středa 4. března 2015

Plesové šaty - outfit, líčení, doplňky

 Hezké odpoledne, milé čtenářky!

 Dnes vám budu vyprávět příběh o jedněch dokonalých plesových šatech, tak rozkošných a sexy, na které jsem narazila na eshopu Sheinside. Jelikož si v českých kamenných obchodech šaty moc vybrat nedokáži, vsadila jsem na tento eshop, protože nabízí spoustu krásných a hlavně zajímavě řešených šatů. Černé klasické mě už nebaví, navíc je to něco, co budu moci nosit celý život, ne teď. Teď je čas na něco rozvernějšího. Je libo šaty se zajímavými zády, které upoutají pozornost? Ano!


S dnešními fotkami jsem trošku zápasila a vůbec nejsou takové, jaké jsem si je představovala. Denní světlo, stativ, dálková spoušť a já. Fotky bez nohou a bez bot. Žádný ochotný fotograf, žádné vyhovující venkovní místo, kde bych nezmrzla. Tak prosím toto omluvte, ale už jsem to nechtěla odkládat, aby článek nevyšel úplně mimo plesovou sezónu. I když už je asi stejně pozdě, že? Tak alespoň budete mít inspiraci na další rok ;-)


Líčení jsem nechala jednoduché, stíny jsem použila z paletky od MUR, kterou jste mohli vidět v minulém postu. Možná tomu ještě chybí umělé řasy, ale já si vždy říkám, že to už by bylo moc a že to nepotřebuji. Na rtech mám, podle mého názoru úplně dokonalou a barevně padnoucí, rtěnku od Sleeku - v odstínu Liquere.

Vlasy jsem klasicky navlnila na kónickou kulmu a nechala je splývat na jednu stranu.


Šaty jsem objednávala ze Sheinside a najdete je přímo TU. Vždy objednávám nejmenší velikost a nikdy nesáhnu vedle. Sedí mi perfektně, jen ta průhledná záda jsem si musela poupravit dle své výšky, ale to byla maličkost. Na oficiálních fotkách můžete vidět rozparek až do pasu, já jsem ho trošku sešila, abych se v šatech cítila lépe a měla jistotu, že mi nikam nebude vidět. Jinak musím moc pochválit materiál, je opravdu pevný, neprůhledný a šaty jsou pěkně ušité a sukně je krásně bohatá. Byla jsem ohromená. Pásek mám z Ebay a je v tomto případě asi zbytečný, bez něj, jak můžete vidět na posledních fotkách, to vypadá celé lépe. Ten můžete koupit TU.

Náušnice mám také z Ebay a takovýhle look skvěle doplní. Příště, na ostro, k ním vytvořím i líčení s tmavězelenými stíny, nebo alespoň linkou. Odkaz zde. Stejně tak psaníčko, které už znáte.


A ještě na závěr tu mám pro vás tip na další pěkné náušnice z Ebay, které najdete zde.


Jak se vám tyto šaty líbí?

Budu se těšit na vaše komentáře a přeji vám pohodový zbytek týdne, K <3


33 komentářů:

  1. Ty druhé naušnice mám taky :-) Šaty jsou moc pěkné, sluší ti, však na to máš taky perfektní figura. Pro mě by nebyly, asi bych nikam neschovala podprsenku :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Záda jsou perfektní, hezký. S linkou to bude perfektní, nebo s rudými rty, když jsou ty šaty zepředu tak skromné :)

    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat
  3. zajímavé šaty, moc ti sluší :) na ofiko fotkách by mě teda vůbec nezaujaly..
    škoda ne nemáš fotku celé postavy, zajímala by mě jejich délka, protože v tom eshopu jsou teda proklatě krátký! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Musím uznat, že šaty vypadají naprosto božsky!!! :) Tobě to moc sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší, šaty jsou krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  6. hovoríš o čiernych klasických a aj tak si vyberieš čierne, to iná farba na svete neexistuje? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líbil se mi střih a jejich řešení a v jiné barvě je neměli ;-)

      Vymazat
    2. viem, ale v texte poukazuješ na to, že ešte si dosť mladá, aby si nosila aj iné farby akou je čierna a odfotíš sa v čiernej. tým pádom si tú vetu mala aspoň inak sformulovať :D

      Vymazat
    3. Poukazuji na to, že mám ještě čas na černé klasické pouzdrovky, tohle je přeci něco trochu jiného, ne? :-)

      Vymazat
  7. Kristýnko, ty šaty jsou úžasné! Nemluvě o náušnicích, hned jdu projet ebay a pár jich nakoupit, taky jsem plesovou sezónu nejela jiné než statement. Moc ti to sluší a musím ti pochválit vlásky! Zrovna uvažuji nad stejnou délkou a hodně jsi mě k tomu inspirovala. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten cut-out na chrbte sa mi páči! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super Kristýnko! Vypadá to skvěle!
    akorát já bych ty první naušničky nosila obráceně, resp. na druhém uchu :D okey, takže neumím se vyjádřit, abych byla pochopena jak tak čtu. Prostě naušnici co je vidět na fotkách, bych nosila na druhém uchu - vzhledem k jejímu tvaru, aby šla podél obličeje :) Hezký zbytek večera, Anet

    OdpovědětVymazat
  10. Vetsinou mas krasne outfity, ale tomuhle neco chybi. Je to takove mdle, bez smrncu...tezko rict cim to je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, špatnými fotkami ;-) Trošku se stydím, příště už to bude lepší, slibuji!

      Vymazat
  11. krásne šaty :) veľmi ti pristanú!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. No tak ty šaty jsou nádherné. Daleko více se mi líbí na tobě než na té modelce na sheinside. Moc Ti sluší. Já se letos také chystám ještě na jeden ples a šaty (třpytivé) mám objednané také právě ze sheinside, tak jsem na ně zvědavá. Trochu se bojím, že budou moc krátké, ale uvidím až přijdou :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tobe slusi vsechno! Moc hezké saty.

    OdpovědětVymazat
  14. Ty záda vypadají skvěle! Opravdu nádherné šaty, ty se povedly. :) a to psaníčko ♥ Ani fotky se mi nezdají tak špatný, jsi krásná.

    OdpovědětVymazat
  15. Mě se tento styl upnutých šatů až ke krku moc nelíbí, ale Tobě to sluší, krásně ses sladila :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  16. jsou nádherné!:) podobné jsem měla na svém maturitním plese, ale byly o něco více odhalenější a jednodušší:))

    OdpovědětVymazat
  17. tak já trošku rozbiju dav juchajících dam... ne že by se mi ty šaty vyloženě nelíbily, spíš... ta slečna na promo fotce je má velmi limitně krátké a ani procentem to tedy nejsou plesové šaty. Nevím jak dlouhé je máš ty, pokud jsou aspoň nad kolena a ples není nijak významný, tak budiž... plus na předposlední fotce mi přijde že ti v podpaží nesedí?
    Nevím, nechci ti kazit radost negativním komentářem, ale za mě palec spíš dolů. I za líčení, které je tak do práce, nepřijde mi na ples, v té tmě pak bude obličej jako nenalíčený. A abych prudila už úplně nejvíc tak na plesy se nosí vyčesané vlasy na horu.
    Tak jen doufám, že mě neukamenujete :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím musím taky souhlasit.. Hořejšek šatů je moc pěkný, ale sukně zbytečně krátká (ať už na promo fotce) a jakkoliv ve skutečnosti. Kdyby byla až ke kotníkům, to by byly teprve skvělé šaty - na ples naprosto ideální. Jinak mi také přijde, že šaty nad kolena nejsou na ples uplně ideální volba. Ke zbytku nemám jinak vůbec nic, kombinace s páskem se mi naopak líbí (ale z prvních fotek jsem měla představu, že ty šaty jsou dlouhé).

      Vymazat
    2. Na naše 'malé' plesy a maturiťáky je to myslim naprosto perfektni a dostačující, tady se ani dlouhé šaty nenosí :-) Jinak líčení je mdlé, to mě mrzí, měla jsem se nalíčit více, souhlasim! A v podpaží jsou takové divné, ale to je tím, že jsem jim sešila výstřih a založit je na tomto místě není brnkačka. Délka nad kolena pro mě vyhovující. A děkuji za komentáře, vazim si jich :-)

      Vymazat
  18. Ty saty jsou krasny! :-) strasne dekuji za tip s paskem, protoze je to super napad, jak vkusne ozivit jednoduche saty nebo volnou halenku a tilko :-)

    Http://thankgodiamwoman.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. mně se to líbí moc! šaty i náušnice jsou super:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  20. mně odhalená záda přijdou sexy, takže za mě rozhodně palec nahoru! :) jen bych na ples volila spíše výraznější líčení.

    OdpovědětVymazat
  21. krasne saty, sluselo ti to. Pekna:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat