pátek 4. července 2014

Floral midi skirt

Krásný prázdninový pátek!

Jak nikdy nevím kde mám začít, tak dnes, hned na začátek, mě napadá hlavně to, že mám fakt úžasnou babičku. To víte, všechno, co bylo staré a vyšlo to z módy, ať už se jedná o oblečení nebo nějaké bytové vybavení, se vyhodilo. No, k čemu by nám přeci byla ta červená, černobílá televize? Já občas takové záchvaty mám a pak mě fakt mrzí, že z toho šicího stroje/stolu si nemůžu udělat stoleček na knížky, protože už před lety skončil v odpadu...

To u naší babičky naštěstí neplatí, ta pod červeným závěsem s puntíky stále schovává nespočet knoflíků, kde by se jen s těží našli dva stejné. A kdybyste viděli její skladiště látek a nejrůznějších sukní! Většina je na mě nepoužitelná, něco se ale sem tam přeci jen najde. Třeba tahle kráska. Je podle mě naprosto geniální a navíc teď, kdy všichni po áčkových sukních v délce midi touží a kupují je ve velkém, mám jen já tuhle, jedinou na světě!


Top s dlouhým rukávem do pasu mám z NY. Je skvělý, k vysokým pasům ho letos unosím dost. Tento obchod podobnými kousky přetéká, jestli jste to ještě neobjevili a také se vám tyto topy tak líbí, neváhejte. Psaníčko je z H&M, stejně jako boty. Ty jsou, že? Než jsem je rozchodila, stálo mě to zatnuté zuby, teď už je to ale v pořádku a chodí se na nich skvěle. Černé perlové korále jsou mé výroby, to jste asi postřehli. Myslím, že všechno pěkně doplnily a i když černá není má barva, jsou nositelné. Kdybyste o ně měli zájem, mrkněte sem, stále je pro vás vyrábím! :-)


Líčení jsem zvolila výraznější, stíny a černé linky jsem doplnila rtěnkou v barvě květů na sukni. Nehty měly mít barvu stejnou, Orly lak ale selhal a zaschl do neonova. No, to nic, alespoň bombasticky drží!

(Rtěnka od Astoru je v odstínu 200 soft sensation)

Tuhle sukni pasuji na tu nejskvělejší ze všech. Díky babi! Nevím, jestli jsem byla příliš stručná, když tak jsem v komentářích pro vás. Napište mi, jestli se vám má vintage sukně líbí, popřípadě s čím byste ji doplnili vy, a jestli máte doma také nějaký takovýhle poklad. Já se těším a poslední fotku posílám pro lepší den! K.

P.S. Nezapomeňte se zapojit do prázdninové soutěže ZDE!

39 komentářů:

  1. Ach ty botičky, já si je musím koupit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera! Neskutečně ti to sluší a ty boty jsou fakt krásný! :-) Na ten top bych asi neměla odvahu, ale ve tvém pojetí je to fakt moc pěkný a je doladěný každý detail. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ked som bola menšia tak babka mala jednu celú izbu plnú vecí, ktoré vtedy už neboli v móde no teraz by sa uchytili až moc dobre, len škoda, že už ich vyhodila :( Tá sukňa je moc krásna a aj celý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Takéto sukne milujem, škoda len, že ja som veľmi maličká na ne :/ Každopádne tá potlač je nádherná a veľmi pestrá ♥ Fotografie sú veľmi pekná a tá príroda je neskutočne nádherná ♥

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovědětVymazat
  5. krásná sukně .. ono je někdy dobré si věci schovávat. Sluší ti to :)) lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mě by takový střih sukně asi neslušel, ale ty v ní vypadáš nádherně!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak sukne je fantasticka!!! Ale mozna je to taky tou modelkou! :-) Strasne Ti to slusi! A ruzove kosmeticke doplnky + perlovy nahrdelnik jsou TOP!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  8. Paráda. Sukýnka je úžasná, moc se mi líbí ten vzor a barvičky. Botičky vypadají rovněž skvostně. Ty teď módní krátké topy mě taky dost zaujaly, sice nevím jestli bych na něj měla odvahu a vynosila ho, ale k sukním do pasu se mi moc líbí. Asi zkusím nějaký vyzkoušet a uvidíme jak se v tom budu cítit.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
  9. Kristýnko sukénka je opravdu moc pěkná :) Já tedy na takovéhle kousky nejsem, ale pochválit jí musím protože Ti hrozně sekne :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyjo tak to je opravdu překrásná sukně, fotky jsou také krásné a moc se mi líbí i líčení které jsi k tomu zvolila. Zkrátka musím říct, to se ti zase něco povedlo protože to je opravdu krásné :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Poslední fotka je skvělá :D Tobě ta sukně hrozně sluší, mně midi délka rozhodně nelichotí.
    P.S. Oprav si tu hrubku ve větě "nehty měly mít stejnou barvu" ;) Neber to nijak špatně, jen mě to bije do očí, tak jsem na to upozornila.

    OdpovědětVymazat
  12. ty boty jsou skvělé! hned jak jsem je v H&M před týdnem viděla, věděla jsem, že to jsou ty, co hledám, ale neměli moje číslo :D třeba je ještě někde jinde najdu :)) jinak sukně je krásná, ale na mě asi až moc růžová a výrazná... aby se zjemnila, vzala bych si k ní spíš bílou volnější košili, vlnitý vlasy a nude lodičky, to by vypadalo taky super :)) takhle je to ale taky pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, to zní také moc zajímavě a líbivě, děkuji za inspiraci!

      Vymazat
  13. Tak to je božský outfit! :))) Neskutečně ti to moc sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Wow! Vypadá to skvěle, moc ti to sluší :) ;)

    OdpovědětVymazat
  15. sukně je krásná a na top se zajdu do ny podívat!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  16. Moment, kto je to na tej fotke pod lakom na nechty? Victoria Beckham? (ale kde by tá zobrala takú krásnu sukňu...? ;-) Kristine, botičky sú (aj keď potrápili:-) úžasné, pristanú ti! No a ten náhrdelník, ten je dokonalý, akoby bol vyrobený z čiernych ríbezlí, krása:-). A ružovo-čierna kombinácia = ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, ty jsi skvělá! A vlastně nejsi první, komu korále připomínají rybíz ;-)

      Vymazat
  17. Tak tá je fakt krásna! Vzor aj strih! A pre top si tuším zbehnem, ten by sa mi v skrini nestratil :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle nemá chybu! Mám střihově podobnou, taky od babči, se vzorem kohoutí stopy a nosím ji buď s krátkým topem a nebo se saténovýma tílkama od pyžama, když chci trochu ležérnější look, sáhnu po botách na klínku, obyč tílku a džínový bundě, což funuje s většinou sukní.

    OdpovědětVymazat
  19. ta sukně je vážně parádní :)

    OdpovědětVymazat
  20. Krása. Tá posledná fotka je super :D

    OdpovědětVymazat
  21. Vyzeráš úžasne! Najviac chválim sukňu a hneď po nej gorále - sú dokonalé :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Děkuji Vám všem za krásné komentáře! <3

    OdpovědětVymazat
  23. Moc ti to sluší :) Krásná sukně.

    OdpovědětVymazat
  24. Kráasna sukna, mám velmi rada taketo dlzky sukien.

    OdpovědětVymazat
  25. Nádhera, asi najlepší outfit, čo som za poslednú dobu videla! <3 a ďakujem za komentár.

    SIMONA | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    ....

    OdpovědětVymazat
  26. Jsem ráda, že je má babička stejná, jako Tvá. Nevím, po kom to záchvatové vyhazování a nutkání k tomu ''uklidit'' mám :D
    Sukni jsi naprosto vystihla tím slovem- geniální...popsala bych ji naprosto stejně, ještě k tomu Ti nádherně sedne, vypadáš překrásně Týnko :)

    OdpovědětVymazat
  27. Ty topy jsou silena moda. Neslusi:(

    OdpovědětVymazat
  28. Jsi vážně krásná, ale myslim, že by ti rozhodně více slušelo něco v čem nevypadáš na 40....Neber to jako urážku, jinak mám tvůj blog ráda, ale tohle se mi prostě nehodí na mladou holku.

    OdpovědětVymazat
  29. Já bohužel už babičku nemám :(, ale vždycky jsem jí kradla její úžasné svetry ♥, milovala jsem je. Sukýnka je moc pěkná a opravdu moc Ti sluší. Já bych v tom vypadala jako 200 kg prasátko asi, jelikož mám 159 cm a takovéhle věci mi prostě nějak nesluší :D, ale na Tobě vypadá opravdu bombasticky ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, já měřím jen o centimetr víc než ty :-D Také se to na mě moc nehodí, nedokáži si ale něco tak pěkného odepřít jen proto, že se na to nehodím :-)

      Vymazat
  30. Tobě fakt sluší úplně všechno:) Je skvělé, jak jsi dokázala sladit dohromady. Nikdy bych neřekla, že to je sukně po babičce:O

    OdpovědětVymazat
  31. Moc ti to sluší, ta sukně je opravdu úžasná!:)

    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první GIVEAWAY
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
  32. musíš pochválit svého fotografa, pokaždé jsou fotky úžasné! :) a babi poděkuj za tuhle krásku, moc Ti sluší ;)

    OdpovědětVymazat