) nejradši mám ale brow gel od Catrice, ten jsem teď ale bohužel ztratila, tak musím vyzkoušet ten nový, od Rimmelu myslím :D

    OdpovědětVymazat
  9. Máš nejdokonalejší oči!!! ♥

    www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat