úterý 8. července 2014

Summer look

Hezké úterní odpoledne!

Meloun, slunce, pohoda, barvy, voda,.. co pro vás znamená léto? Já bych k tomu přidala ještě lehké, barevné šaty, jednoduché líčení a barevnou rtěnku. Ideální look, co myslíte?

Dnes už letní počasí nevládne tak mocnou rukou jak tomu bylo včera, kdy se nám lepily vlasy na krk, za to se vám letní náladu pokusím i tak vnutit dnešním článkem. Ťukáte si na čelo, jak s tím souvisí ty vlasy? No, byla jsem u kadeřníka a nechala jsem tam dobrých 10 centimetrů, ale o tom jindy...

Často jste zmiňovali, že byste uvítali článek o letním, lehkém líčení. Já ho pro vás ráda vytvořila, protože v horkých dnech nevymýšlím nic jiného, než lehký základ s faktorem a trochou řasenky.


Začala jsem CC krémem od Gabrielly Salvete, který je na léto jako dělaný a mimo 30 SPF má krásný finish, já ho nepudruji, líbí se mi to jen tak, 'nahé'. Opálená už sice trochu jsem, stejně jsem tomu dopomohla skvělými bronzujícími perlami od Glazelu a obličej i lehce vykonturovala Bronze blockem od Sleeku. Rozjasňující perly jsem nanesla nad bronzer. Tvářenku jsem vynechala a opálenému obličeji jsem tak nechala vyniknout. Řasy jsem zvýraznila řasenkou od Astoru, která je mimochodem opravdu skvělá! Vše už jen stačí zakončit a podtrhnout rtěnkou. Já tu svou letní našla u Essence, hodí se mi skvěle k oranžovým věcem, kterých mám letos dost. Je to korálovooranřovočervená 01.



Odstín rtěnky na fotkách není shodný s realitou, bohužel nevím, co mi blogger s fotkami stále dělá. Na sobě mám sekáčové triko, které naprosto miluji a nosím ho pořád.


Zítra odjíždím na Vysočinu na naší chatu, kam se opravdu těším, protože jsem tam trávila jako malá celé léto. Budu na vás myslet a do neděle se tu i tak objeví nějaký článek. Mějte se krásně a napište mi, jak se v parných dnech líčíte vy! K.

35 komentářů:

  1. Moc ti to sluší! :-) můj základ v teplých letních dnech je pudr, tvářenka, řasenka a buď balzám, nebo nějaká rtěnka na rty :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jako vždy ti to sluší. U mně je u letního líčení nutností nějaká barevná rtěnka :) Užij si Vysočinu, musí tam být nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Si moc krásna :) ja zháňam od essence odtien 012 a nikde ho nemôžem nájsť, ale tento je tiež pekný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné a přitom velmi přirozené, decentní líčení. Podle fotky na rtech, bych absolutně neřekla, že to může být ta korálová barva od Essence. Se divím, že blogger může až tak moc měnit barvy. Jinak se mi moc líbí, jak máš ty použité produkty vyskládané na servírovacím stolečku - vypadá to skvěle :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Tiez to v lete s licenim neprehanam ^^ Tvojej tvari slusi snad uplne vsetko a vobec by si sa ani malovat nemusela :) A ten servirovaci stolecek je vazne super napad!
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je krásne:) ja sa v lete líčim čím jednoduchšie! a to triko je pecka!:)
    http://petrakomarova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné líčení :)) Také mám tu rtěnku a nemohu si ji vynachválit :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné líčení :-). Užij si relax na chatě :-).

    OdpovědětVymazat
  9. vyzera to krasne, nezne.. aj ja som podlahla sekacom a hlavne, ked maju sekace vypredaje, nachadzam tam kusky, ktore by som tak lahko v obchodoch nenasla..

    GIVEAWAY o dámsky parfém

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi nadherna a to tricko je super! Neumim v sekacich, bohuzel, hledat... Moje letni liceni je jednoduche: BB od EL nebo BB pudr od Physician F., rasenka Benefit (kdyz je nalada, tak na konecky fialovou rasenkou od Avonu), Tenka spodni linka tez Avon, tvarenka nebo bronzer - mam rada zn Dior a na rty jen EOS, ale asi se polepsim, kdyz vidim, jak Ti slusi vyrazna rtenka. Krasny odstin!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  11. Krásna ako vždy, ale tie tvoje fotky. Stále ma prekvapujú, lebo si vždy poviem, že to už lepšie nemôže byť. A vždy môže.
    V lete, ak som lenivá nedám si nič a ak nie, tak zakryjem akné (ak sa mi chce), prepudrujem, aby som sa neleskla ako diskoguľa (nie vždy to pomáha), dám tieň (ak sa mi chce), dám špirálu a ide sa :)

    OdpovědětVymazat
  12. Sluší ti to a skvělé lehké líčení. Já v horkých dnech i přesto nosím make-up který mě trochu ztmaví poněvadž jsem světlá, pak nahodím jen tvářenku a rtěnku a to je vše :-) Pro mě jednoduché ale potřebuji se naučit s tím make-upem šetřit v horkých dnech..
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. krásné líčení, máš to v malíčku :) můžu se tě zeptat čím fotíš, obdivuju jak to máš krásně ostré :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jednochuhé, lehké, v jednoduchosti je krása, to já můžu. Moc ti to sluší! :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Moc Ti to sluší, ty celkově líčení moc nepotřebuješ, jsi krásná přirozená. Já naopak přirozenému líčení neholduji a to ani v létě. A moc se mi líbí tričko :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  16. tady jsi opravdu krásně nalíčená :) máš fakt krásnou pleť, já s ní mám poslední dobou trochu problémy, i když se o ní dobře starám...

    OdpovědětVymazat
  17. Veľmi pekné letné líčenie! Ja v lete zvyknem použiť BBčko, zmatniť púdrom, pridať sviežu lícenku a buď tiene v zlatistých odtieňoch alebo moju milovanú elf tyrkysovú ceruzku. Na pery len balzam s ochranným faktorom :)

    OdpovědětVymazat
  18. Líčení je krásné a celkově pěkně ladí s outfitem, moc se mi to líbí a tobě to moc sluší :)

    http://thekatesdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Moc ti to sluší a look vypadá velmi přirozeně a pěkně :) A ta halenka se k tomu hodí jak vyšitá :o))

    http://beauty-mischigan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. já se na tebe tak ráda koukám, krásko <3

    OdpovědětVymazat
  21. Tohle jemnější líčení Ti vážně hrozně sedne! Jsi krásně přirozená, letní :) !
    Musím říct že mě na první pohled zaujal odstín rtěnky a určitě se po ní mrknu protože ten odstín je kouzelný!

    OdpovědětVymazat
  22. Ach, ty jsi tak krásná, já se na tebe nemůžu vynadívat! Já když nemusím, tak se nelíčím. Pokud chci v létě nahodit obličej, tak použiji lehký make-up, vykonturuji tvář, nanesu bronzer, řasenku a výraznou rtěnku :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ty máš tak dokonalou a souměrnou tvář.. Vždycky žasnu :-)

    OdpovědětVymazat
  24. krásná, hrozně ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  25. Taková nádherná tvář! Panenka :)

    OdpovědětVymazat
  26. Vyzeráš krásne, viac ti ani netreba. Ja sa rada líčim komplet aj v lete, ale vyťahujem častejšie bronzery a rozjasňovače. Najradšej zo všetkého mám však výrazné pery a dokonalú pleť. Na to si fakt potrpím.

    OdpovědětVymazat
  27. moc hezké líčení! já mám od Astoru ráda fialovou variantu :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ideální líčení v létě! :) sluší ti to! :))

    OdpovědětVymazat
  29. Líčení je nádherné! Přesně něco podobného volím i já na léto. Jen k tomu občas přidám ještě voděodolné linky. Jinak tu rtěnku mám taky, přesně stejný odstín a naprosto ji miluji - tu barvu. Jak říkáš sama, ve skutečnosti vypadá jinak než na fotkách. :)

    OdpovědětVymazat
  30. super fotky:)
    http://purplepineap.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  31. svěží a nenápadné, na léto úplně ideální. v těch vedrech vůbec nemám chuť se nějak výrazně líčit.

    OdpovědětVymazat