středa 16. července 2014

Osvěžující letní koláž

Hezké odpoledne,

nedávno mi napsalo zastoupení značky Radox, jestli se nechci zapojit do kreativního projektu. Kreativní, ...hm, to by mohlo být zajímavé, jasně že chci! Poslali mi balíček, tedy spíš balík, který vyrušil mého 'prázdninysiužívajícíhobratra' z postele, když ho ve 12 hodin dopoledne pošta dovezla. Co se v balíku ukrývalo, všechno níže uvidíte. Měla jsem za úkol vymyslet nějaké letní osvěžení. Osvěžující je zmrzlina, to je jasné, co takhle ale třeba domácí citrusová limonáda s cheesecakem a borůvkami? Hm, máte chuť?


Dva krásné letní laky zdánlivě se k sobě vůbec nehodící mne zaujaly jako první. Ale, v přechodu spolu vypadají náramně, nemyslíte? Je to děláno klasicky, houbičkovou metodou. Na ještě nezaschlý oranžový lak jsem na špičky 'naťupkala' růžový, nakonec přetřela skvělým topcoatem od OPI.


Pamatujete, jak jsem vám psala o cheesecake TADY? Jako jeho letní variantu jsem ho přelila borůvkovou polevou. Je to výborný letní dezert, jen k němu ještě něco chybí. Třeba ta citrusová limonáda?


Do džbánu jsem k vychlazenému zelenému čaji přidala citrón, pomeranč, limetku a spolu s třtinovým cukrem a mátou jsem to lžící rozmnula a přidala led, hodně ledu. Brčka pak samozřejmě nesmí chybět jako třešnička, nebo pomeranč na dortu/sklenici ;-)


Myslím, že k tomu všemu, co jste viděli výše, patří i letní oblečení. Já se chodím kochat k Choies. Tam mají neokoukané letní věci a doplňky. Třeba crop top, neonové boty, sukni s jablky, kimono, které letos frčí, midi sukni s květy, která se tak hodí k dnešní koláži, pohodlné flat shoes, roztomilý batůžek, nebo lehké šaty. Co byste si vybrali vy?

Doufám, že pro vás dnešní článek byl příjemným zpestřením a že jsem vás alespoň trochu inspirovala, ať už k vytvoření si duhových nehtů či puštění se do pečení nebo do výroby domácí limonády.

Teď by ale zajímalo mě, čím se osvěžujete vy v horkých dnech plných slunce? 
Budu se těšit na vaše komentáře, K<3


15 komentářů:

  1. aach osvěžující, přesně, báječně jsi vystihla všechny fotky!! '' ombre'' na nehtech je krásné, asi by mě nenapadlo takové dvě barvy zkombinovat a přitom to vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
  2. Super letné :) tie formičky na lad sú užasne :)

    OdpovědětVymazat
  3. skvele si to vystihla tu kreativitu a fotky su take vesele pekne letne super:))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne sa ti to podarilo. Mám u teba problém komentovať, lebo nad všetkým ochkám ako je to pekne nafotené a aký si výmyselník. Mohla by som niečo z tej šikovnosti s foťákom načerpať aj ja, lebo moje nie moc dobre fotky sú už nuda :/ Na tých tvojich fotkách je vidno, že si sa s nimi pekne pohrala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný článek :) Líbí se mi ta inspirace z Choies, mají opravdu krásné věci :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek, povedl se :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. ty formičky jsou super ;) osvěžení na léto..to musí být :)

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasný nápad, všechno působí svěže :) !
    Třeba ten cheesecake vypadá naprosto božsky a hned bych se do něj zakousla a s chutí ho zapila citrusovou limčou :)
    Máš úžasné nápady Kristýnko :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkný článek, cheesecake bych si dala taky :) Z inspirace se mi líbí nejvíc ty šatky s průhledným vrškem a květinama
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Parádní :) Já už mám také to své nafoceno. Bude zajímavé vidět jak každá z nás to pojme po svém :) Tobě se to ale moc povedlo a ten cheesecake bych si moc dala, mňam :)))
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. veľmi pekne si to poňala:), ja sa zvyčajne osviežujem len čistou vodou:)

    OdpovědětVymazat
  12. A ja čítam: Osvěžující letní koláč;-). Tak či onak, koláž, koláč, fotky, drink, farebné slámky (brčka:-) aj ružovo-oranžová na nechtoch♥... všetko je nádherné a chladivé, farebné a doopravdicky osviežujúce!:-) Krásne letný článok s bodkovaným obrúskom a čučoriedkami. Jaj, na zahryznutie!;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkný článek a fotky. Ten cheesecake vypadá krásně! ♥

    OdpovědětVymazat
  14. to se Ti moc povedlo! :) od nehtů až po recepty, domácí limonády k létu prostě patří. vždycky jsem v létě nosívala květované vzory, ale letos mě to zatím vůbec nechytlo, ale některé ty kousky, které si vybrala, vypadají úžasně <3 třeba ty kopretinové šaty jsou láska na první pohled!

    OdpovědětVymazat