neděle 22. února 2015

3 kosmetické must-haves produkty!

Hezkou neděli, mé milé čtenářky!

V dnešním článku vám představím mé kosmetické novinky, které opravdu stojí za to a myslím, že by měly být součástí a základem každé kosmetické taštičky. Jedná se o dražší produkty, do kterých se opravdu vyplatí investovat a se kterými budete dobří parťáci, dlouho!


Začnu paletkou očních stínů od značky Urban Decay, která se jmenuje NAKED2 basic. Tu seženete na Galaxii přání asi za 600,-. Je to paletka 6 stínů v přirozených, zemitých odstínech, matných, jen ten první krémový obsahuje shimmer. Swatche najdete na gůglu, mně je vždy líto do paletek sahat prsty a proto je nefotím. Jsem moc ráda, že je tahle paletka součástí mé kosmetické výbavy, vyniká v ní, používám ji často, je zkrátka skvělá. Nejtmavší stín nepoužívám klasicky na víčko, ale dělám s ním linku. A představte si, že se mi líbí ještě víc, než když ji dělám gelovkama. Je taková nenápadná, a přesto oko krásně zvýrazní. Nejsvětlejším stínem se dá krásně rozjasňovat. Myslím, že je to skvělý kousek i pro ty, kdo se sice líčí rádi, ale jdou vždy na jistotu a sahají vždy po tom stejném, osvědčeném. Tohle je neutrální paletka, se kterou se dá vykouzlit spousta looků :-)


Rozjasňovač od the Balm je další, osvědčená klasika, u které je jasné, že nešlápnete vedle. Já si vybrala Cindy-lou manizer a stále nevím, jestli jsem nechtěla spíše Mary-lou. No nic, to zjistím jedině, až budu mít oba. Od další koupě mě ale odrazuje fakt, že se mi ten můj, po několika týdnech v šuplíku bez nějakého tahání ho s sebou v kosmetické tašce, vysypal. Sice jsem ho dala dohromady, už to ale není ono a u tak drahého produktu mě to docela mrzí. Kupovala jsem ho na oficiálních stránkách za 500,-.

Na tvářích vypadá krásně, přirozeně a kromě toho, že ji rozjasní, plní i funkci tvářenky.


A další, pro mě v poslední době úplně největší 'peckou', je tenhle korektor od Maybelline, Instant Anti-age Effekt. Ulovila jsem ho v Německu, kam asi budu pro kosmetiku jezdit častěji, protože se to opravdu vyplatí a jejich regály jsou úplně jinak zásobené.

Korektor je kosmetickým světem, hlavně tím zahraničním, docela proslulý. A zaslouží si to. Specifická aplikace mu dodává na zajímavosti - to se mi opravdu líbí. Někdo říká, že je to nehygienické, ale když si ho necháte sami pro sebe a nebudete ho půjčovat, nevidím na tom nic špatného, sahat prsty do kalíšku je asi ještě horší.


Celé to spočívá v tom, že otáčíte vínovou částí a z měkounké houbičky vám vylézá samotný korektor. Ten je superkrycí, na mé kruhy pod očima je úplně geniální. Je to zatím to nejlepší, co jsem na ně vyzkoušela. Kryje perfektně, drží celý den, do vrásek sice zalézá, ale tomu se neubráníme nikdy, no a jeho dokonalý finiš je prostě neodolatelný, jako by úplně splynul s pletí. Mám odstín 03 FAIR a paradoxně mi v obchodě přišel světlejší než 01. Já tedy nejsem moc bledý tip, a tak mi sedí perfektně. Ale myslím, že světlý je dost, i teď, v zimě. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, možná že ta může za to, že korektor nedělá vrásky a na pokožce působí vypnutě a svěže.

Jeho aplikace je příjemná a jednoduchá, po nanesení houbičkou stačí jen pár dotyků prsty a vše je na svém místě. Je ho necelých 7ml a já vím, že budeme parťáci až do jeho konce, a pak si koupím další!

Dá se sehnat opět na Galaxii a doporučuji ho všemi deseti! Tam překvapivě stojí asi o polovinu méně než za jakou cenu jsem ho kupovala já.

Máte vyzkoušen některý z dnešních kosmetických produktů? Jaký? Souhlasíte se mnou? Přeji vám pěkný zbytek neděle, Kristine <3



25 komentářů:

  1. Ani jeden vyzkoušený nemám, ale musím říct, že si mě vážně nalákala! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten rozjasňovač si dlouho přeji :)

    Janina z Blogopisu

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám ani jeden, ale Naked Basics 2 si chci taky koupit. Každopádně ted jsem si koupila paletku Nars, tak chvíli počkám :). Rozjasnovač theBalm se mi taky líbí, ale nejěk se nemůžu rozhodnou, který potřebuju (chci).. Ten korektor jsem zkoušela ve Španělsku a asi by mi moc nevyhovoval, tak jsem ho tam nechala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu takový základ, který by neměl chybět v žádné kosmetické taštičce ;) Super článek!
    mujfialovysvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Zkušenost mám pouze s Cindy Lou a jsem spokojená. Sice se mi zatím nerozsypala, ale v balení se tak nějak viklá. Takže taky žádná sláva. Na pleti ale vypadá božsky :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. paletka vyzerá super. určite sa oplatí do nej investovať. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Na ten korektor si taky brousím zuby :)

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka stinu vypada velice dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. mám korektor a leží mi už několik měsíců v šuplíků, krytí nic moc, je takový suchý a leze mi do vrásek, což mi třeba kombinace Affinitone + Match Perfection nedělá... za mě bohužel vyhozených 10 euro :(

    OdpovědětVymazat
  10. Paletka vypadá skvěle a korektor taky. Máš to i krásně nafocený. :)

    OdpovědětVymazat
  11. age rewind mám, len v blbom odtieni, takže ho používam v lete, keď som opálená. Zvyšok ma neláka

    OdpovědětVymazat
  12. Tento korektor mám taky a plně souhlasím s tvým názorem, zatím je to nejlepší korektor jaký jsem vyzkoušela :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Já s tenhle korektor už chci také delší dobu koupit, ale zatím jsem se k tomu nějak nedostala :( Každopádně při příští návštěvě Drážďan si ho doufám domů už také odvezu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Souhlasím s tebou. Mám to podobně. Až pojedu do zahraničí, doufám, že konečně ten korektor vyzkouším, když je to takový zázrak :-)
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
  15. Český sortiment mě tak štve a netýká se to jen kosmetiky, ale bohužel i kvality. Vždy... když vycestuji, tak prskám! :D Po Naked2 basic už dlouho pokoukávám a asi je čas do ní investovat! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ten korektor je úplně super! Až jednou ve vzdálené budoucnosti dopotřebuji svůj Camouflage od Catrice, pokusím se ho také sehnat :) a ty Naked Basics jsou parádní. Nemyslím si, že se z té úplné řady dají využít všechny odstíny a tato paletka je i o dost praktičtější :) mně se možná víc líbí ty Naked 1, které mají výraznější odstíny :)

    http://thankgodiamwoman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Z tvého výčtu znám Urban Decay stíny a nedám na ně dopustit. Pokukovala jsem po rozjasňovači the Balm, ale nakonec jsem si koupila od NARS, tak snad někdy příště.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Korektor bych si ráda koupila,ale na Galaxii,jak píšeš, jsem ho nenašla,tak nevím..:( Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady: http://www.galaxieprani.cz/galaxieprani/eshop/21-1-KOREKTORY/0/5/2819-MAYBELLINE-INSTANT-ANTI-AGE-EFFEKT-KOREKTOR-22-LIGHT
      Ale momentálně bohužel není skladem :/

      Vymazat
  19. O cem bude dalsi clanek a kdy? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chystám se ho jít napsat, i když už skoro nemám síly. Vyjde zítra. Bude to líčící článek s paletkou od MUR :-)

      Vymazat
  20. Ten korektor jsem si poslední dobou hrozně oblíbila, takže ho v Německu plánuji koupit do zásoby :)
    Hezký článek!

    www.hilychee.com

    OdpovědětVymazat
  21. Paletku Basic2 som si chcela kúpiť, ale nakoniec som si kúpila Naked3, ktorá je odtieňovo úplne inde, ale mojim očiam dosť lichotí. Ak by som si kupovala rozjasňovač theBalm, tak najskôr Cindy-Lou, pretože naružovelý rozjasňovač ešte nemám. Namotala som sa znova na kúpu tohto korektora, o ktorom počujem len chválu, i keď ma mrzí, že tiež lezie do vrások. Ja viem, tomu sa človek nevyhne, ale vadí mi, že bežne mi vrásky nevidno, no s korektorom sa to rapídne mení.

    OdpovědětVymazat
  22. Ten rozjasňovač mám Cindy-Lou a taky se mi vysypal, ale po té, co jsem ho dala do kupy alkoholem funguje naprosto skvěle a musím říci, že asi i trochu lépe, protože méně práší. Zvláštní, že u tebe tomu tak není... :-)

    OdpovědětVymazat