úterý 24. června 2014

Líčení v modré krok za krokem + mini recenze

 Hezké úterý, milí čtenáři.

 Jelikož vás ráda překvapuji něčím, co tu ještě nebylo, mám pro vás dnes líčení krok za krokem, které jste mohli vidět v minulém outfitu. Zmínili jste se, že byste ho ocenili v článku a já vám takovéhle prosby moc ráda splním. Původně jsem to neměla v plánu, protože se s modrou nějak nedokáži sžít. Mám pocit, že se tluče s barvou mých očí. Nakonec jsem ale díky krásné paletce, která modrou jen hýří, do líčení šla. Dnes vám tedy ukáži i postup a jednotlivé produkty s krátkými popisy a neminou vás ani novinky v podobě nových štětců od Péti.


 Dokonalé líčení začíná dokonalým základem, že? Ten můj dobře znáte, používám lehoučký makeup NUDE magique od Loreálu, psala jsem o něm zde. A vyzkoušela jsem na něj nový flat top, který je ještě lepší, než ten původní. Je hebký a makeup se s ním nanáší báječně.


 Po zakrytí nedokonalostí skvělým korektorem od Catrice, který v kombinaci s tekutými korektory funguje skvěle, jsem se přesunula k obočí. Na něj nově používám gel od Alverde, který je pro mě novinkou, něco takového používám poprvé a stále se s ním snažím naučit pracovat. Po zvýraznění obočí tužkou ho gelem přejedu, dostane takový šmrnc a vypadá jako Cary Delevingne ;-)

 Bázi od Too Faced už nějaký čas používám a čekala jsem zázrak nad zázraky, který se nakonec úplně nekoná. Gel v tělové barvě bez třpytek musíte na víčku hned dokonale a do ztracena rozetřít, jinak zaschne a čmouhy třeba v koutcích už prostě nerozetřete. A výdrž také není ohromující. Sice s ní stíny tedy drží déle a lépe než třeba s bází od Dermacolu, po náročném dni stejně ale ve výtahu zjistím, že jsou slité do vrásek (naše výtahová zrcadla odhalí úplně všechny nedokonalosti!).


 Bronze block od Sleeku už jste také viděli a jo, tohle je prostě bomba! Mám tmavší odstín z dvou nabízených a nevadí mi to, využívám s mírou všechny odstíny. K opálené pleti to pak bude úplně ťip ťop. A k bronzeru patří ještě skvělý konturovací štětec, ten můj je opět od PLH. Konturuje se s ním dobře, je opět skvělý, jak jsme zvyklí.


 K samotným očím jsem opět použila paletku Storm od Sleeku, která mě ještě jen tak neomrzí. Označené máte všechny stíny, které jsem použila, ten 4. je 'blendící'. Na koláži je přiblížen postup ale myslím, že to není nic, co byste nevěděli. Pěkný béžový třpytivý stín jako základ, pak do vnějších koutků světlejší modrý a nejtmavší modrou jsem nanesla do banánků, vše spojila matnou béžovou.


 Jako třešničku na dortu jsem zkusila spodní řasy namalovat modrou řasenkou, která mi už nějaký ten rok v šuplíku leží. Ne, není to nic, co by mě ohromilo, fakt špatně se s ní pracuje a nevypadá to nějak extra, že? Na rtech mám pěknou rtěnku od Sleeku v odstínu Liquere.


 Fotky mi blogger nějak 'zmatlal', jak tak koukám. Vypadají rozmazaně a vyhlazeně. To se mi snad v takové míře stalo poprvé. Stejně se chystám blogu přes prázdniny navléci nový kabát, tak snad se mi i s kvalitou fotek podaří něco udělat. To by bylo k dnešnímu dlouhému článku asi úplně vše, budu se těšit na vaše komentáře! A v týdnu se můžete těšit na velkou prázdninovou soutěž :-) Jo, a kdyby tu byl někdo zdatný, kdo rozumí html kódům a rád by mi s něčím poradil, budu nesmírně vděčná. Děkuji, Kristýna <3

 P.S. Nezapomeňte, že pro vás stále vyrábím korále, na léto se chystám do nabídky zařadit ještě černé :-)

 P.S2 Nástěnku si příště pohlídám a na fotkách nebude překážet, slibuji!


25 komentářů:

  1. Panejo Týnko, začíná se z Tebe stávat opravdový profík, líčení je nádherné...Ty jsi taky nádherná, samozřejmě :-)
    Mimochodem štětce od Péťi vypadají fantasticky!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super líčení i postup. Náhodou musím říct, že se mi ta modrá řasenka na spodních řasách dost zamlouvá. Dle mého to vypadá hezky. Navíc ta rtěnka od Sleeku vypadá skvěle, budu si muset konečně nějakou pořídit.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera! Ale tak ty si nádherná kedykoľvek :)
    Tá modrá riasenka mi tam ani veľmi nevadí, ale ako píšeš, ono to skoro vidno, že dobrá nie je :D
    Prosíme si viac takýchto článkov...

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně vytvořený článek, nevšední, originální, skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  5. To líčení je krásné, hezký postup. Stíny jsou pěkné a třeba na nějaké focení se ta modrá řasenka hodí úplně perfektně, je to něco jiného mít modré řasy a spousty lidí to i ocení si myslím :-) Jinak máš krásný obličej a velké oči
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jako ta modrá řasenka je rozhodně zajímavá, ale není to zrovna můj šálek čaje. Zbytek líčení je super a moc se mi to na tobě líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Líčení je překrásný ! <3 <3 Obdivuju, jak nádherně se umíš nalíčit a úplně si tě umím představit v nějakém časopisu. :) Mimochodem ta modrá řasenka na spodní řasy mi připadá skvělá ( najednou celý make-up dostal na dramatičnosti ), a taky si občas - velmi svátečně - něco na ten způsob dopřeju. Gel na obočí od Alverde je fajn tip, po něm se podívám. :)

    OdpovědětVymazat
  8. No tak to nemám slov, tohle je prostě dokonalé líčení :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Máš nádhernou plet', je jako krásné čisté plátno pro malíře, včetně krásných očí.

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to parádně! Líbí se mi i modrá řasenka, taky se mi tu válela, no s létem ji vytahuju celkem často, jen na ní používám jinej kartáček, ten její je vážně na prd.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné líčení i fotky :) A tu rtěnku od Sleeku už chci dávno a na tobě vypadá skvěle, tak už do ní konečně půjdu..:D

    OdpovědětVymazat
  12. jako panenka! moc ti to sluší, i ta modrá řasenka vypadá dobře, já bych si na ni ale netroufla :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělé líčení! Teď už aspoň vím jak využiji doma svoji modrou řasenku :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné líčení. Ty štětce vypadají úžasně, asi začnu šetřit. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Já si pořád říkám, jak může být někdo tak krásný i bez mejkapu ? :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jsi moc šikovná a máš krásnou pleť i bez MU. Štětce od Péti vypadají fakt moc dobře. Všimla jsem si čoček, brýle také občas nosíš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a ano, všimla sis správně a brýle nemám a nenosím, teď si nějaké obyčejné musím koupit, abych to mohla střídat :-) Už jsem dospěla k názoru, že i dioptrické brýle mohou být módním doplňkem :-)

      Vymazat
  17. Jste skvělé holky a jsem ráda, že se vám barevná řasenka v tomhle podání zamlouvá :-)

    OdpovědětVymazat
  18. krasna tato kombinacia ti velmi ide k očiam:))

    OdpovědětVymazat
  19. Líčení se ti moc povedlo a modrá řasenka přitahuje pozornost na tvé krásné oči!

    OdpovědětVymazat
  20. Jsi nádherná přirozená kráska, nádherná plet, dokonalost :-)

    OdpovědětVymazat