čtvrtek 26. února 2015

Líčení s paletkou od MRL - What you waiting for?

Hezký čtvrtek!

Líčení už na blogu zase dobu nebylo a dnes je správná chvíle to napravit. Už nějaký čas mám ve své sbírce paletek tuhle krásku od značky Makeup Revolution London, která kromě krásných třpytivých odstínů v zemitých, vínových a champagne barvách skrývá i několik matných stínů. Líčí se s ní krásně, no posuďte sami!


Swatche paletky jsem opět nefotila, ale krásně nafocené je můžete vidět třeba zde. S paletkou opět vykouzlíte několik odlišných looků od matných nenápadných, přes tělové třpytivé až po výrazné kouřovky. Já jsem pro vás vytvořila looky dva, první je skoro nenápadný, matný a jarní, druhý o něco více výraznější.


Stíny se skrývají v plastovém obalu a celý je poměrně bytelný. Samotná pigmentace je u třpytivých stínu slušná, jen lehce práší. O něco horší je to se stíny matnými, ty práší o něco více a jsou také méně pigmentované, ale na víčkách vypadají přirozeně, jako kdybyste se právě vyspali do růžova ;-)

Paletku seženete třeba na Eshopu Elnino zde


Líčení č. 1 je nenápadné, něžné a jak jsem již psala, jarní. Z paletky jsem na něj použila jen matné stíny v růžových odstínech, tmavším zvýraznila oblouk a tělovým jsem je rozmazala do neviditelna. Tělová linka na waterline nesmí takovému líčení chybět a tvářenka v barvě stínů také ne. Na rty pak už stačí nanést jen tělový lesk.


Druhé líčení je ve výraznějším duchu, doplněno linkou a tentokrát už se stíny z horních řad, tedy s třpytivými. Mám stíny do růžovofialova ráda, ladí s modrýma očima a cítím se v nich nejlépe. Tohle je takové příležitostnější, klasicky do školy se takhle nelíčím, nebo spíše na to nemám čas, ale líbí se mi. Rtěnka k tomu pěkně ladí, je to Sleek Liqueure.

U tohoto líčení se mi vůbec nepodařilo vyvážit bílou a vypadám bledě, omluvte to, prosím, příště se pokusím nafotit to lépe.

(Jedno zapomenuté líčení s touto paletkou)

Použité produkty:
Klasika v makeupu - Rimmel Lasting finish, tvářenka a konturovací pudr od Sleeku, Korektor Maybelline, báze pod oční stíny od Too Faced, obočí mám zvýrazněno tužkou od Essence a gelem od Alverde.


Uff, takový článek dá zabrat! Myslím, že to bude pro dnešek vše, o víkendu bych vám chtěla stihnout nafotit plesový outfit, aby byl ještě alespoň trochu aktuální a také se ještě na ples chystám, dokonce na dva!

A nesmím zapomenout poděkovat skvělému eshopu Elnino za poskytnutí paletky k recenzi a dárečků do soutěže pro vás!

Mějte se krásně!
K.



25 komentářů:

  1. Paletka vypada moc hezky a liceni taky, moc se mi libi hlavne to prvni :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypada vazne skvele. Obe liceni se mi libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Obě líčení jsou taková něžná a obě ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta paletka je nádherná! Líčení ti moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Líčení je krásné, moc ti sluší :). Já si před časem koupila dvě paletky od Makeup Revolution a moc mi nevyhovují, takže další neplánuju kupovat..

    OdpovědětVymazat
  6. Kráska :-) A ty tvoje dokonalé linky! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne jemné líčenie :) Paletka je naozaj nádherná :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  8. Tvoje fotky líčení jsou vždycky tak krásné! :) A používám stejný makeup a řasenku, jsou to skvělé produkty :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné nežné líčenie! Paletka vyzerá super! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Paletka ma vazne nadherne odstiny. Krasne liceni:))

    OdpovědětVymazat
  11. Líčení se ti moc povedlo. Jsi překrásná! :)

    OdpovědětVymazat
  12. ta tvá jemná tvářička, tomu se prostě nedá uvěřit! :-O Mně se možná o něco málo víc líbí líčení s linkou, protože je o trochu výraznější, ale ty jsi tak jemná, že ti sluší i to decentní :) Nad paletkou popřemýšlím, protože je za pěknou cenu a obsahuje vážně super odstíny! :)

    http://thankgodiamwoman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. prekrásne líčenie! nádherné farby si použila. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Jsi krásně nalíčená, hrozně moc Ti to sluší!
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  15. To prvé líčenie je úplne dokonalé! Naozaj ti takéto jemné ružové odtiene svedčia, vyzeráš ako bábika :)

    OdpovědětVymazat
  16. Holky, děkuji moc za vaše pochvalné komentáře, jste skvělé! <3

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné líčení.. :-) A taky tě vždycky překvapí, že takové ty na pohled "jednodušší" články dají nejvíc časově zabrat? Já si toho jsem vědoma a opravdu se mi tento článek líbí (hlavně to druhé líčení), tak doufám, že to oceňují i ostatní (i když podle komentářů asi ano)... A jinak, musim se poplácat na ramenou, jsem Tvůj 1400. pravidelný čtenář :33 ♥ Měj se pěkně ;) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  18. Ty jsi úžasná, děkuji! <3 máš úplnou pravdu, hlavně do takového clanku nafotit fotky, to da zabrat a někdy je i musím prefocovat několikrát, když nemám svůj den :-)

    OdpovědětVymazat
  19. krasne su tie odtiene a veš čo ti pristane lebo sa ti perfektne hodia tie tiene super::)

    OdpovědětVymazat
  20. kdybych doma neměla milion paletek, tak si od MRL už dávno nějakou krásku objednám :) oba looky jsou fantastický! máš tak nádhernou pleť.

    OdpovědětVymazat
  21. tak krásné líčení se mi nikdy nemůže podařit. Tohle bych někdy chtěla umět.
    Majka

    OdpovědětVymazat
  22. Toto bola jediná paletka od MRL po ktorej som trocha pokukovala, ale mne sa to balenie tak veľmi nepáči, že by som sa ňou nerada líčila, takže by to bol zbytočný nákup. Avšak líčenie vyzerá skvele, aj tie tieniky sú nádherné :)

    OdpovědětVymazat