neděle 15. června 2014

Kosmetické novinky

 Hezkou neděli,

 máte chuť na kosmetické okénko? Jste po dobrém obědě a právě upíjíte kávu? Tak teď je ta pravá chvilka na kosmetickou nálož plnou odstínů a barviček. Do sbírky mi totiž jen za minulý týden přibyly 4 rtěnky, 3 laky na nehty a spousta dalšího. A aby vám to nebylo líto, část odděluji a schovávám do balíčku, který vyhraje i některá z vás!


 Od Astoru jsem dostala taštičku plnou novinek. Letmo jsem stihla vyzkoušet řasenku, která mým řasám vyhovuje. Ale, mým řasám vyhovuje ledacos O:-) Krásný fialkový lak v odstínu dawn lilac už teď miluju a těším se na něj, ten červený s rudou rtěnkou je pro vás a ta růžová, s trochou shimmeru, je překvapivě také docela pěkná. Ale já na rtěnky moc nejsem. Nosím je neustále u sebe ale moc je nepoužívám, mám po nich prostě suché rty. Ale na léto se nechám přemluvit a do líčení se bude skvěle hodit! A o probíhající soutěži s Astorem víte? Jestli vás čeká nějaká důležitá letní událost, neváhala bych. Vše najdete ZDE.


 Další novinky, které přistály v mém nadupaném šuplíku, jsou převážně od Sleeku. Konečně se mi do rukou dostal vytoužený bronze block, který mám sice v tmavším provedení, moc mi to ale nevadí, k opálené pleti bude na léto skvělý i tak. Už mám k němu na cestě i štětec.


 Další, už 3. paletka od Sleeku, tentokrát je to Storm. Je nádherná, úplně mi z těch barev přechází zrak. Nemůžu se dočkat až vám vše ukáži v líčení.

 Rtěnka je v odstínu 775 Liquer. Je dost hutná a asi mé rty bude dost vysušovat, barva je to ale moc hezká a navíc to pěkné, malé, matné balení, to se mi líbí moc. Na fotce jsou ještě bronzující a rozjasňující perly od Glazel. Ty jsem už také stihla letmo vyzkoušet a obzvlášť ty bronzující umí dodat tváři pravý letní, opálený look, který se mi tak líbí. Vše mám ze stránky Bestmakeup.cz


 A nakonec mé neonové duo, které vám ještě ukáži blíže a podrobněji. Lak už mám vyzkoušený a dost špatně se mi s ním lakuje a navíc moc nevydrží, ale kdo ví, třeba to bude tím, že jsem své ruce koupala ve vodě. Rtěnka od Essence tak neonová není, hodí se mi ale k oranžovým věcem, kterých mám letos v šatníku překvapivě docela dost. Je to 01 coral calling.


 Tak jak se vám mé novinky líbí, máte některé z nich doma? Jaké jsou?
Já se moc těším, až je pořádně vyzkouším a podrobněji vám je ukáži. Na nějaký summer look se už brzy můžete těšit, stejně tak i na outfit. Těším se na vaše reakce, Kristýna<3

20 komentářů:

  1. ty jo, paletka pecka, bronzující perly vypadají krásně :)
    A pokud máš ráda kosmetiku essence, dovol mi pozvat tě ke mně na essence giveaway :)
    http://something-times.blogspot.cz/2014/06/narozeninova-essence-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Taštička od Astoru vyzerá úžasne!!
    Neonový lak od Maybelline som si kúpila aj ja, ale musím povedať, že s ním nemám žiaden problém, drži veľmi dobre... Navyše tá farba..... :-) Paráda!

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné věcičky :) Tu rtěnku od essence Coral Calling mám taky a lak jsem si koupila zrovna tento týden a je fakt, že moc nevydrží, ale ta barvička je naprosto úžasná a uvažuji že si koupím ještě další laky z této edice.

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka má krásné odstíny barev :))) Rtěnku od Essence 01 jsem si pořídila taky, líbí se mi :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Kristýnko opravdu pěkné kousky! Moc se mi líbí věcičky od Sleeku a musím říct že ta rtěnka má překrásnou barvu a na Tvých rtech vypadá moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné kousky :) mám rtěnku od Astoru a je vážně moc dobrá a rty nevysušuje, naopak je celkem hydratační, avšak každému sedí jiné věci a nevím jaké jsou tyto rtěnky se shimmerem. :) A přesně i tuhle rtěnku od Essence mám také a ta mi zas naopak nevyhovuje :/ ale barva je to super. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne farby :) Všetko by som brala :D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné věci sis pořídila :-), není nic, co by se mi tu nelíbilo. Dále chválím opět výbornou kvalitu všech fotografií, na kterých bych nejraději nechala oči. ♥
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Ty věci od Astoru bych brala všechny!! :) Vlastně bych brala uplně všechno :D

    OdpovědětVymazat
  10. Samé luxusní kousky v kosmetice teda :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásne nákupy a darčeky, vedela by som si u teba vybrať. Astor v poslednej dobe (povedala by som od minulého leta) vstáva z popola a zahŕňa nás samými skvelými kúskami. Už sa teším na nákup tých rúžov!
    Paletka Storm vyzerá fantasticky. Neviem sa však stále rozhodnúť, či si mám nejakú kúpiť alebo nie. V hre "vyskúšaj niečo nové" sú totiž paletky Too Faced, ktoré ma asi lákajú viac :)

    OdpovědětVymazat
  12. fialkový lak a růžová rtěnka se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta rtěnka vypadá božsky :)
    Na výraznější rtěnky nemám odvahu, ale tohle by byl takový milý kompromis :)

    http://theclarkysworld.blogspot.cz/2014/06/giveaway-s-moschino-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  14. Ten bronze block od Sleeku vyzerá sľubne :) Kika

    OdpovědětVymazat
  15. Jeee vidím, že sme sa do včerajších článkov celkom trafili :) Škoda, že rúže veľmi nepoužívaš strašne by ti sekli :)
    Ten bronzer od Sleeku vyzerá božsky, ale ich paletkám neviem nejako prísť na chuť :( Inak krásne fotky ako vždy ;)
    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné, já si na ty rtěnky taky zrovna nepotrpím. Taky mám vždy nějakou hozenou v kabelce, ale nepoužiju ji kvůli vysušování rtů :D

    OdpovědětVymazat
  17. jej aj ja mam coral calling ale na perach sa sprava nemozne ,skusim peeling

    OdpovědětVymazat
  18. Vypadá to naprosto všechno úžasně, rtěnky moc nepoužívám, ale úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  19. na ty nové rtěnky od Astor se musím v drogérii konečně podívat, moc jsem se těšila, až se konečně objeví :) rtěnky od essence jsou moc fajn, tahle řada se jim moc povedla!

    OdpovědětVymazat