úterý 10. června 2014

Random & novinky

 Hezké odpoledne,

 dnes, v šíleném horku, kdy jsem si ještě nestačila koupit otevřené páskové boty (protože jsem léto až do teď podceňovala), bych vám ráda ukázala několik fotek s pár novinkami, které si mohu odškrtnout ze svého seznamu. A pak taky plno malých nedůležitých nezbytností. Existuje to spojení vůbec? Já myslím, že co se ženské kosmetiky týká, tak ano...


 Báze pod oční stíny od Too Faced kupovaná v Palladium. No, ještě vám o ní povím více ale stíny se mi v těchto horkých dnech k večeru slévají tak i tak. Ale dobrá je, to jo! A navíc je zabalena do krásné krabičky a obalu. Je to nejsladší kousek mého kosmetického šuplíku.


 Bílé boty jsem na letní sezónu prostě potřebovala, žádné jiné doplňky by se mi nehodily k letním šatům, které tu brzy uvidíte v outfitu. Jsou koupené v Deichmannu a kupodivu jsem se vešla do 36. To už se mi dlouho nestalo...


 Včerejší mininákup v drogérii. Přesně tímhle myslím ty důležité nezbytnosti. Neonový lak se mi skvěle hodí k novým šatům, modré na očích se chci přestat bát a přesvědčit se, že je opravdu dobrá, gel na obočí jsem musela vyzkoušet, když ho všichni tak chválí a šampon je klasika, tenhle je super.


 Konečně jsem také sehnala aromalampu a náhradní svíčky za ty Ikeácké, které máme daleko.


 Dermacol novinka 'Makeup na nohy', kterého se trochu bojím a ještě jsem ji nevyzkoušela ale prý je to skvělá věc, tak jaká tedy je? Bambucké máslo do nové várky krémů a nejlepší tofu paštika, kterou miluje i má rodina, která se takovým věcem zarytě vyhýbá.


 I já čtu Dobu jedovou, která se mi ale vůbec nelíbí tolik jako kniha Ve rtěnce je olovo. Od Paulo Coelho čtu první knihu, snad se mi bude líbit.


 A nakonec novinka od LOreálu uhlazující balzám na krepaté a vlnité vlasy. No, mám teď vlasy hrozné, těžké, bez života. Snažím se takovéhle zbytečnosti omezit. Produkt sám o sobě je to ale zajímavý, pomáhá vlasy při  foukání narovnávat a docela funguje. A mé korále, samozřejmě :-)

 Já vám přeji krásný týden a posílám pusu, budu se těšit na vaše komentáře a u dalšího, outfitového článku! K.




17 komentářů:

  1. Paulo Coelho je můj nejoblíbenější spisovatel, ale zrovna tuto knihu jsem nikdy nědočetla a beru ji jako tu nejhorší od nej :/

    OdpovědětVymazat
  2. Lak na nehty vypadá dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Gel na obočie mám a vyhovuje mi :) a ten lak vyzerá dobre! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska jsem taky nakupovala důležité nezbytnosti :D Člověk si musí udělat radost

    OdpovědětVymazat
  5. Ty botky jsou krásné! :) Zkusím se po nich také podívat.

    OdpovědětVymazat
  6. Lodičky jsou krásný, bílé bych taky potřebovala. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  7. botky jsou úžasné <3 a myslím, že modrá bude v kombinaci s Tvýma očkama perfektní! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Mě zaujal ten makeup na nohy. Uděláš pak recenzi, please, please?????:):)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné věci sis koupila:)))) Botky jsou opravdu krásné!:) a po tom gelu na obočí se chci taky kouknout!:))

    OdpovědětVymazat
  10. já mám v bílé balerínky, jen to k nim teď zase chce kabelku :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tie topánky áno. :)
    Ten dermacol nohový make-up ma teda inak zaujíma. Ale zatiaľ ma nenalomil. Stačí mi práca s make-upom na tvári a nie to ešte nohy. To by ma zabilo, ale hodilo by sa mi to. Ak to teda funguje a nebolo by všetko okolo mňa od make-upu, tak sa raz nechám zlomiť.
    Pekný článok :)

    OdpovědětVymazat
  12. krásné malé radosti:) ten makeup na nohy si budu muset pořídit až přijedu do Čech:) a budu se těšit na outfit!:)

    OdpovědětVymazat
  13. zaujal mě ten šampon od Baley, tenhle jsem v DMku neviděla :) jejich šampony jsem si docela oblíbila, mám doma dva a mám zálusk na další.

    OdpovědětVymazat
  14. great things! ♥
    love the necklace, so cute.

    OdpovědětVymazat
  15. sweeeet!!!
    do you follow each other?
    let me know!
    http://defishencia.blogspot.ru/

    OdpovědětVymazat
  16. Lodičky sú skvelá kúpa, ja tiež hľadám tie správne, v ktorých by mi nevyskakovala päta a netlačili ma, ale také je umenie nájsť :) Tú tofu paštétu musím vyskúšať snáď ju majú aj niekde u nás a takisto som si uvedomila, že som si tento mesiac nerozšírila svoju knižnicu o žiadny prírastok, musím to napraviť ;)

    Missy z LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovědětVymazat