neděle 4. ledna 2015

Gel lak Sally Hansen - opravdu je to taková bomba?

Vítám vás v posledním prázdninovém večeru!

Dnešní článek bude dlouhý, připravte se na to. Dala jsem si za úkol ho sepsat než začne školní shon a ráda si tak tuhle položku odškrtávám a cítím, jak se mi ulevilo. Nevím, jaké budou na dnešní článek reakce, ale musela jsem vám napsat můj pohled na tuto novinku. Je to samozřejmě individuální, každá máme jiné nehty a jiné představy. Shrnu všechny dojmy, které jsem si za 3 měsíce používání této sady získala a tedy jen pozitivní nebudou. Budu asi trochu přeskakovat, mám toho v hlavě moc. A klasický postup dnes nečekejte, to už bylo popisováno tisíckrát.

Když se o novince začalo mluvit, zaujala mne, jako každá novinka, která se nehtů týká. Lákalo mě udělat si gelové nehty doma, nemuset nikam do salónu, nemuset se o nehty dva týdny starat. A když se do toho vložila mamka, že by se jí to taky líbilo, viděla jsem tu investici ještě nadějnější a výhodnější... a když se naskytla možnost sadu dovézt z USA, kde je levnější, bylo to.

sally hansen gel polish

Cena
V Česku stojí sada 3000,-, s nějakými slevami se dá sehnat asi za 2200,-. Kupovala mi ji Markétka v USA a tedy fakt se to nevyplatilo, ještě následné shánění amerického adaptéru, který stál další 300,-, byla vážně zábava. Na ebay prý stojí dolar, ale čekejte si na to měsíc, že. Takže cena nakonec byla tak cca 2200,- i z Ameriky, včetně adaptéru. Jo, a z ebay to prodejci do Česka neposílali v té době, kdy jsem to objednávala já. Nevím, jak je to teď ale tam se ceny pohybovaly kolem 1550,- i méně a ještě byste museli zaplatit zprostředkovatele.

No, ok, tak to bychom tedy měli. Nadšeně jsme si zagelovaly nehty setovým lakem Shall we dance a užívaly si to, náramně. Jenže, za 3 dny mi ty nehty nějak zežloutly. Nevěřila jsem, že je to možné, ale opakovalo se to i při dalších aplikacích. Gel vydržel 2 dny krásný, čirý, třetí den začal žloutnout. No, a to vám nikdo neřekne, žejo. Zajímalo by mě, jestli se to děje i vám? Mě gel lak vydrží pěkný týden, následně po něm se mi začnou odlupovat konečky. (třepí se mi vlastní nehty a s nimi jde i gel) Vždy ale jen kousíček a to pak už jede celý nehet pryč, já to totiž nesnáším a hned to loupu, stydím se za to. Ale když to strhnete, bolí to a poškodí vám to nehet samotný. A když si chcete dodělat jen jeden, musíte načnout kvůli tomu alkoholový papírek, který byste jinak použili na všech deset a který vyprchá, když s ním čistíte nehet a nevydrží na setření výpotku a tak musíte načnout další. To je tedy sranda. Dají se dokoupit, stojí ale 10 kusů 150 korun. Nejdříve jsem sháněla hodněprocentní alkohol v lékárnách, ten ale neprodávají a nakonec jsem zjistila, že francovkou to jde také, udělá úplně stejnou službu!

Aplikace
-Musím říci že když lakuji nehty sobě nebo mamce touto metodou, cítím zodpovědnost, protože když nanesete gelu moc, v lampě se rozlije z nehtu na kůžičku a to se pak můžete jít zahrabat a začít s nehtem znovu, protže by se to hned odlouplo. A také je nutné nanášet slabé vrstvy, jinak gel zbublinkovatí a nebo se zvrásní. Na to já často doplácím. Takže si troufám říci že tohle prostě není pro někoho, kdo to s lakem neumí a v samotném lakování se není jistý.

(Shell we dance 120)

Výdrž
-Na mých pevných nehtech jen tak tak ty dva týdny vydrží, ale druhý týden je to celé nehezké a raději je ještě zalakovávám klasickým lakem, sem tam se mi i sloupne celý nehet.
-Na mamčiných slabých nehtech nevydrží vůbec, tak 3 dny a pak to jde dolů.

Odstraňování
-Jedině alobalovou metodou. Zkoušeli jste si sami někdy obalit všechny nehty alobalem tak, aby v něm vydržel vatový tampón na místě a nepohnul se? To je výzva, doslova.
-Navíc mě se nikdy po tomto procesu lak nesloupne sám, celý. Musím mu vždy pomoci a nehty mám poté stejně takové chlupaté. Doufám že víte, jak to myslím! Jo, a trvá to pekelně dlouho.

Mé rychlodojmy:
-Gel lak žloutne, mění barvu.
-Při zapékání barevného Shall we dance (jen této barevné vrstvy) jsme skákaly bolestí, fakt tomu nerozumím, ale bolelo to, i když jiné barvy ne. (pozn.: výrobce to uvádí v příručce, že se to může stát, podle toho jak je kdo citlivý)
-Červený lak se po zapečení stahuje a jsou vidět bílé konce.
-Celý proces trvá, i když ne o moc déle než klasické lakování, a moc mě to nebaví.
-Lahvičky s bazí a top coatem nebyly plné jako barevný lak. Tomu nerozumím, v čem je problém?! (navíc ty se nedají sehnat v eshopu, jedině v drogérii za plnou cenu, takže nás nemine investice do topcoatu a basecoatu za 600,-)
-Jednotlivé laky, ubrousky a odlakovač se dají dokoupit v DM (za 300,-), laky ale seženete mnohem levněji na Galaxii, tam stojí jen 100,-, nejsou ale skladem moc často, musíte si to vychytat. Odlakovač můžete dokoupit jakýkoliv s obsahem acetonu a bude plnit stejný účel, ubrousky nahradí Alpa.


Co se mi na tom líbí
-Že když se mi nehet ze strany naštípne, což se mi děje často, dá se jednoduše zagelovat a zamezit tak jeho zlomení.
-Že když celý proces ukončíte, je povrch nehtu opravdu tvrdý a můžete jít hned dělat úplně cokoliv.
-Nehty vůbec po zapečení nezapáchají, jako klasické laky.

Shrnutí
Když bych to měla celé shrnout tak vlastně ani nevím, jak z toho ven. Jsem ráda, že jsem gel laky vyzkoušela ale kdybych tohle všechno věděla (což je samozřejmě nemožné vědět to do předu, když si to sami nevyzkoušíte) sadu bych si nekoupila a vyřešila bych to klasickou led lampou, cca 500,- na ebay, a koupila bych si jiné značky, třeba CND shellac.


Mamčiny nehty před aplikací gellaku a hned po. Vypadá to opravdu pěkně, to se musí nechat :-)


Nude barva na mých nehtech vypadalo moc hezky, také ale časem trošku zežloutla. Je krásně přirozená a obsahuje mini třpytečky. Níže mamčiny nehty hned po zapečení, můžete vidět odkryté konce nehtů, jak se gel 'stáhl'.



Mě teď moc zajímá, jaké jsou vaše zkušenosti s touto novinkou? Souhlasíte se mnou, nebo ne? A máte vyzkoušeny jiné značky gel laků? Těším se!

Edit: Ještě jsem tedy chtěla dodat, že mým cílem nebylo vás odradit, ale jen uvést věci na pravou míru tak, jak je vidím já. Chápu a věřím, že pro někoho to je a byla super novinka a nevyvracím to, že pro někoho to nemůže být stále dobré. Koneckonců pozitivní recenze převažují a já nechtěla úplně docílit toho, že ta má je negativní, tak to ani já nevidím, že je to špatné. Jen mi to nepřipadá takové, jaké to všichni popisují. Sadu budeme používat dál, i když představa, že to mamce budu předělávat každých pár dnů se mi úplně nelíbí :-)



50 komentářů:

  1. Hmmm, tak to mě odradilo si tu sadu koupit. To radši zůstanu u klasických laků na nehty.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsi první člověk, u kterého čtu, že mu sada nevyhovuje. Já jsem teď začala používat klasicky base coat, svůj lak, top coat od sady Konad a jsem spokojená, takže o Sally ani moc neuvažuji. Pěkně napsaná recenze :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím. Já vyzkoušela nedávno lak od CND vinylux a také drží skvěle!

      Vymazat
  3. Dik za recenzi, kde se clovek docte i neco jinyho nez jasani:) Ja o tehle sade taky uvazovala, ale nakonec me odradila silena cena.Od jeziska jsem ale dostala lampu a k tomu strip lak od firmy allesandro,ktery funguje tak,ze jedna lahvicka plni funkci base i top coatu,barevny lak si muzu dat i neoriginalni (i presto,ze je doporucovan original).Postup je stejny jako s gel lakem.Zatim jsem hodne spokojena,ale je to dost i ovliveno tim,ze na mych nehtech kazdy lak vydrzel max den.Co je na tom vsem nejlepsi je ale to, ze se clovek nemusi otravovat s zadnym alobalem, ale az ho nehty omrzi, tak se jednoduse odloupnou.

    Travel notes

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, děkuji za komentář. O těchto gellacích jsem si také něco přečetla, vypadají dobře, jen mě děsí to sloupávání, nedokáži si představit že když to jde jednoduše sloupnout, neodlupuje se to i když nechceš :-)

      Vymazat
    2. Já to dělám úplně stejně, prostě barevnej lak co mně přijde pod ruku. Jediný co, tak občas dokoupit podklad.

      Vymazat
  4. Jak to tak vidím, tak za ty prachy raději zůstanu u klasických laků. Nehty mám dlouhé a pevné, sice se občas třepí, ale není to zas tak hrozné, abych potřebovala gel laky :) Moc dobře napsaná recenze, určitě spoustě lidem pomůže v rozhodování!

    OdpovědětVymazat
  5. No me celkove prijde ze tohle vyjde na hodne penez nez normalni gelovky ci neco tomu podobneho. 😊 jako nehty jsou po tom vazne pekne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. mám vyzkoušeno, a už to v životě nechci vidět, brutálně mi to zničilo nehty (a to nejen ty, co se samy po 1 dni začaly odlupovat, ale i ty, co jsem sundala klasicky - roztřepené špišky, oddělené přímo vrstvy nehtů hluboko do lůžka atd.) a dávala jsem je dohromady půl roku
    Shell we dance mi žloutnul také - viz odkaz
    https://www.facebook.com/BlondiesBook/photos/pb.479544592072330.-2207520000.1420400406./972366869456764/?type=3&theater

    K Shellacu, i on vrásní, může se odloupat, apod. pokud se dá moc tlustá vrstva a kurz na něj bych řekla, že se vyplatí absolvovat (sama mám na jeho aplikaci certifikaci)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  7. Zalíbilo se mi to pro mamku k narozkám, ale i vzhledem k té ceně se asi spíše porozhlédnu po nějaké sušičce na nehty, kterou už dlouho chce :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem chodila na CND shellac a musím napsat, že mi vždy vydržel max. 5 - 7 dní... pak se mi začal loupat a protože nesnesu pohled na nedokonalé nehty, tak jsem si ho vždy v práci sloupla a tím jsem si strhávala i vrchní vrstvu nehtu. Nechala jsem si ho udělat pouze 3 x a pak jsem si řekla, že mi to za ty peníze a křehké nehty nestojí. Teď si lakuju nehy doma nejčastěji laky od Sally Hansen a Rimmelu. Těším se ale na novinku od Sally Hansen - Miracle gel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám úplně stejně, také pohled na odrbané nehty nesnáším a loupu to. Tak nakonec asi klasické laky budou nejlepší, na novinku se také těším, i když bude docela drahá :-)

      Vymazat
  9. Já sadu používám od září a jsem s ní moc spokojená. Vydrží mi těch 10- 14 dní- jen mám problém s ukazováčkem na pravé ruce (ale bude to zřejmě větší namáhání). Tak si případně tenhle prst předělám po týdnu. Na začátku jsem ale udělala velkou chybu- nechala jsem si sundat gelové nehty a ihned na to aplikovala tuto sadu. Jenže nehty byly narušené, ten gellak se do toho úplně zažral a sundávání nebylo snadné. Teď už ty porušené nehty mám odrostlé a aplikace je mnohem lepší. S tím světlým lakem zcela souhlasím- také mi pak změnil barvu a pálení bylo ukrutné. Myslela jsem, že je to způsobené tím, jak jsem měla porušené nehty. Ta barva po zažloutnutí byla hnusná :( Ale je to jediný odstín se kterým jsem měla problémy. Používám tu klasickou červenou, co je v nabídce a žádné stáhnutí barvy jsem nezaznamenala. Je pravda, že je potřeba si při lakování dávat pozor na tenčí vrstvy, ale jde to po pár aplikacích vychytat. Ten lihový tamponek mi vydrží na otření před aplikací i na výpotek- ubrousek vrátím do toho pytlíčku a za těch 20 minut aplikace nevyschne. Ale pokud předělávám jen jeden nehet, tak používám obyčejný líh z lékárny a v pohodě. Jediné co mě teda štve, tak ta alobalová technika :( Máš pravdu, že zadělat si 20 nehtů do alobalu, aby to bylo napevno a polštářky se nehnuly, to je nadlidský úkol. Ája z Beatypedia by Aja psala, že si nehty nalakuje jakýmkoliv topcoatem a pak to jde sloupnout i bez odlakovače- to jsem ještě nezkoušela, tak nevím. Každopádně jsem ráda, že jsem si sadu koupila. Nehty jsou luxusní- krásně se lesknou, jsou po aplikaci hned pevné a upravené. Teď jsem poprvé objednala nějaké jiné barvičky z Galaxie, tak jsem na ně také zvědavá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že ti takhle vyhovuje. Určitě je to lepší varianta než klasické gelové nehty. To s tím top coatem jsem četla také, ale slupovala bys to tak jako tak, tak si myslím že by sis i ten nehet poškodila, mě se vždycky naruší ta první vrstva, třeba v půlce se mi odloupne. Ale vyzkouším to!

      Díky za komentář!

      Vymazat
    2. Já taky sadu používá od léta a jsem s ní moc spokojená. Je třeba dávat tenčí vrstvy. Nevydrží 10 manikůr, ale mnohem více. Já jich mám za sebou asi 20 a ještě jsem neotevřela novou lahvičku topcoatu ani basecoatu. A to je mám koupené už 3 měsíce. Taky si připadám hodně nemotorná s motáním alobalu, proto jsem si koupila na aliexpressu toto:

      http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-200Pcs-Nail-Gel-Lacquer-Polish-Foil-Remover-Wraps-with-Acetone-nails-tools/1671424705.html

      Vymazat
  10. Hrozně moc ti děkuji za tuto objektivní recenzi! :) Moc se mi líbí, že jsi to psala i z pohledu tvojí maminky, protože já mám taky hodně slabé nehty. Tušila jsem, že to nemůže být tak dokonalé, jak to na první pohled vypadalo. Jsem fakt ráda, že jsem do této sady neinvestovala.

    OdpovědětVymazat
  11. Napríklad na blogu redblackwhite-nelka som čítala, že na domáce gélové nechty je lepšia sada od Orly, takže už vtedy som mala taký podozrievavý pocit na sadu od Sally Hansen - a som rada, že som sa dostala aj na tvoju recenziu, lebo to aspoň potvrdilo moje pocity. :D Nadobúdam z rôznych recenzií taký názor, že SH má lepšiu skôr starostlivosť o nechty.
    Inak čo sa ešte týka týchto sád, celkom by ma zaujímalo, ako funguje Rocklac, na ten som videla len pozitívne ohlasy, ale ktovie... človek si asi naozaj musí všetko poskúšať sám. :D

    OdpovědětVymazat
  12. No konečně někdo kdo neskáče nadšením :). Už jsem si říkala že jsem asi divná. Já doma lampu mám už dýl tak jsem kupovala jen base, top, a jeden barevný lak. Shell we dance. Zaprvé, absolutně mi nekryl, musela jsem dát tři celkem tlusté vrstvy aby bylo něco vidět. Což šlo hrozně špatně dolů potom. Tak jsem se smířila s tim, že holt tu barvu mít nebudu a dávala jsem pak už jen tenké vsrtvy s tím, že mi hoodně prosvítal nehet. Zadruhé, výdrž otřesná, dokonce klasický lak na nehty mi vydrží dýl než tohle :D. A ne, nenanáším to špatně, nikde mi to nepřetéká, nehet odmašťuji, prostě všechno OK. Ale i tak se mi třetí den začíná na některých nehtech u konečků oloupávat.... A při odstraňování mi taky ten nehet dělá "chlupatý" (jo, vím co myslíš :D). Za mě rozhodně ne a nevím co budu dělat s těma lakama :D. Kdo by měl zájem za symbolickou cenu, tak e-mail havranova.i@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Na článok som sa celkom tešila už odvtedy ako som si u Škodulky prečítala, že sa naň chystáš...bola som zvedavá:) Tak prihodím teda aj moje reakcie....Ja taký bledučký nemám, takže to žltnutie neviem posúdiť...sama už namiesto papierikov používala čistý alkohol,ale dobre vedieť že teda postačí aj alpa:) Čo sa týka tých bielych čiarok pri červenom laku, mne sa to stalo práve pri jednom bledučkom, ale ono treba len viac potiahnuť lak akoby až za koniec nechtu a potom aj keď sa lak v lampe stiahne, tak to bude ok...hoc verím, že pri lakovaní kratších nechtov je to celkom problém...no a záver...ja som na svojich nechtoch skúšala aj gellaky s inou lampou a vydržali mi 4 dni...klasické gélové laky aj s tipmi od manikérky mi vydržali asi týždeň....takže, keď mi nechty vydržia s týmto lakom 11 dní bez akéhokoľvek olupovania, tak úplne jasám....a som najspokojnejší človek na svete:) Takže ja zas musím SH laky obrániť...ale samozrejme zas subjektívne z môjho pohľadu....ale veď tak to asi býva vždy, že niekto je spokojný, in nie...pokiaľ by som mala skúsenosti ako ty...lak by pálil...olupoval sa...a ešte aj získaval žltý nádych tiež by ma to netešilo...:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ešte som vlastne chcela k tej aplikácii..to máš úplnú pravdu, že tam treba dať pozorný...mne to trvá vždy teda cca 25-30minút, kým nechty pekne opilujem, zatlačím kožičku....a pekne nanesiem laky na nechty....tak, aby neboli na kožičke....atď...aby boli vrstvy tenučké a rovnomerné a zároveň, aby boli dokonale pokryté aj tie špičky a neostávali tie biele okraje.....dosť ma prekvapilo, keď som čítala, že niektoré kočky to stíhajú za 10min....ale zas lak je okamžite suchý...takže to vychádza skoro ako klasické lakovanie so všetkými fázami schnutia..

      Vymazat
  14. Mňa odrádza to odlakúvanie… asi do toho nejdem.

    OdpovědětVymazat
  15. Mi odstín Shall we dance dělá úplně to samé, po pár dnech zežloutne a není hezký, řeším to pak tak že ho přelakuju střibrným třpytkatým lakem. Ale zrovna u téhle nude barvy mě to dost štve, ale je to asi od laku mám doma ještě Wine not a rudě červený a ty krásně sedí, barvu nemění a kolegyně v práci mi dokonce chválily odstín, že tak krásnou červenou dlouho neviděly. Za mě je velké plus to jak se mi kupodivu spravily nehty a hodně porostly, ovšem 300,- za jeden lak a další příslušenství to je ranec :(

    OdpovědětVymazat
  16. Mám chuť ti snad dát radostí pusu .D Ne vážně jsem ráda, že někdo napsal normální recenzi!! Žádnou juchací oo jak je to super jak je to dokonalé a nádherné když jsem to dostala zadarmo musím pochválit i kdyby mi to sežralo ruku! Protože už jsem byla nahlodaná že to musíme s kolegyní vyzkoušet, obě pracujeme a i na sobě používáme značku CND Shellac. Ten vydrží 2-3 týdny a jen ke konci třetího týdně možná není až tak lesklý, jinak drží krásně i když se vlastní nehty třepí, je krásně barevný, dobře se sundavá a neničí nehty. Stahování u konečků je také maličko, chce to trochu cviku při nanášení. A právě když jsme s kolegyní četli všude ty pochvalné ody na tohle říkali jsme si ,že to musíme vyzkoušet, protože Shellac jedna lahvička vyjde na 500,- a takhle na 300,- tak nás zajímalo jestli bychom byly stejně spokojená jako se Shellacem, ale i ta síla krytí na tvých fotkách se mi moc nelíbí :/ takže díky za ušetřené penízky :) A i to že nehty pálí věřím, u shellacu v pohodě,ale zkoušeli jsme LCN a štípalo jako blázen.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-DDD
      Díky za přínosný komentář, Shellac asi budu muset omrknout, začíná se mi líbit :-)

      Vymazat
  17. Tahle sada mě nelákala. Přijde mi to příšerně předražené už jen při letmém porovnání cen gel laků na netu a jen vydařený marketingový trik, kdy vás výrobce láká, abyste si od stejné značky samozřejmě nutně pořídili všechno včetně lampy, protože jinam vám to nebude fungovat. Což je samozřejmě kec, když si to člověk poskládá sám, vyjde mu to levněji a koupí si produkty, které mu stoprocentně vyhovují a fungovat to bude. Mám svoji lampu a k tomu nějakou startovací sadu objednanou z netu, mamka si chce dělat klasický gelovky. Já chtěla gel laky (gelovky se mi nelíbí) a na první pokusy jsem si koupila gel lak od Essence (s tím, že až se to pořádně naučím, objednám si něco lepšího). Jenže jsem na tom podobně jako tvoje maminka. Mám slabé nehty, zatím mi to moc nedrží, což by se sice dalo přičíst i tomu, že to neumím udělat a hlavně mi to nešlo sloupnout a po sundání jsem měla poškrábané nehty. Do těch nehtů se to prostě asi fakt nějak zažere a pak to jede dolů všechno. Naproti tomu když jsme gel lak zkoušely na mojí mamce, tak výdrž perfektní a po sundání nehty jak nový.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je to same kdyz zacali nehty...staly 1500 a dnes uz se delaji kolem 400 :) casem bude mit i toto polovicni cenu. Je to HIT a musi se toho co nejvice prodat :)

      Vymazat
  18. Já si koupila z druhé ruky sadu na CND Shellac, vyšlo mě to asi na 1300 včetně všeho. Já ale nepoužívám barevné gellaky, jen base coat, top coat a na to si lakuju klasické barevné laky, takže se žloutnutím nebo bílými konci neporadím. Ale vydrží mi pěkný tak týden, pak se mi gel postupně sloupává, tak je potom sloupnu všechny, alobal vůbec nemusím používat, a nehty jsou zcela bez poškození. Hodně asi záleží na kvalitě nehtů.

    OdpovědětVymazat
  19. Uvažovala jsem o koupi, ale nejsi první, kdo je má lehce negativní, proto raději zůstanu u lakování by myself a nebo při salónové verzi. Člověk si sice zaplatí, ale copak mu stojí za to trápit se kvůli těmhle nevychytaným vymoženostem?

    OdpovědětVymazat
  20. já tedy nedám na sally dopustit! je perfektní vvydrží mi i tři týdny!

    OdpovědětVymazat
  21. Mne sa nikdy nechce čakať kým mi vyschnú nechty a tiež som rozmýšľala nad kúpou ale keď som videla cenu tak ma to hneď odradilo ale laky od Sally Hansen milujem <3 aj keď sú drahšie ale zato omnoho dlhšie vydržia
    http://fashionworldbyterez.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. Já tedy nad touto sadou celkem uvažovala, protože se na ní pěla óda ze všech stran, jen mě trošku odrazovala ta cena, protože 3000 mi přijde celkem dost. Kdysi jsem zkoušela dělat gelovky a za celou sadu jsem dala 2000. Když vidím, kolik je kolem toho starostí, asi si to nepořídím, protože už takhle nemám moc času si nalakovat nehty, natož toto .. :-)
    Moc děkuji za recenzi :-) !

    Kate's diary

    OdpovědětVymazat
  23. Jsem ráda, že jsem si přečetla i recenzi od někoho komu nevyhovuje. Jsem právě ta, která si s lakováním není moc jistá, takže to asi nebude nic pro mě :)
    beautylook.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Když si koupíš lak na nehty z DM z Německa, vydrží taky týden a nestojí ani 2 eura.
    Tohle je teda dost drahá sranda na to, co je s tím práce a že to tak dlouho nevydrží.

    OdpovědětVymazat
  25. Musím říct, že mě tato hitovka nijak nezaujala a ani mě neláká... jen sestra po ní pořád touží, i když si uvědomuje, že to nepotřebuje :D :) ale ona je nehtový maniak...
    poslala jsem jí tvojí recenzi, aby nečetla furt jen samé kladné hodnocení :)

    OdpovědětVymazat
  26. vypadají krásně přirozeně :) kupovala jsem si podobný set pouze od jiné značky, ale vůbec na to nemám čas :/

    OdpovědětVymazat
  27. Já používám jiné gel laky, a nesnáším, když se mi celý sloupne!

    OdpovědětVymazat
  28. Kristi, myslím, že některá negativa, která tě odrazují jsou takové ty začátečnické chybky, dá se to vychytat. Já jsem dělala klasické gelové nehty, takže s tím nemám problém, ale pravdou je, že pokud si to člověk detailně vše nenastuduje, že může být rozčarován.
    S tím alkoholem bych ti chtěla poradit, můžeš to setřít klasickou francovkou na tamponku, nemusíš ty alkoholové ubrousky vůbec kupovat, nebo stačí líh z lékárny.
    Aby ti barevný lak neujížděl od konečků, je třeba podtáhnout volný okraj nehtu a především pracovat rychle. Tzn nalakuj si třeba jen dva nehty, dej je zapéct a pak další dva.
    Kdo má křehké nehty nebo se mu třepí, tak tam nepomůže ani svěcená voda, tam to fakt tak dobře držet nebude, to je marná sláva, není to vhodné úplně pro každé nehty stejně jako nehtová modeláž.
    Shell we dance jsem ted zrovna měla na nehtech a zežloutnul mi taky! Hodlám udělat swatch všech odstínů, takže to v článku určitě zmíním. Je to ale spíše mléčný lak, takže kdo si stěžuje na krytí, tak je to maličko mimo, není to krycí lak stejně jako nejsou krycí všechny gely u modeláže, ale asi by to měli napsat na obalu, aby se předešlo nedorozumění.
    Co se týká toho pálení při zapékání. Je to příliš silnou vrstvou, pomáhá ale prst přitlačit v lampě k podložce, pak to přestane.
    Jinak i tyhle gel laky fungují s klasickou UV lampou, jen je třeba tam nehty nechat 180s místo 30s.
    Taky pozor na to odstraňování, ten gel lak musí jít sloupnout celý, pokud nejde, musíš tam nechat aceton déle, což není zrovna velký hit pro kůži, ale jinak si opravdu poškodíš nehtové lůžko! Rozhodně to nesundávat násilím, pokud ti to dělá chlupatý nehet, je to špatně!
    Určitě ten gel lak nesedne každému,ale rozhodně bych tomu ještě dala šanci, když se vychytají mouchy, tak ej to fakt super věc :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou Peti. Já jsem se sadou také moc spokojená, je to jednoduché, ale chce to i trochu cviku. Už mám doma (i díky Galaxiipřání) 7 odstínů, tak se vždycky nemůžu dočkat, než budu moct vyzkoušet novou barvu :)
      D.

      Vymazat
    2. Ahoj Peti videla jsem tve video o Sally Hansen a pred tim jsem nad tim jen uvazovala, ale po shlednuti videa jsem hned lampu kupovala po vsech slevach mne vysla a nejake dva tisice ;-) Dnes jsem si nehty poprve a hned se mi jeden odstipnul tak nadseni trochu pominulo, ale verim ze to chce cvik a take s mam docela problemove nehty na kterych nedrzely ani moc klasicke gelovky ze salonu tak necekam zadne jooo zazraky..snad to brzy vychytam :-) Jinak to vypada takhle uzasne!!

      Vymazat
  29. Ahoj,
    já teda objednala z ebaye cca za 1000 kč taky za USA. No docela jsem na to doplatila, protože v té krabičce mi dorazila jen lampa a jeden lak..co už no :D ebay už nikdy vic :D navic jsem taky musela pouzit adapter.
    Sally Hansen mi taky nevyhovuje! Mam slabe nehty asi jak pises jak tvoje mamky, vydrzi mi to sotva 5 dní a konečky se začnou loupat a já si to pak sloupu celé.. no a pak mám ty nehty poškozený :-( přemýšlím jestli to prodat nebo co...

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, koupila jsem ten nový typ - Miracle gel a zatím jsem moc spokojená. Hlavně se mi líbí, že lze odstranit obyčejným odlakovačem :-) Tak ještě jak dlouho vydrží pěkný..
    Bára

    OdpovědětVymazat
  31. kdyz zapekas lak a zacne "bolest" nehet vytahnes na 5-10 sekund ven a podruhe uz zadna bolest neprijde.....urcite nenech nehty vevnirt a netrp bolesti :)

    OdpovědětVymazat
  32. dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda je možné aplikovat na vyčištěné nehty obyčejný barevný lak (nechat uschnout i zapéct v UV lampě) a na něj 3.vrstvu ze sady Sally Hansen a znovu zapéct? daly by se takto používat levné obyčejné barevné laky...díky

    OdpovědětVymazat
  33. Baby, ahojte, dnes ma oslovika predavacka v dm s tym ze ak nakupim nad 34 eur nieco zo sally hansen tak tuto sadu mam zadarmo..strasne som sa potesila lebo je inak dost draha no ale asi chapem preco ju ponukaju zadarmo..dorobila som si nechty akurat s lakom kook a mango alebo take nieco a po finalnom otreni vypotku s tym tamponikom mi doslova zostali nechty matne! Vam sa to nestalo? Na ziadnej recenzii som to nevidela ani necitala a mne sa to stalo, som sklamana strasne,vibec nevyzeraju ako gelove.. dakujem za odpoved :) Ivana

    OdpovědětVymazat
  34. Můžu říct, že sadu mám dva měsíce a jsem s ní nadmíru spokojená. Chodila jsem každý měsíc na gelovky, poté jsem byla nemocná a musela jsem si nehty odloupnout sama a měla jsem pod tím svoje nehty hodně zničené. Pak jsem začala chodit do salonu na Shellac. To mi vydrželo půl roku až pak jsem viděla v DM sadu Sally Hansen. Nadchla jsem se. Prostřednictvím Vinted jsem si sadu koupila a můžu říct, že mi nehty vydrží 14 dní. Dělám nehty i mamce, babičce a kamarádce a jsou velice spokojené. Takže já sadu doporučuji. Ale pořizovací cena v DM je opravdu vysoká.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, nabízím výhodně k prodeji tento set na: http://aukro.cz/sally-hansen-gelova-manikura-set-i5913193777.html :)

    OdpovědětVymazat
  36. Děkuji za velmi podrobný popis a dojmy. Uvažovala jsem o sadě, ale po tomto článku ji kupovat nebudu. Váhala jsem, byla jsem rozhodnutá tak 50/50, ale tohle je první článek, který popisuje skutečné dojmy. Děkuji, ušetřím 2200 Kč.

    OdpovědětVymazat
  37. Hezký den, moc děkuji za článek. Je fajn, že jsou články na tento způsob dohledatelné :). Zajímalo by mě, zda máte zkušenosti s těmito gely: http://www.gobra-nails.cz/uv-gely-195.html/? Vypadají docela dobře. Vybrala bych si.

    OdpovědětVymazat
  38. Já jsem také dlouho váhala, jestli zainvestovat do gel laků a uv lampy na nehty , ale upravené nehty se mi líbí a s klasickým lakem jsem si je musela předělávat ob den a to mě nebavilo. Koupila jsem si proto sadu na gelové nehty a nelituji :-) . Předělávám si je po týdnu, déle mi nevydrží, ale to už mi nevadí :-) .

    OdpovědětVymazat