neděle 23. listopadu 2014

Na červené vlně a líčení pod brýle!

Krásný nedělní večer!

Ufff, a je to tady zase - neděle - stres - dohánění všeho možného - úklid - učení. Já ale konečně stíhám článek, který se dnes poveze na červené vlně. Víte proč? Protože jsem si červenou nepolíbená šla vybírat dioptrické obroučky. A jak jsem si tam tak zkoušela asi stopadesáté, už trošku zoufalá, jsem objevila tyhle - červené krásky. No a pak už se to vezlo všechno se vším a vznikl z toho tento červený článek. Do rukou se mi totiž dostal úžasný FILOFAX diář, červený!, můj nejoblíbenější make-up se skrývá pod krásným červeným víčkem a má momentálně nejoblíbenější voňavka se k tomu všemu tak skvěle hodí!


Nosím kontaktní čočky, to asi víte. Na doma a na takové ty líné dny jsem si potřebovala brýle pořídit, abych si od čoček odpočinula. Vybrala jsem si tedy výrazné, takové, kterých si každý všimne. Jen ta barva, pro mě dost netypická, i když mamka ji miluje a často nosí. Proto jsem její skříň podrobila kontrole a půjčila si rolák, který je vidět v rychlém líčení dole. No, i když se mi brýle špatně kombinují, rozzáří alespoň nudné podzimní a nebarevné outfity' :-)


Makeup od Rimmelu opravdu stojí za to, ale rozepíši se o něm až v nějakém nadcházejícím článku. Jinak jak na klasické rtěnky moc nejsem, protože mi většinou s rty pořádně zatočí, Chubby stick je celkem príma věc. A červené laky na nehty? No, dříve jsem je nosila ráda a je asi na čase s tím znovu začít. Navíc teď se svou výbavičkou budu ladit s obdobím nadcházejících Vánoc :-) Jo, a ten parfém od Gristiny Aguilery je úžasný!


A jak jsem si tu posledně stěžovala, že ještě nemám diář, skoro jako z nebe mi do klína spadl tento, celkem legendární, britský diář Filofax. (děkuji!) Teď už jen sehnat pěkné náplně a myslím, že na dalších 10 let mi odpadl problém každoročního shánění diáře! Máte nějaké tipy, kde je sehnat?


Už je to déle, co mě tu nějaká slečna prosila o líčení pod brýle. Jelikož ty mé jsou barevné, musím se řídit tím, jaká barva se k nim hodí. Volím tedy odstíny hnědé a nebo jen výraznou linku, která malé oči, které brýle zmenšují, hodně zvětší. Normálně černé linky samotné nenosím, pod brýle si je ale klidně nalíčím. Nezapomínám na projasnění očí buď prozářením vnitřního koutku, nebo obtáhnu waterline tělovou tužkou, kterou mám od Essence a všem ji moc doporučuji!


Příště se můžete těšit na líčení a styling ala Marilym Monroe, z něhož jste už ukázku mohli vidět na mé fb stránce, možná vám připravím i článek s tipy na dárky (chcete?), a nějaké recenze nové kosmetiky a snad konečně i outfity!

Přeji krásný večer a úspěšný start do posledního týdne před adventem <3



38 komentářů:

  1. To je nádhera, moc pěkné fotky, super věci a děsně ti to sekne ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc povedený článek. Brýle jsou opravdu pěkné a moc ti sluší. Těším se na líčení podle MM. Zu

    OdpovědětVymazat
  3. Krása, červenú milujem :) A tebe pristane tiež :)

    OdpovědětVymazat
  4. kristine! Very nice look! Greetz Edwin www.foto-edwin.nl

    OdpovědětVymazat
  5. <3 moje oblíbená blogerka v mojí oblíbené barvě :). Super, Kris :).

    OdpovědětVymazat
  6. Brýle jsou fakt nádherný. Moc dobře sis vybrala, protože ti ohromě sluší :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  7. Cervene bryle sa mi na k tebe zdaju byt take velmi tvrde, kazdopadne s nimi vsak vyzeras vyborne ..ako taka sexy pani ucitelka :P tiez nosim doma bryle, obcas i von..ale ja s nimi vyzeram ako sprt brylovec :D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné barvy, krásné věci a krásná Ty!! :-)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  9. Ty brýle Ti velice sluší, jsou vážně pěkné ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne fotky! A tá farba Ti veľmi pasuje :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  11. Tieto náplne do diára zoženieš najlepšie v ŠEVT....červená ti moc pristane, si krásna:)

    OdpovědětVymazat
  12. Krasne okuliare, maju taky retro nadych :) Ako uz jedna slecna spomenula, naplne by mali mat v Sevt-e, ked som tam robila, tak ich mavali. Prosim ta, aky ruz mas na tychto fotkach: Vyzera vyborne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám teď skoro pořád Sleek Bronze block, mám ten tmavší a ta červená je z něj božská a k brýlím se pěkně hodí :-) a děkuji!

      Vymazat
  13. Pěkné líčení a super brýle. Asi jsem slepá, nebo mi to uteklo, ale ta rtěnka, co je na fotkách, copak je to prosím za značku a odstín a máš ji na sobě na fotkách, nebo to je na rtech Chubby stick?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnka na fotkách je použita jen k doplnění fotky a na sobě ji budu mít v dalším článku, a ano, na fotkách dnes mám na sobě Chubby stick :-)

      Vymazat
    2. a Chubby stick je od jaké značky?? děkuji

      Vymazat
    3. se asi nedozvíme, ani odstín ani značku

      Vymazat
  14. Krásne fotky a ešte krajšie líčenie :) Kika

    OdpovědětVymazat
  15. Brýle jsou luxusní, moc Ti sluší! :) Diář se mi taky líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  16. Taky mám tento formát Filofaxu, jen růžový a s prošitím, náplně si kupuju v síti papírnictví Mcpen.

    OdpovědětVymazat
  17. Bryle jsou krasne, moc ti slusi :) Taky se chystam si jit zmerit zrak a popr. koupit nejake pekne bryle. Libi se mi takove jako mas ty, akorat jsem mela v planu zustat asi u cerno-bile varianty na kazdodenni noseni :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty brýle ti neskutečně sluší ! Celkově ta červená ti pasuje :) A to líčení je moc pěkné :)
    Coffee with milk and two sugars (Primark Haul VIDEO)

    OdpovědětVymazat
  19. Fotky sú nádherné! Ale hlavne ty si krásna. Červená bola kedysi moja najobľúbenejšia farba a je zvláštne, že momentálne nemám asi žiadny červený kúsok oblečenia. Vlastne áno, tričko-mikinu, ktorú nenosím. A výrazné okuliare, to je tiež niečo pre mňa. Ulahodila si mi :)

    OdpovědětVymazat
  20. Na mě to je opravdu moc červené, ale tobě to tak sluší. :)) Ty fotky vypadají úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  21. tak toto vyzerá fakt super :) červená je skvelá, elegantná farba :) Vyzeráš super

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  23. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  24. Dobrý den, můžu se prosím zeptat jaká je to značka brýlí? A kde jste je zakoupila - název optiky? Děkuji moc za zprávu. Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, brýle jsem koupila v Liberci tady: http://www.w3.jmoptik.cz/pages/O-firme/184/
      :-)

      Vymazat
    2. Dobrý den - děkuji - tak to mám bohužel z ruky - jsem z Frýdku-Místku. A můžu Vás poprosit o značku brýlí - na fotkách tam značka je, ale bohužel ji nepřečtu, kdyby měli u nás někde v optice... Omlouvám se a děkuji moc. Lucie

      Vymazat