pátek 2. května 2014

Můj Italský úlovek - nejlepší make-up Loreál NUDE magique


 Hezký pátek, milé čtenářky!

 Včera byla blogová scéna přehlcena články a soutěžemi, já jsem se ale neozvala. Potřebovala jsem si odpočinout a celý den jsem prospala (jako největší prvomájový rebel, pusu jsem ale přeci jen stihla). A nebojte, sladkými fotkami rozkvetlých stromů a šeříků vás ještě zahltím a už se nemůžu dočkat, až si je dám v pokoji do vázy.

 Dnes se ale článek nebude týkat ničeho jiného něž toho nejlepšího makeupu, který jsem kdy vyzkoušela. Kdybych si měla nadiktovat, co by takový makeup vyroben přímo pro mě měl splňovat, vyrovnal by se tomuto. Je neuvěřitelně lehký, má dokonale sametový finiš a ještě zakryje to, co nemá být vidět.


 Co je na něm pro mě jiné je to, jak jsem se k němu dostala. Jak asi víte, v českých drogériích se sehnat nedá a na nakupování přes zahraniční weby nejsem odborník a nerada platím vysoké poštovné. (Hihi, kdybyste věděli, kolik euro jsem za něj nakonec dala :-D).

 V únoru na lyžích v Itálii jsme bydleli v malé vesničce s pekárnou, obchůdkem a jedním kadeřnictvím a já jsem tajně doufala, že tu ten 'mejkap' objevím, i když v nitru duše jsem o tom tolik přesvědčená nebyla. Ale představte si, v tom kadeřnictví byla i pidi drogérie-tedy jeden stojan od Lorealu který obsahoval to, co jsem tu hledala a o čem jsem předem měla načteno co se dalo. To byla náhoda! Okamžitě jsem ho koupila, i když stál 16 euro, což je o dost více, než stojí normálně (12 e.)


 ...byla to ale dobrá koupě které nelituji, makeup stojí opravdu za to. Před použitím se musí protřepat a já si ho pak 'obracím na prst' a ťupkám na obličej, roztírám prsty a nakonec roztírám štětcem. Vůbec poté nepudruji, protože makeup mi na pleti vytvoří lehký a matný finish a jakoby zmizí. Ten sice nevydrží celý den, mastný obličej ale nemám ani večer.


 Vzala jsem si odstín č. 120 pure ivory, což je ,myslím, druhý nejsvětlejší odstín a sedne mi jako pr*** na hrnec. Dočetla jsem se o makeup všechno možné a většině se nelíbilo, že jeho sametový vzhled vydrží jen chvíli. Mně tedy ne a snad nemám, co bych mu vytkla. Večer se mi trochu začne mastit čelo, ale to mi dělá každý. Kdybyste ho chtěli vidět na pleti, tak jsem s ním nalíčena na všech posledních fotkách.
 Jen teď nevím, kde seženu další, až mi tenhle dojde?! Napište mi, jestli ho máte a co na něj říkáte a jestli ho nemáte tak jestli na vás zapůsobil! :-)

Přeji krásný víkend a já se budu snažit se co nejdříve ozvat s článkem, ze kterého se vám budou sbíhat sliny!
K.




32 komentářů:

  1. Kristýnko, potěším tě, protože od června bude tento make-up v prodeji i u nás! I když si nejsem jistá těmi odstíny..
    cosmeticsisourlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já na něj koukala v Rakousku, taky jsem z něj byla unešená, ale dělá se v tak zoufale málo odstínech, že mi žádný nesedl :/
    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně 7 odstínů přijde dost a i ten nejsvětlejší je světlý opravdu hodně. Ale kdo ví, kolik jich přijde k nám :-)

      Vymazat
  3. jo, bude i u nás, ale teď jsem na něj četla hooodně negativní recenzi a kupovat ho nebudu, i když mě vždycky hrozně lákal :(

    OdpovědětVymazat
  4. No pokud je tohle druhý nejsvětlejší odstín, tak mě by nesedl ani o deset odstínů světlejší :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá lákavě, ale četla jsem na něj ve směs pouze negativní recenze tak nevím. Ale možná mi to nedá a přece jen ho vyzkouším. Myslím, že na léto by mi jeho nízké krytí mohlo vyhovovat.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Ach, ty jsi tak krásná! Myslím, že tvoje pleť je sametová s jakýmkoliv make-upem. Kdybych měla možnost, tak ten make-up zkusím. Ale četla jsem, že je prý moc tekutý...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tekutý je dost. Ale dá se s ním naučit pracovat, třeba youtuberka Chloe Morello ho používá ve svých videích často a tam je i hezky vidět, jak s ním pracovat a jak dobře kryje :-)

      Vymazat
    2. Na ni koukám dost často, ale ona má tolik produktů, že to neustále střídá :-D

      Vymazat
  7. To je škoda, že se u nás nedá koupit :( na poslední fotce vypadá vážně božsky (ikdyž to bude samozřejmě i tvojí dokonalou pletí :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už něakej ten pátek se dá koupit tady
      http://www.kosmetikavelkoobchod.cz/kosmetikavelkoobchod/eshop/25-1-NEW-ARRIVAL-nove-v-Eshopu/0/5/4160-L-OREAL-Nude-Magique-Eau-De-Teint-makeup

      Vymazat
  8. Tak tento mejkap (v krásnom balení) mi k tebe dokonale sedí už podľa popisu:-) - tá zamatovosť akosi k tvojej pleti patrí, vlastne je to úplné synonymum:-). Keby sa ma niekto spýtal: čo sa ti vybaví, keď sa povie Kristine, poviem bez váhania: oči ako studničky a zamatová pleť.;-) Super, že si spokojná, nájsť taký tip-top mejkap určite stojí aj za ten "príplatok".;-)

    OdpovědětVymazat
  9. tuším, že od května/června by měl být i u nás ještě s nějakým "něcojakobíbíkrémem" nebo bází nevím :D

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá moc pěkně na obličeji! Snad dorazí i k nám :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Slyšela jsem, že se prý bude prodávat i u nás :))) Vypadá hodně dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ja ho mám už asi pol roka a tiež som z neho nadšená. Akurát som ho nemohla doteraz veľmi používať, lebo mám tmavší odtieň, no na leto to bude zrejme môj verný spoločník. Normálnemám chuť sa ním aj teraz nalíčiť, lebo je to taaak príjemné. Presne ako píšeš, vytvorí nádherný zamatový finiš. A mne ani nevadí, keď si ho počas dňa budem musieť obnoviť. Juuj, už sa teším, keď naň konečne napíšem recenziu ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Tenhle jsem ještě nezkoušela. Moc se mi líbí jeho design. Poslední dobou makeup vynechávám, protože mám mastnou pleť a používám jen korektor a pudr. No, moc to nepomáhá, ale alespoň tolik nezatěžuju obličej.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  14. Vyzerá veľmi lákavo, ak sa objavý aj u nás ta neváham s kupujem :))

    Pozývam ťa na GIVEAWAY!! BLOG:WerushBerry

    OdpovědětVymazat
  15. tak koukám, že jak si psala, že tobě by určitě seděl, tak že to skutečně tak je. to jsem ráda, že ti vyhovuje:) já v něm teda svého oblíbence bohužel nenašla
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  16. Já ho mám taky (kupovala jsem ho v německu) a miluju ho! Je ale pravda, že toho moc nezakryje ale já mám naštěstí bezproblémovou pleť, takže mě vyhovuje maximálně :) a ten finiš, to je něco úžasnýho!

    OdpovědětVymazat
  17. Už se těším na červen, až ho budu moci vyzkoušet i u nás :)

    OdpovědětVymazat
  18. vyzera super :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Já ho zrovna teď prodávám cca 2x použitý přesně tento odstín co máš ty za 250,- i s poštovným. Takže kdyby měl někdo zájem ozvěte se mi :))))
    Jinak mě se ten sametový finiš právě taky moc líbí, ale bohužel i když mám druhý nejsvětlejší odstín přijde mi na mě o malinko tmavší takže proto ho posílám dále.
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Z tohoto make-upu mám rozporuplné pocity, na jednu stranu je několik pozitivních recenzí a pak se vynoří na druhé straně hromada negativních. Uvidíme, jestli mu nakonec podlehnu a vyzkouším ho i já.

    OdpovědětVymazat
  21. No teda, vypadá na tobě nádherně. A to nebyla náhoda, to bylo jasný znamení! :-). Tak uvidíme, jestli v červnu odolam, líbí se mi hodně už jen to balení :-D

    OdpovědětVymazat
  22. Ó, luxůso, vypadá dokonale - v lahvičce i na Tvojí pleti. Tak že bych vyměnila svůj nejoblíbenější makeup za tvůj nejoblíbenější makeup?! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  23. Jé, děkuji vám všem do jedné za moc milé komentáře <3

    OdpovědětVymazat
  24. wow!! vyzerá luxusne! :) a podla mna to za dobry make-up nie je až tak moc :D ine značky su aj drahšie takže pre dobry produkt by som určite investovala peaniaze :)

    OdpovědětVymazat
  25. Vyzerá na pleti fantasticky!!! Nalákala si ma, teraz sa vážne zamýšľam, že ho potrebujem, hoci to vôbec nie je pravda :D Tiež som o ňom čítala kadečo, o to viac ma láka vyskúšať ho :)
    Missy z LIPSTICKS JUNGLE
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  26. Je super taky jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  27. zbezne som preletela tvoj blog a velmi krasne licenie robis, pekne pekne

    OdpovědětVymazat