neděle 7. září 2014

Zářijové novinky

Hezký nedělní podvečer, milí čtenáři!

Ozývám se po dlouhé době plná rozporuplných pocitů. Totiž, je září a to je vždy takové kruté. Návraty do školy nesnáším dobře a když věci, na které se pak těším a upínám, nevychází, je to ještě krutější. Máme naprosto šíleně rozvržené školní hodiny, takže celý týden trávím od rána do večera ve škole a čas na nějaké své blogové nebo jakékoliv jiné aktivity nemám. Musím zase najet na školní režim a články připravovat o víkendech. Mějte tedy prosím strpení, snad se s tím nějak poperu a nebude tu prázdno. Vy mi ale klidně můžete pomoci, napište mi, jestli máte nějaké speciální požadavky na články, moc mi to usnadníte :-) Nechci ale být negativistická, má být nádherné babí léto, tak si ho pojďme užít!

Dnes to nebude opět o ničem konkrétním, ukáži vám pár novinek, jedno ebay zklamání, trošku jídla a i kosmetiky a vše doprovodím povídáním, protože dnes toho mám na jazyku docela hodně :-)


V pátek jsem poprvé navštívila obchodní centrum Černý most. Tedy popravdě vůbec nic zajímavého, většinu obchodů máme i v Liberci a i se zajímavějším sortimentem. Jediné, co mě opravdu nadchlo, bylo Mohito. Mají tam nádherné kabelky a peněženky. Pak jsme se přesunuli do Ikei, kam jsem šla pro sladký květinový tác, který neměli, béé. Klasické blbůstky nám tedy v tašce nemohly chybět a navíc jsem si za pár korun koupila růžovou židli do pokoje :-D


V pražském NewYorkeru měli ještě poslední kousky ze slev v těch úplně nejmenších velikostech a já v nich ulovila naprosto fantastické kalhoty, které uvidíte v outfit postu, který tu přibude v týdnu. Dále tmavě modré obyč kalhoty a basic triko.


Když už jsme u těch nákupů, z eBay mi domů dorazily prví věci. Kabelka měla být v královsky modré a prodejci v Číně mají asi jinak nastavené monitory :-D Mně se k ničemu nehodí a ani se mi nelíbí. Takže pokud byste ji někdo chtěl, ráda vám ji přenechám, stejně jako peněženku která je tak malinká, že se do ní vejde jen pár drobných.


Mám nový lakovací objev - kompletní péči od Sally Hansen. Je to jak base coat tak top coat a i výživa pro nehty. Jako nadlak a sušič funguje naprosto perfektně a chyby v lakování jako jsou nerovnoměrné vrstvy, dokonale vyrovná. A odličovací mléko do sprchy mi dost chybělo a tohle mám už vyzkoušené z mini balení na cestách.


Testuji pro vás novinky a v brzké době se tu konečně objeví líčení a recenze!


Skvělý nude lak opět od Sally. Drží opravdu dlouho a tohle je odstín Shall We Dance. A mimochodem, i mě s mamkou uchvátila sada na domácí gelovky takže si ji pravděpodobně objednáme z eBay. Jsou s tím ale strašné problémy, tak snad se toho dočkáme. Máte někdo nějaké zajímavé zkušenosti?


A nakonec jedna chuťovka - domácí pesto! Nedokážete si ani představit, jak je to s parmezánem vynikající a přitom je to tak jednoduché. Mohli jsme se ho ujíst!

Vy mi dejte vědět, jaký byl váš školní start a jaký máte třeba v maturitním ročníku rozvrh. A kdybyste měl někdo zájem o psaníčko, napiště mi mail nebo koukněte na můj Votocvohoz. Mějte se krásně, udržujte si pozitivní náladu a těšte se z maličkostí! Brzy se ozvu s outfitem. K <3




20 komentářů:

  1. Nádherné, roztomilé věcičky!

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Revolution mám v plánu si pořídit, ale to až v UK :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Super novinky, hrozně dlouho už obdivuju tvoje nehty,dneska už se tohle vidí málo kdy, že by měla slečna přírodní nehty takhle pěkné.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím... ten lak je fantastický...

      Vymazat
  4. Moc pěkné kousky Z ebay a podobných eshopů neobjednávám právě z tohoto důvodu, je to škoda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné novinky. Peněženka je vážně rozkošná, škoda že je to takový prcek. Jinak by byla perfektní.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné novinky :) Ty veci z ebay jsou nadherne, moc rada bych si je vzala! Klidne i zaplatim :D Mám ti napsat nebo mi napises? Kdyztak mail teria@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, ty jsi z Liberce, to je super!:) Mě se moc libí to růžové tričko a na kalhoty už se těším v outfit postech!

    OdpovědětVymazat
  8. Ta kabelka je moc pěkná, i když není královsky modrá .)
    A těším se na recenze na tu novou kosmetiku!

    OdpovědětVymazat
  9. Mnam, pesto miluji <3 a s tím eBayem to tak většinou bývá no, škoda :(( snad se ti příští nákupy vydaří lépe:)

    OdpovědětVymazat
  10. Pořídila sis samé pěkné věci :) Sada od Sally Hansen by se mi líbila taky. Pesto jsem ještě nikdy neměla
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. náhodička, domácí pesto jsme dělali doma zrovna v pátek! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jeeej tá kabelka je krásna. A peňaženka nenormálne roztomilá. :)

    OdpovědětVymazat
  13. To je dobře, že i přes krutost školy se snažíš být pozitivní! :)) Moc se mi líbí to basic tričko, hodinky a peněženka (tady jde jasně vidět jak miluju růžovou :D) Jinak, mám trochu divnou otázku ale...kde kupuješ parmazán? Buďto jsem slepá, nebo ho jen tak někde nemají a mě hrozně chutná! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Mne sa tá kabelka celkom páči aj jej farba :) aj keď od kráľovskej modrej má riadne ďaleko a peňaženka je rozkošná , škoda, že taká maličká :)

    OdpovědětVymazat
  15. Domácí pesto plánuju zkusit, hned jak na Vánoce dostanu konečně foodprocesor (haha, to je jediná věc, kterou si letos přeju, divný :D). Jinak sis koupila pěkné věci. Mě ta sada na gelovky taky hrozně moc zaujala, hlavně po Petiné recenzi, ale říkám si, že mám hezké nehty svoje, tak naco je ničit :) I ty máš krásné nehtíky!

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem si z Ebay objednala štětce, tak se moc těším, až mi přijdou :)
    Jinak na peněženku jsem se také dívala, ale na tu, která byla právě ve větším provedení. Tato mi přišla opravdu malá, i když musím uznat, že je moc krásná!
    Od značky Rival de Loop jsem si celkem oblíbila pleťovou vodu. Až jsem se divila, že mi tak levná pleťová voda vyhovuje :)

    Like Lady


    OdpovědětVymazat
  17. Recept na pesto pls?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je stručně napsán na mém asku :-) A na netu také samozřejmě ;-)

      Vymazat
  18. Kdyby byla kabelka stale volna vzala bych si ji ;) kladivovasimona@seznam.cz diky pa

    OdpovědětVymazat