neděle 29. března 2015

Nedělní novinkový rychločlánek

Hezkou, upršenou neděli!

Dnešní krátký a pochmurný den doháním, co jsem odsouvala přes týden. Ještě jsem se ani nedostala k učení, zatím jsem si jen lakovala nehty a koukala na Českou Miss, kterou jsem včera nestihla. Jak se vám letošní trojice vítězek líbí? Já jsem měla jiné tipy, ale nakonec myslím, že porota vybrala dobře.

Dnes vám ukážu pár novinek, jak z mého šatníku tak i  kosmetického stolku, které mi tu za poslední dobu přibyly, dále můj nový lak s úžasným efektem a nakonec vás i pozvu na jednu super akci!


Poslední dobou mám chuť dělat si cokoliv dobrého k jídlu, ať už je to čína s rýžovími nudlemi, avokádová pomazánka, palačinky nebo právě lívance. Snažím se to všechno nesníst večer nad počítačem a učením a nechat si i něco ke svačinám do školy, pak mám hned lepší den. Jo a chystám se ještě na jarní závitky!


Hledání bojovníka proti nedokonalostem na nose má svého vítěze. Můžu vám s čistým svědomím oznámit, že tyto pásky na nos nějakým zázrakem fungují a opravdu proti černým tečkám bojují a když pásek z nosu/čela/brady sloupnete, uvidíte část nečistot právě na pásku. Není to sice 100%, Nivea je ale zaručeně to nejlepší, co jsem na černé tečky vyzkoušela. Balení jsem kupovala ve slevě asi za 70,- a je jich tam spousta.


Dále budu básnit o tomto laku od Lorealu, který patří do kolekce k filmu Padesát odstínu šedi. Na výběr je jich ještě pár, tenhle se mi ale líbil ze všeho nejvíce a když ho v poslední době blogerky tolik vychvalovaly, musela jsem si ho otestovat na vlastní kůži. A je boží! Má voskový efekt, rychle schne a i přes to, že se jeho konzistence špatně nanášela, dávám mu palec nahoru.


Dalším kosmetickým překvapením týdne je čistící mechanický kartáček na pleť od Oriflame SkinPro, který byl překvapením od maminky. Stojí prý asi 700,- a zatím jsem ho zkoušela jen jednou, tak jsem zvědavá, jaké budou jeho účinky a jestli se také stane pomocníkem, bez kterého už nemám ani ránu.


Poslední dva úlovky jsou nekosmetické, prvním je retro batoh, který prostě potřebuji, tahání se s kabelkami je úmorné a bolí z toho záda. Budu to střídat a navíc mám i stylový bágl na výlety na léto. Ach, jak já se na to těším! Sehnala jsem ho v CCC.


No a nakonec jedna taková recese, triko s Marilyn jsem musela ve svém šatníku mít a už teď se těším na teplé počasí a na outfit, který vám s ním nafotím! No a asi si k němu budu muset koupit další novou kabelku :-D Já ho vidím s bílými kalhotami a sakem, jak vy?


A úplně na konec, v sobotu 11. dubna budu na Bloges Marketu, tak doražte, bude to další super akce, určitě ještě lepší, než ta minulá, a hlavně se bude konat ve větších prostorách!


Hezký večer a vstup do nového týdne, budu se těšit u příštích kosmetických oblíbenců!

Sledujte mě na: IG / FB / ASK 

24 komentářů:

  1. Krásné nákupy. Tričko s Marylin je boží, už se těším na outfit :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. krásny lak na nechty, má veľmi peknú farbu :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Jé tak sis nakonec ten voskový lak pořídila, taky ho zbožňuji. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten lak vypada skvele a nemluvim ani o tom tricku, uz ted se tesim na outfit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Musím si koupit ty pásky na nos, diky za typ. Jinak všechno moc hezke.

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné novinky :) jsem zvědavá co budeš říkat na ten čistící kartáček :) pokud bude po čase recenze budu se moc těšit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten lak vypadá opravdu zajímavě, nejsem si jístá, zda se mi líbí nebo ne :D Asi ho budu muset okouknout v obchodě :) A ty pásky určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  8. Ten batůžek se mi líbí :) Jé, tak to mi ČM unikla, to budu muset zkouknout

    OdpovědětVymazat
  9. Som zvedava,co povies na vydrz laku. Mam jeden od Loreal a drzi mi tak 2 dni, aj od inych ludi som pocula podobne staznosti. Daj potom vediet.

    OdpovědětVymazat
  10. To tričko s Marilyn je úžasné, rovnako ako aj odtieň laku, pretože ja milujem takéto šedé nechty... ;-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  11. Ja v poslednej dobe tiež stále niečo varím a pečiem a baví ma to! Dnes som robila banánovú zmrzlinu a bola to mňamka :) A tiež sa vždy snažím odložiť si na raňajky.. potom už keď zaspávam sa teším, ako si to ráno zjem :D Nivea pásiky sú aj podľa mňa naj a naozaj fungujú :) A retro batoh zháňam už dlho, pretože kabelky sú niekedy vážne otrava, tak ďakujem za tip! <3

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji za tip, Nivea pásky určitě vyzkouším :).

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezké novinky! Ty pásky od Nivei používám už velmi dlouho a nic lepšího není! :)

    OdpovědětVymazat
  14. :O Marilyn! Závidím, i když ji vlastně na nějakém triku mám taky :D , ale v tom už jenom spím :D

    OdpovědětVymazat
  15. odkud je to triko s Marylin? úžasný! taky bych chtěla takové <3

    OdpovědětVymazat
  16. Ty pasky budu muset vyzkouset, s cernymi teckami si stale nevim rady :-) Sede laky z teto kolekce se mi taky moc libi a ten batuzek je super :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Paráda, taky se určitě chystám vyzkoušet pásky :) Díky za tip :)

    Michaela z www.modniinspirace.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Miluju to tričko :D ! Už se těším, až ho uvdim v nějakém outfitu :3

    OdpovědětVymazat
  19. Tričko, tričko, tričko!!! Nejaké podobné potrebujem :)

    OdpovědětVymazat