neděle 11. května 2014

Nákupy & Radosti

 Hezkou neděli,

 dnes to bude článek o všem, co se mi poslední dobou schovávalo ve složce 'random' v počítači. Je tu trocha jídla, nákupů a jarních radostí. Bude to asi dlouhý článek s trochou povídání na konci, mám totiž dnes volný den a hodně věcí na srdci. Tak si uvařte dobrý čaj a pojďte si ho se mnou užít...tedy ten článek, ne to jídlo :o)


 Dárek pro maminku je samozřejmostí, dávám jí maličkosti a protože vím, že má ráda levanduli, (stejně jako já), koupila jsem jí ji v květináči. Voní nádherně, asi si ji pořídím i pro sebe. A vosk do aroma lampy je z malého květinářství u nás a vždy mě potěší, když tam na něj natrefím. Teď ještě sehnat bílou lampu, nemáte někdo nějaký tip?


 Kdo mě sleduje na facebooku, už fotku viděl. S jarem přichází jahody a jiné ovoce, na které se vždy tak těším. Jahodové smoothie si děláme doma rádi ke snídani, je to vážně dobrý start do dobrého dne!


 Nové číslo časopisu Albert s grilovacími recepty je jako vždy úžasné a šeříky, to je také věc, na kterou se těším a pravidelně jimi doplňuji vázu.


 A poslední jídlo, tentokrát ještě z posledních zásob z Itálie, tortelíny se smetanou a parmezánem - neskutečná dobrota, na ty české nemají ani maličko.

 Z nákupů a novinek z oblečení stojí za zmínku nové boty a šaty z H&M. Ty černé boty jsou spíše na podzim, ale přesně takové jsem nutně potřebovala a ty pudrové balerínky mám ke kabelce. Letos mám potřebu mít vše sladěné a v jedné barvě, takže bílá kabelka z C&A je nutná k bílým lodičkám :o) (které ještě nemám). Šaty za hubičku (z H&M) jsou ze skvělého materiálu a líbí se mi jejich 'dívčí' střih a těším se na ně, akorát mají velký výstřih na zádech, který budu řešit asi braletem nebo lambádou. Představuji si k nim doplňky v hnědé barvě a jeanovou vestičku.


 Pak je tu maličkost z roztomilého obchůdku z Liberce, mají tam různé doplňky do bytu, nebo spíše kuchyně v podobě nejrůznějšího nádobí a hrníčků, a právě tam jsem si pořídila tuhle krásnou bedýnku na náhrdelníky, které mají konečně své místo. Svým designem mi skvěle zapadá do pokoje! A její cena je ještě lepší- 40,-. Jestli to tam nemáte daleko, určitě se tam běžte podívat.


 No a já nevím, ale kosmetickou část si asi nechám na jindy. Dnes mám ještě naplánované cvičení, ke kterému se už konečně musím dokopat a pořádně s ním před létem začít. Líbí se mi krátké topy na léto, tak to chce i perfektní břicho, že? A pak taky ta videa. Přemlouvejte mě k nim, mně to pomáhá se přemoci, ale přes léto na to snad budou ty nejlepší podmínky. V průběhu týdne tu můžete čekat outfit a nějaký nail art. A kdybyste měli nějakou připomínku nebo chtěli nějaký článek, šup sem s tím, ráda to uslyším. Přeji krásný týden bez starostí a děkuji za to, že tu se mnou jste, Kristýna <3




47 komentářů:

  1. miluju smoothie a jahodové je vždycky nejlepší! jinak krásné boty :))

    OdpovědětVymazat
  2. vidím albert magazín!!! ♥
    a úplně jsi mi teď připomněla, že máme nový mixér :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné boty, takové bych také brala! A po té kabelce nějakou dobu pokukuju, ale vždycky jí odolám, no uvidíme jak dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  4. ty pudrové botky jsou krásné, a jahody mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šatičky jsou nádherné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky! Jahodové smoothie, orgován (šeřík:), levanduľový darček♥, krabička na šperky... no a tie dívčí šaty! Na tie už sa tešíme v outfit článku;-). Vlastne, celý tento blog je krásne "dívčí"... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. krásné fotky :)) Ty boty a šaty jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky <3 To jahodové smoothie.... mňam! Vlastně všechno vypadá naprosto skvěle.
    Líbí se mi krabička na šperky a béžové mokasínky :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Šaty se mi moc líbí! A ten výstřih na zádech na nich úplně nejvíc, proto bych ho určitě neřešila braletem :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty tvoje random články mám nejraději :3 Moc se mi líbí ty pudrové balerínky a krabička na šperky :) A na jahodové smoothie jsem dostala skutečně chuť :D
    Whoisperfect

    OdpovědětVymazat
  11. Úžasný článek Kristýnko :) !
    Nebude recept na to jahodové smoothie? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak jednoduché, že to recept ani nepotřebuje ;-) Mléko a jahody/banán/borůvky cokoliv co máš ráda rozmixuješ tyčovým mixérem s trochou vanilkového cukru :-)

      Vymazat
  12. Krásné šatky :)... jinak mám dojem, že jsem bílou aromalampičku viděla v nanu nana :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  13. Jeeee na to se tak krásně kouká :-) Na jahody se taky vždycky těšim a než dozrajou ty naše domácí tak už sem jich přejedená :-D Těšim se na kosmetické nákupy :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Levandula ma tu nejdokonalejsi vuni na svete, mohla bych ji cuchat nonstop :)

    OdpovědětVymazat
  15. ty šatičky jsou kouzelné! :) krásné fotky

    OdpovědětVymazat
  16. Ty loafers mam taky, akorát černé a miluju je! Jsou jak bačkůrky, neuvěřitelně pohodlné! H&M mile překvapilo :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jee škoda, že to mám do Liberce tak daleko, hned bych si pro tu krabičku jela :) Hodně štěstí u cvičení, kousni se a vydrž! :D :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Super článek. Moc se mi líbí ty tělové balerínky a kabelka. Já teď dostala nádhernou bílou aroma lampu a nemůžu se jí nabažit. Co jsem se ptala kamarádky, tak ji kupovala v Yanke Candle.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  19. Jé tu krabičku jsem si před nedávnem kupovala taky :D a za stejnou cenu......já ji kupovala v levných knihách, ikdyž by mě to předtím nikdy nenapadlo, mají tak hezké doplňky do bytu za velmi nízké ceny a poslední dobou mám pocit, že jsem tam pořád :)

    OdpovědětVymazat
  20. Pudrové botky z H&M mám taky, ale strašně se mi špiní.. :(( Asi neumím chodit :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ten časopis Albert je super! Mnohem lepší než kuchařky, protože vše zaručeně seženeš v obchodech a nemusíš pro ingredience do speciálních obchodů! A loafers jsou moc pěkné - hihi, protože sama je mám v černém :-)

    OdpovědětVymazat
  22. V jakém obchůdku v Liberci?? :-) Jsem tu na vejšce, tak bych se mohla mrknout :-) Jinak o aromalampě bych věděla, mamka prodává úžasné svíčky a věci kolem toho a mají i spoustu aromalamp, i do elektriky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Pražské ulici pod bageterií, spíš hodně pod ní, je součástí levných knih, asi?

      Vymazat
    2. Joo, to vím kde je, děkuju za tip :-)

      Vymazat
  23. Těším se na outfit s novými šaty :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Aromalampa - Kuafland 3 €. Ja som si kupovala tú a som spokojná. Je taká obyč, ale práve preto sa mi páči. Momentálne v nej mám tiež YC french lavender, ale zo začiatku strašne silno voňala. Teraz je to už ok.
    Šup sem s videami :) Na tie som veľmi zvedavá.

    OdpovědětVymazat
  25. Takové boty na podzim bych brala:) Kupovala jsi je teď někdy?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, nedávno. Ale v některých H&M už je dávno nemají nebo je vyprodávají :-)

      Vymazat
  26. Boty a šatky jsou moc pěkné :), to smoothie bych si dala

    OdpovědětVymazat
  27. skvělé fotky .))
    Chtěla bych tě pozvat na můj blog kde je článek nazvaný TAG: 10 dní za zdravou snídani, koukni se a jestli budeš chtít tak se přidej :)) moc by mě to potěšilo!!

    OdpovědětVymazat
  28. Bílou aroma lampu najdeš ve scontu za cenu kolem 50 - 60 Kč :))

    OdpovědětVymazat
  29. Smoothie vyzerá skvele ! <3 a krabička je krásna:)

    OdpovědětVymazat
  30. Super veci :) Tie topanky sa mi hrozne pacia :) urcite sa pozri aj k nam veci ci co mame v give away by k nom krasne isli :)

    OdpovědětVymazat
  31. Jednoduchou bílou aromalampu jsem koupila v Debenhams za skvělou cenu 149 Kč! Bylo to na podzim, takže nezaručuji, že ji tam ještě mají. A co se týká té plechové krabičky - dnes jsem se na ní také koukala a nakonec si ji nevzala, teď toho ale lituji :D Veronika z Blueberry Pink

    OdpovědětVymazat
  32. joo videa!!!! Prosím, prosím :))) jinak nádheré šaty a botičky :)

    OdpovědětVymazat
  33. Krásné věcičky! Taky mám ráda šeřík, ale jen venku, protože mi to přijde moc voňavý a kdybych ho měla doma, tak bych se z toho asi zfetovala. :D A ty balerínky - ♥♥

    OdpovědětVymazat
  34. Nááádherné šatičky :) A dárek pro maminku je skvělej, já dávala bonboinéru a růžičky, klasika :)

    OdpovědětVymazat
  35. páni ty šaty jsou dokonalé:) moc krásný fotky:)

    OdpovědětVymazat
  36. Super fotky! Torteliny vyzeraju super a hrozne sa mi pacia topanky a kabelka :) mrkni urcite aj na nasu give away myslim ze ceny ta zaujmu :)

    OdpovědětVymazat
  37. Jahodové smoothie vypadá naprosto božsky a fialové šeříky miluji, takže já si přišla ve fotkách na své :)

    OdpovědětVymazat
  38. tyhle boty jsem na podzim v H&Mku sháněla, ale nakonec jsem si pořídila levnější variantu :) šaty jsou krásné, na léto jako stvořené! tenhle střih je moc pohodlný, také jedny podobné doma mám :)

    OdpovědětVymazat