neděle 14. září 2014

Makeup Revolution - recenze a líčení

Hezkou neděli!

Nedělní články jsou ty nejlepší, nemyslíte? Spousta lidí se připravuje na náročný týden a ve volných chvílích brouzdá po internetu. Nebo to dělají pro jistotu pořád, aby se vyhnuli povinnostem. To já dělám také, a jak ráda!

Dnes je ale podle mě ten správný den a čas na představení několika novinek. Sice už náš český internet zaplavily lavinou a spoustou recenzí a ohlasů, to mě ale neodradí od toho napsat vám i mé názory a zkušenosti. K otestování jsem si vybrala několik věcí. Některé z nich jsou fantastické, některé průměrné a jeden je tu i takový, že se vlastně vůbec nedá použít. Tak se se mnou pojďte podívat a přesvědčit se!


Začnu tím nejlepším, paletkou Iconic 3, kterou si k vyzkoušení vybrala nejedna blogerka. Jedná se o kopii té pravé Naked 3, ale to asi dobře víte. Srovnávat zatím bohužel nemohu, i tak ale mohu posoudit, že je opravdu použitelná a že líčení s ní bude vypadat skvěle. Obaly jsou asi tak totožné s MUA a jak už i někdo říkal, i kvalitou se tak shodují. No, ikdyž, tohle je asi trošku výš.


Jak jsme zvyklí, světlejší stíny mají mnohem horší pigmentaci než ty tmavé. Matné stíny jsou v paletce celkem 4 a já se přiznám, že se úplně nejraději líčím právě jimi. Používám jen velký blendící štětec a po nanesení růžového stínu na celé víčko jen záhyb oka popráším nějakým tmavším. To je vše, a vypadá to božsky.


K výraznějšímu líčení jsem použila zlatou a ty poslední odstíny hnědé. Užším štětcem jsem pak nejtmavším stínem udělala nedbalou linku, kterou jsem nanesla i mezi spodní řasy. Waterline jsem vykreslila mou oblíbenou tělovou tužkou od Essence. Na rtech mám naprosto dokonalý lesk od Catrice, který vyhlazuje rty a na mou věčně popraskanou pusu je fakt skvělý!



Paletku Iconic 3 seženete ZDE za 180 Kč. A za tu cenu je to rozhodně moc dobrá koupě, vytvoříte s ní líčení jak na den tak i na nějakou párty. Za mě rozhodně ano!

ULTRA FACE BASE PRIMER

Dokonale nalíčené oči si žádají dokonalou pleť. Proto jsem si na další testování vybrala bázi pod makeup. Je to průhledná klasika narvaná silikonama a parabenama. No, tomuhle se ale v tomto případě prostě nedá uniknout. Proto omezuji i její nanášení na celý obličej a aplikuji ji jen pod oči, aby mi tam lépe držel korektor. Ten se mi s ní tolik neslévá do vrásek a hlavně vypadá přirozeněji a ne tak 'suše', a déle vydrží.


Bázi naleznete ZDE za 220 Kč. Své poslaní plní na 100% a já jsem s ní moc spokojená a vytkla bych jen balení, to se moc nepovedlo, působí lacině. Doporučuji.

TEKUTÝ KOREKTOR

Tak a tohle je, vážení, hrůza všech hrůz. Korektor je sice krásně světlý a vyrábí se hned v 6 odstínech, schopnostmi se ale korektoru vůbec neblíží. Jeho konzistence je taková moc olejová a absolutně se nedá zapracovat do pleti a natož nanést rovnoměrně. Zůstává přilepen na prstu a nedá se s ním rozumně pracovat a když už ho nějak někam horko těžko nanesete, prostě zmizí, vůbec nekryje. Je mi to líto ale za 90 korun seženete v drogériích mnohem lepší korektory. Seženete ZDE.


Já sama za sebe mohu říci, že bych si u tohoto eshopu klidně objednávala paletky, ty jsou skvělé, třeba ale makeupy a korektory už asi více ne, to dám přednost raději kamenným obchodům a věcem, které už mám vyzkoušené. Jinak bych ale ještě ráda vyzkoušela třeba rozjasňovače a tvářenky, ty jsou asi fajn.

Oficiální český eshp: MAKEUPREVOLUTION
Oficiální FB page:  MAKEUP REVOLUTION

Tak co? Už máte něco ozkoušené? Zaujalo vás něco? Jaký je váš celkový názor na značku?


25 komentářů:

  1. Já mám v plánu si objednat nějakou paletku, možná i dvě, jen ještě nevím kterou :).

    OdpovědětVymazat
  2. O tej paletke som už čítala na zahraničných blogoch. Najviac ma zaujala Iconic 1.

    OdpovědětVymazat
  3. To je asi jenom můj osobní pocit, ale mám pocit, že tady přidáváš pořád to stejné, na fotkách vypadáš stejně, líčení čí, stejné rty, nehty, nevýrazné barvy a výrazy :/ Na poprvé mě tvůj blog neuvěřitelně nadchnul a nedočkavě jsem hltala každou fotku/slovo... ale teď? mnohdy to jenom projedu rychle dolů a zavírám. Prostě pořád-to-stejné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, to je možné a já jedině ráda uvítám nějaké nové nápady! ;-)

      Vymazat
    2. každý to musí brát tak, že se vyvijí celou dobu a mění své názory a priority, já také dříve hltala kristinin blog a ted už to není takové terno jako dřív, ale to neznamená, že začala blog špatně nebo něco takového.
      Prostě se jen nacházích ve fázi, kdy potřebuješ/vyhledáváš něco jiného :)
      a třeba se sem za pár měsíců vrátíš a bude zase hltat každé její slovo :)

      PS: líčení se mi moc líbí :) akorát já bych si nedělala linku :)

      Vymazat
  4. Ta paletka vypadá úžasně! A opět text doplňují krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku jsem si pořídila sama od sebe a tu samou. Musím uznat, že koupě nelituji a moc se mi líbí i Tvé druhé líčení. To první je na můj vkus takové obyčejnější a moc mi k němu nekoresponduje černá linka. Lesk na rty mě velice zaujal, nevím, jestli je to kvalitními fotografiemi, ale Tvé rty v něm vypadají dokonale.

    OdpovědětVymazat
  6. Neuveriteľné ako sa tie tiene podobajú s originálom..tuším si ju kúpim pre porovnanie :D A líčenie sa ti veľmi podarilo..podľa mňa sa tieto farby hodia najviac modrookým a zelenookým kočkám :) Inak prosím ťa, nehodila by si mi sem html kód, ktorý zabraňuje kopírovaniu obrázkov? Nejako sa mi to podarilo omylom zmazať :D Ďakujem ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mio, snad je tohle článek který myslíš, ten kód je tam napsaný: http://www.simplelifeblog.cz/2014/07/blogger-tips-informacni-okno.html

      A děkuji za komentář a jsem ráda, že se ti zdá stejná jako originál! Určitě si ji pořiď :-)

      Vymazat
    2. Ďakujem! Veľmi si mi pomohla ;)
      Krásny zvyšok večera :*

      Vymazat
  7. tu paletku si chci pořídit, vypadá úplně nádherně a docela kvalitně :)

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka vypadá krásně, taky jsem o ní uvažovala :) Nakonec jsem ale sáhla po Iconic 1, s růžovými odstíny zatím nemám zkušenost a nechtěla jsem riskovat špatnou koupi :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  9. Trošku viac vytieňovať tie ostré prechody a je to dokonalé. :) Ináč nemám čo vytknúť.

    OdpovědětVymazat
  10. Krása! Paletka vypadá moc zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tu paletku si chci také pořídit! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Paletku mam tiez a som s nou spokojna :-) aky je to prosim lesk..nie je to Lip Smoother? Lesk vyzera na perach krasne, taktiez sa mi paci cele licenie... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, je to presne on a ja ho rozhodne doporucuji, je skvelej!

      Vymazat
  13. Paletka se mi líbí :) Já bych chtěla vyzkoušet jejich rtěnky, tvářenky ale i třeba laky na nehty :). Líbí se mi, jak jsi nalíčená
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. tá paletka je skvelá a naozaj sa neskutočne podobá na naked 3 :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mám Iconic 2 a jsem s ní taky moc moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  16. krásná pigmentace, opravdu povedené stíny :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty si chodiaca dokonalosť :)

    OdpovědětVymazat
  18. Jé, já si až teď všimla, že nosíš kontaktní čočky :) Nosíš někdy i brýle, nebo jsi je čočkami úplně vyřadila? Moc by mě zajímalo nějaké líčení pod brýle, to je českými blogerkami půda neoraná. A tvoje líčení mě hodně oslovují, líbí se mi nenápadný zemitý styl, kterým se líčíš.
    Eia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je, tak predem moc dekuji za mily komentar a i za skvely napad na clanek, protoze bryle jsem kdysi uplne zavrhla ale ted uz se je zase chystam koupit a pak vam je ukazi i s nejakym mym licenim :-)

      Vymazat
  19. Souhlasím.. :) Iconic 3 je ´plně skvělá paletka :) dneska ji použiji i na svůj maturitní ples :)

    OdpovědětVymazat