pátek 20. června 2014

Outfit - porcelánové šaty

 Hezký pátek!

 Uf, už bylo na čase, aby byl, že? Já se přiznám, že i když je to ve ve škole lážo plážo, stejně stále něco dělám a nestíhám. Konečně se tedy dnes dostávám k outfitovému článku, na který jsem se moc těšila. Víte proč? Protože jsem ho dotáhla k dokonalosti. Sladila jsem ho, jak jen to šlo - koupila jsem si k němu bílé lodičky a kabelku, které mi v 'šatníkobotníku' chyběly a vím, že je přes léto využiji, pak i sluneční brýle a pásek. Doladila jsem to lakem na nehty a líčením. A víte co úplně nejvíce ze všeho celý outfit zdokonalilo? Telefonní budka v barvě šatů! To byla ale náhoda... Outfit je focen v Benátkách nad Jizerou, které mě okouzlily svou dokonalostí a upraveností. Také se tam natáčí nový seriál ve svatebním duchu, tak jsem tam asi zapadla, ladila jsem s výlohou studia, které ale vyfocené nemám.

 Než vás zahltím fotkami, chtěla bych říct takovou technickou poznámku rýpalům. V nějakém minulém postu jsem se dozvěděla, že vypadám jako robot. Zasmála jsem se tomu a mávla nad tím rukou, ale vlastně proč ne? Robofotky jsou in, modelky se tak fotí. A prolistujte si zahraniční fashion časopisy, v nich se málokdy modelíny usmívají. A neberte všechno tak vážně a nepište mi, že nejsem modelka, já to vím. Berte to s nadhledem!


 Šaty jsou ze stránky Persunmall.com a seženete je přímo tady. Ale úplně na rovinu, fakt mi neseděly a babička si s nimi dala dost práce, než je přešila do nositelného stavu. Víte ale, že já jsem hubená a malá, třeba Pétě asi seděly mnohem lépe. Stejně ale i po přešití mi na zadku dělají takovou divnou vlnu, protože jsou ušity z materiálu, který nikdy nezmačkáte. Jinak si na něj ale nemohu stěžovat. Boty jsou z Deichmannu a kabelka z C&A, brýle z NY, pásek Oodji. Do modra jsem ladila jak líčení, tak i nehty, což z fotek moc nevykoukáte, ale k líčení jsem nakonec použila Sleekovskou paletku Storm, která je božská.

 Doufám, že se vám článek líbil! Užijte si víkend a mějte se krásně, K <3




68 komentářů:

  1. Super! Krásné šaty :) Fakt všechno vyladěné. A to, že nejsi modelka, neznamená, že na fotkách jak modelka nevypadáš! Ať si rejpalové trhnou haksnou :-) Tyhle fotky by mohly zfleku jít do nějakého fashion časopisu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. WOW! Kristýnko to je pecka :), jsi všude jak kreslená, řeknu Ti, že druhá fotka je totálně nejlepší a ta třetí zase krásně zachycuje Tvůj skvělý výraz :) ! Lidi rýpou a rýpat budou, ale v Tvém případě bych to absolutně neřešila protože nám všem je zcela jasné že jde o pouhou závist :)! Jsi krásná slečna a já osobně jsem na Tobě nikdy nenašla chybu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě opravdu baví, že když někdo něco zkritizuje, tak automaticky závidí.. je pěkné, v jak naivním a hloupoučkém světě vy blogerky žijete, budíček!! princezny!!... :D

      Vymazat
    2. presne, alebo teraz keď ja napíšem, že sa to celé zlieva, lebo je to buď biele (viď. kabelka, ktorú vôbec nevidno) alebo modré, tak teraz nezaspím od závisti a ďalšia vec, to, že píšeme ako anonymovia, to je ďalšia vec, ktorú nikto nepochopí, ja sa nikam neregistrujem, nerozsievam svoje informácie po internete, ako to majú všetci tak veľmi v obľube, ale to na ich hlavičku až priveľa.

      Skrátka niekto nemá rád objektívnu kritiku a rád to nazýva závisť, rýpanie, komplexy apod.

      Vymazat
    3. První Anonyme, kdyby jste svou kritiku vy stateční anonymové stavěli nějak normálně a nesnažili se každou větou ponížit, tak vás někdo možná bude brát vážně. Jakmile mi někdo napíše "Simbli, takhle se mi to nelíbí, příště bych zkusila nějaké světlé kalhoty" například, tak neřeknu ani slovo a kritiku mileráda příjmu. Ale kritika 99% anonymů? "Vypadáš příšerně, běž se zahrabat", "Jsi tlustá, nenos šaty.." Tak to jako sorry, ale to se nedá brát normálně. Někdo kdo nezávidí nemá potřebu psát fakt hnusně laděné komentáře, které nemají za cíl PORADIT ale UBLÍŽIT a v tom je velký rozdíl. Takže jo, proto si stále myslím, že závidíte :-) Někdo kdo nezávidí napíše konstruktivní a ne hanlivou kritiku laděnou ironicky, zákeřně, útočně. A ty jsi toho jasným příkladem. Fráze jako "budíček princezny" je trapný a napíše ho někdo jen za účelem ublížit. A přesně z takových si já jako blogerka nikdy nic dělat nebudu.

      Vymazat
  3. přirovnání robot mě sice pobavilo, ale je pravda, že jsi tam taková.. nijaká (a ještě mě pobavilo, jak se při téhle opakované narážce čtenářů neustále považuješ za modelku, protože TY TO TAK PROSTE FOTI :D)... to mi nevymluvíš :D
    vážně to nemyslím špatně, ale opravdu z fotek zcela běžně působíš tak mdle, znuděně a ve výrazu absolutně nepřítomně (i nudný make-up, ve kterém post od postu nepoznávám rozdíl), zato dnešní fotky jsou pecka :)) a kromě první fotky máš konečně pózu jako normální člověk a né jako kůl v plotě..doslova :)

    OdpovědětVymazat
  4. První fotka vpravo vypadá jak z nějakého editoriálu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonalé fotky. Je fakt vidět, že sis s tím dala práci a myslím, že to stálo za to. Šaty jsou vzorem sice krásné, ale jinak mají naprosto příšerný tvar. Dost tě rozšiřují a ta "vlna" jak píšeš na zadku taky není zrovna dvakrát estetická.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že mě se dnešní fotky líbí moc a jsou to jedny z nejhezčích, jaké jsem na blogu viděla.
    Nejvíce se mi líbí druhá a třetí fotka..

    Šaty vypadají zajímavě, ale tu kabelku bych k nim nedávala.

    OdpovědětVymazat
  7. V jednom s rýpaly souhlasím, nevypadáš jako modelka. Modelky totiž vůbec nejsou hezké! :D Ty jsi moc hezká a máš velmi ženský styl který ti dokonale sedí. Fotky se mi líbí a pokud je na nich něco robotického tak je to právě to ´'něco' co se mi líbí. Jen tak dále :)

    OdpovědětVymazat
  8. Naprosto úžasný! Vždycky, když si myslim, že už to nemůže být lepší, tak mě překvapíš:) A tento make-up ti strašně sluší, vypadá to, že jsi si s tím dala vážně práci...nechceš na to udělat ještě samostatný článek? určitě by to hodně lidí ocenilo:)

    OdpovědětVymazat
  9. Bud divně stojíš nebo to dělají ty šaty.. Druhá fotka je moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  10. 2 komentáře co tě zrovna nechválí a ty to musíš hned psát? no, litujeme tě ;) nekdo ti napise ze jsi moc krasna ale neco se mu nelibi a ty se hned vztekas.. aachjo;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevztekám se, jen jsem to chtěla vysvětlit. Prostě je to zábava a hraní a přála bych si, abyste ty fotky tak braly i vy :-)

      Vymazat
  11. fotky jsou dokonalé, hrozně ti to na nich sluší, máš krásný obličej ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Ty fotky jsou suprové, i celý outfit. Vypadáš jako panenka, m♥c se mi to líbí :))

    OdpovědětVymazat
  13. Myslím, že ti tyto brýle moc nesluší.

    OdpovědětVymazat
  14. mně se fotky moc líbí, z článku je vidět, že sis na něm dala záležet:) moc ti to sluší, jsi vážně krásná
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  15. teda, ty to máš fakt dokonale sladěné! a vážně krásně, moc ti to tam sluší...a taky si myslím, že to lidi berou hrozně vážně, ty outfity..to očekávají, že se budeš tvářit nebo všechno dělat jen jak oni chtějí?! :D

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný šaty, moc ti sluší! jsi moc krásná!

    OdpovědětVymazat
  17. Ty šaty jsou skvělý a fotky dokonalý! Sluší ti to !

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné fotky a ty jsi nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásný šaty, stejný mají na votoči :)

    OdpovědětVymazat
  20. Opravdu krásné fotky a ty jsi jako panenka :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty nejsi modelka?? A jsi mala?? To tedy koukam! Tvuj blog jsem objevila nedavno a mela jsem za hotovou vec, ze se modelingem zivis, protoze malo kdo ma tak krasnou odusevnelou a fotogenickou tvar.. Kolik meris, jestli se muzu zeptat? Jeste jsem neprosla vsechny Tvoje clanky, pokud to nekde pises. Tyhle fotky jsou bombasticky, moc Ti to slusi!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mám jen 160 a do ideální míry modelky mi chybí 16 centimetrů :-D Sice na mě máloco bez podpatků vypadá nositelně, nevadí mi to :-) Děkuji za komentář, potěšil mě :-)

      Vymazat
    2. Aha, ale tim padem jsi proporcne perfektni a mas dlouhe nohy, protoze pusobis vysoka. Moc se mi Tvuj blog libi.
      A vubec neni zac!
      L.

      Vymazat
  22. fotky máš krásne stále, ale toto je teda niečo !! fantasticky vystihnuté nielen šatami a prostredím ale aj tvojimi pózami a celkovo výzorom :)) skvelá práca ! Mária

    OdpovědětVymazat
  23. No právě že bych tě klidně tipla i na tu modelku, protože pozy jsou super, líbí se mi :))) Šaty jsou na tobě moc pěkné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Máš úžasné fotky "s příběhem" a tyhle jsou opravdu jedny z nejhezčích které máš. Prosím, prosím, co to máš za modrý lak? Ten odstín se mi moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a je to nějaký od Miss Sporty, ale mám už ho tak 3 roky. Tahle značka má ale pěkný výběr barviček, určitě ho tam najdeš :-)

      Vymazat
  25. Páni, tak tohle ti opravdu hodně sluší:) ty šaty jsou dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  26. Ty šaty jsou kouzelné, jsi v nich jako víla :-)!!

    OdpovědětVymazat
  27. A Peta jako neni hubena, nebo co? Dle mne nejses tak hubena, jak si myslis, stihla, to ano, ale hubena ne, myslim, ze uz se nemusis snazit pribrat, ted jsi akorat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale je, samozřejmě. Jenže jí seděj víc, podle fotek, řekla bych :-)

      Vymazat
    2. Teď je akorát? Aha...:D Nezavid

      Vymazat
    3. A kdyby měla o kilo míň, tak jí sem každej bude psát, že je anorektička? Ne fakt, lidem se prostě nezavděčíš :-D Mně jeden tejden na blog přijde koment, že bych měla zhubnout a že jsem tlustá jako prase a mám odvahu když nosím sukně a dva týdny na to mi přijde komentář, že jsem hnusná anorektička a že anonym doufá, že na to chcípnu. Ty vole kde se v lidech bere ta zloba to mě nikdy nepřestane udivovat :-D Jediné co mě uklidňuje je to, že si kazíte karmu a jednou na to dojedete :-D

      Vymazat
    4. Baby, sa vám čudujem. Proste anonymné komentáre zablokujte a bude pokoj.

      Vymazat
  28. Teda tohle je dokonalost! A jak k tomu máš sladěné nehty, to je třešinka na dortu :)

    OdpovědětVymazat
  29. Super!! Za mňa vyhráva tretia fotka, ale všetky sú veľmi pekné :) A ak nájdem tie okuliare aj u nás v NY tak budem fakt rada, lebo presne také by sa mi páčili!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou kupované před týdnem, měli by je tam mít :-)

      Vymazat
  30. Šatky jsou moc pěkný, líbí se mi i nehty :)

    OdpovědětVymazat
  31. nádherný fotky! :) moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ja tomu tiez nerozumiem, preco stale pises o tom aka si chuda, mas uplne normalnu, peknu a stihlu postavu, ale chuda naozaj nie si a nemyslim, ze by si mala za potrebu priberat. Dufam, ze sa teda tym, ze ti poviem svoj nazor slusne, nezaradim medzi "rypajucich anonymov". Ale napisala si to sem uz niekolkokrat a vzdy som sa nad tym pozastavila, dnes mi to uz nedalo, pretoze ako tak pozeram na fotky, postavu mas uplne normalnu.
    Ja ti inak ale velmi fandim, si krasna baba, uzasne vlasy, make up, aj outfit. Ale tomuto proste nerozumiem..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tvého komentáře napsaného slušně si samozřejmě vážím ale v článku jsem to myslela tak, že na mou postavu máloco sedí, zvlášť když je to objednáváno ze zahraničí. Jinak jsem s ní spokojená :-)

      Vymazat
  33. tyhle šaty se mi moc líbííí! škoda, že ta kvalita tedy nic moc :-/

    OdpovědětVymazat
  34. Tá sukňa stojí trošku divne, a to by mne osobne prekážalo. Každopádne sú veľmi pekné a nápadité. Fotografie sú úžasné :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.
    Zelená giveaway

    OdpovědětVymazat
  35. Ja si nemuzu pomoc, ale me strasne v obličeji připomínáš Andreu Verešovou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně očima zase Zdenu Studenkovou za mlada :))
      Kristýn, ty šaty ti hrozně sluší, ta modrá a bílá k tobě sedí :) A nedivím se, že je babička musela přešívat, mně přišly docela velké, škoda, že ta velikost je jen jedna :/

      Vymazat
  36. Já si nedávno taky vyslechla pořádnou kritiku :). Vůbec to neřeš. Je nejlepší nad tím mávnout rukou :).
    Fotky jsou nádherné! Na tyhle šaty jsem také koukala, ale bohužel bych je neunosila, tak jsem je nekupovala. Tobě ale velmi sluší!

    OdpovědětVymazat
  37. Páni, ty vždycky překvapíš ještě lepším outfitem a ještě bombovějšími fotkami! Klobouk dolů, tohle se hodně povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  38. čože,pri tej telefonnej budke je to super, skvelé topánky,si krásna! :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Kristínka,

    fotky sú krásne a šaty taktiež :-) ale neber to v zlom, len šaty takéhoto strihu tvojej postave nesedia, respektíve aj po prerobení šiat je na niektorých foto vidieť, že sú ti veľké, napríklad v oblasti dekoltu látka odstáva. Aj ja som nad nimi rozmýšľala, keď som ich videla u Petry na blogu, pretože na nej sedia krásne, ale nakoľko som taktiež dosť chudá, na mne by odstávali približne rovnako. Ale s nakupovaním z internetu nikdy nevieš ako to dopadne :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Dobře, já to prostě musím napsat: ty robotické první dvě fotky (vedle sebe) jsou naprosto fenomenální, úplně je vidím na přebalu nějaké knihy. Nebo aspoň časopisu. Nebo na plakátu. Pecka!
    Ačkoliv se mi tentokrát šaty tolik nelíbí (holt jak píšeš o nepoddajnosti sukně, je to znát), tobě sluší všechno. A sladění s telefonní budkou je skvělé. Nějak mám pocit, že jsem tentokrát nadšenější z provedení fotek než z outfitu, snad mi to odpustíš :)
    Eia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za tvůj názor, jsem za něj ráda a moc si ho vážím! :-)

      Vymazat
  41. Wau, páni... nemám slov, delší dobu jsem na tvém blogu nebyla, ale jak tak koukám, tak jsi snad ještě větší kočka, než kdy dřív! Tyto šaty ti sluší opravdu moooc!
    A první dvě fotky? K tim nemám slova, jen tiše závidim :)

    OdpovědětVymazat
  42. perfektní! vypadáš úžasně :) a musím říct, že Tvoje "neusmívání" se mi právě líbí. přesně jak jsi řekla - takhle se fotí modelky, ne neustále s úsměvem na rtech. vážně nemám slov - všechno je dotažené k dokonalosti :))

    OdpovědětVymazat
  43. nadherne saty! :)
    http://chillychickblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  44. Nádherný outfit, dokonale sladěné a ty šaty jsou božské. Navíc ty fotky jsou super vymyšlené a tváříš se krásně, proč se netvářit jako modelka, taky se tak tvářím snad na každé fotce a proč ne :-) Jinak těch anonymních členů je třeba si spíše nevšímat, beru to tak že sedí doma na zadku a nemají co jiného na práci než projíždět blogy a kritizovat každou maličkost, kdyby alespoň to špatné uměli napsat slušně tak to člověk bere ale jak říkáš komentáře typu ,,jdi se zahrabat" jsou dobré jen tak pro mávnutí ruky a zasmání se nicnedělajících lidí :)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Krása. To netreba ani obkecávať :)

    OdpovědětVymazat
  46. Vyzeráš úžasne! Ty + outfit + prostredie = nádhera!!!!
    Ale najviac sa mi páči líčenie, veľmi sa Ti hodí :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Úžasné! Jak šaty, tak také to, jak jsi zvolila fotky s telefonním automatem. Krásný koncept.

    OdpovědětVymazat
  48. škoda toho nepoddajného materiálu, protože šatičky jsou nádherný :) outfitu nejde absolutně nic vytknout - krásně sladěné od hlavy až k patě a ty nehty se mi obzvlášť líbí! <3

    OdpovědětVymazat